REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SĂTUI de NOROAIE! ‘Când pleci la oraş, trebuie să te încalţi cu cizme’

SĂTUI de NOROAIE! ‘Când pleci la oraş, trebuie să te încalţi cu cizme’

Replica API 7 iunie 2018 | 00:00 239

Supărare în satul Moșneni. Locuitorii reclamă că, după fiecare ploaie, sunt străzi care devin impracticabile. „Când pleci la oraș trebuie să te încalți cu cizme până în stație, căci altfel înoți în noroi. Bine că avem gaze, dar străzile, vai de ele! Cu mașina, dacă ai scos-o din curte, e jale, o umpli de noroi, iar primăria vrea ca primăria să-și plătească la zi impozitele”, a reclamat un localnic, făcând publice și o serie de fotografii realizate în sat.

Referitor la cele semnalate de localnic, administrația locală dă asigurări că a fost demarată deja procedura pentru reabilitarea străzilor din sat. Astfel, potrivit viceprimarului comunei 23 August, de care aparține administrativ satul Moșneni, contractul de finanțare pentru 11 kilometri de șosea, din satul respectiv, a fost semnat, documentația pentru organizarea licitației, respectiv pentru proiectare și execuție, a fost transmisă spre avizare către Agenția Națională de Achiziții Publice. „Așteptăm publicarea, organizăm licitația și sperăm ca anul acesta să fie demarate lucrările”, a precizat viceprimarul Dănuț Trușcă.

Valoarea proiectului de „modernizare și reabilitare drumuri localitatea Moșneni” se ridică la peste 8 milioane de lei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe primar nu-l intereseaza si acest capitol din ograda lui,merge pe principiul imbibat de primarul din Costinesti Cristea Traian ,,cainele latra,ursul merge mai departe '',ca doar este cetatean al comunei Costinesti ,fiul ascultator al indrumatorului rezistent in meseria de primar.Banutii sunt alocati direct la firma SC.VIRALEX COMPLEX 2015 a fratilor Balan din Costinesti,firma condusa din umbra de catre Cristea Traian in activitatea de constructii pavele si borduri. Din afacerea profitabila , se intoarce paraindaratul !
1
0
multumiti-va si cu atat, prin noroi se mai poate circula- de acum incolo primarii nu vor mai face absolut nimic, salariile pe care si le-au dat si pensiile speciale primite cadou de la un analfabet , numit parlament- vor mari taxe si impozite, ca doar v-au dat doi lei la pensie, merita sa recupereze 10. Logica ciuma rosie. Si este numai inceputul, imbiubarea lor nu are limite
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369