REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Șase blocuri de nouă etaje, la ieșire din Constanța, spre Ovidiu. Cine este investitorul!

Șase blocuri de nouă etaje, la ieșire din Constanța, spre Ovidiu. Cine este investitorul!

Replica API 24 septembrie 2019 | 00:00 1163

Construcția centrului comercial Tom, finalizată în anul 2006, a reprezentat un impuls substanțial pentru investițiile în zona Palazu Mare. De-a lungul anilor, au fost edificate zone rezidențiale precum Tomis Plus sau Boreal și nu numai, remarcându-se o dezvoltare continuă. Astfel, zona a reprezentat una dintre cele mai active areale pentru construcția de locuințe colective și individuale în perioada ultimilor 15 de ani. În viitorul apropiat, în imediata apropiere a centrului comercial, va mai ”răsări” un complex de locuințe cu 9 etaje.

Vor fi 6 blocuri compuse din 6 volume regulate simple (paralelipipede dreptunghice) pe fațadele cărora se vor modela terasele/balcoanele fiecărui apartament. Construcțiile vor avea o înălțime maximă de 36 metri, măsurate de la nivelul de călcare al terenului amenajat în dreptul accesului în construcție și până la cornișa ultimului nivel.

Investitorul este SC SC Mobipark SRL, fostă 4EVER DEVELOPMENT S. Firma a solicitat Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului, care se va întruni în data de 25.09.2019, ora 10:00, emiterea acordului de consultare publică a PUD-ului în vederea construirii imobilului locuire colectivă, Palazu Mare, zona Complex comercial TOM. Suprafața terenului propus pentru realizarea investiției este de 10921 mp.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apartamente de mizerie, facute cu cele mai ieftine material si pacaleli in planuri. O gramada de oameni au fugit din Tomis Plus. De fapt toti cauta sa fuga dar nu au bani, indura in praf , vant , frig. Cei cu copii au fugit demult de acolo...
0
0
Atentie cei care cumparati si in asa zisa zona Campus universitar Ovidius . Blocuri fara locuri de parcare mocirla pana la gat blocuri de 4 si 8 etaje fara canalizare cu hazna si pompe ce imping rahatul in Aurel vlaicu si cand nu fac fata refuleaza la cei de la parter sau demisol . Acolo la fel imvestitoeii promit locuri parcare dupa care le transforma in apartamente demisolurile asa ca atentie la tepe nu mai zic ca este um camp plim de balarii serpi vara la greu maidanezi si mizerie si toate mirosurile
9
0
Multi s-au mutat din blocurile noi din spate de la carrefour, au revenit in oras, din mai multe cauze : trafic aglomerat, camp, soaresi, vant, drumuri neasfaltate. aveti grija cand achizitionati apartamente f scumpe in zonele astea de extraoras.
18
0
construiti fratiilor ca o sa ajungeti sa le da-ti pe 2 lei ... sunt foarte multe apartamente nevandute cam peste tot , si nici nu prea se mai cumpara ca acum ceva ani..
18
1
atentie viitori fraieri cu rate la dezvoltator ! cereti si inftastructura pe.langa cotetul aia cu pereti de 10. Ex: drum asfaltat, legatura la DN, iluminat public, etc. Nu cum stau si plang aia de la Tomis Minus...
17
0
In varful dealului de la Palazu, tezboara vatul iarna. Atentie cumparatori !
15
0
Sa ii puna sa faca si doua cai de iesire din cartier...Constructorul se alege cu bani de la 6 blocuri si constanteni se aleg cu aglomertatia.
19
0
Stau apartamentele nevandute in blocurile deja construite haotic
21
1
Trebuie gandita si o sosea prin spate Tomis Plus,Boreal altfel va fi jale la semaforul de la vaporas!
23
1
Bravo fratilor asta e dezvoltare normala si durabila! asociati-va mai multi tsapinari si faceti ansambluri la periferie cu tot ce trebuie unde ar putea creste si copiii vostri!
13
2
Cand se construieste in afara orasului , no comment, nu deranjati pe nimeni...succes !
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367