REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SATUL DE VACANȚĂ, dilema unui turist: 'Unde este distracţia?!'

SATUL DE VACANȚĂ, dilema unui turist: 'Unde este distracţia?!'

Replica API 19 august 2019 | 00:00 609

Luna Park din Satul de vacanță, locul ce devine bucuria copiilor până la miezul nopții, se transformă după program într-o pustietate în care, printre puținele persoane pe care le mai vezi, sunt romii. Transpus între lacurile Tăbăcăriei și Siutghiol, având toate facilitățile prin care poate atrage mii de turiști, ajunge să fie de nerecunoscut după programul stabilit de funcţionare. Vineri, 16 august a.c., în jurul orei 01:00, în Luna Park nu se observă altceva decât mizerie (lăsată "amintire" tot de către vizitatorii parcului de distracţie!), câteva persoane dintre care majoritatea sunt persoane de etnie romă, gălăgie și câțiva doritori de distracție și de aventură care mai pot încerca doar mașinuțele.

Luna Park este atracția principală a Satului de Vacanță, un parc plin de culori, lumini și joculețe pentru toate vârstele. Asta, în timpul zilei, căci odată cu lăsarea întunericului, mai spre miezul nopții, situația se schimbă. Câteva terase deschise și mai mulți romi plimbându-se prin zonă, afișând comportament vulgar și puși pe harță, spre nenorocul celor cazați în zonă, care sunt nevoiți să asiste la spectacole de genul acesta: “Venim ca să ne distrăm, dar unde e distracția? Înțeleg că e târziu, dar totuși vorbim de Luna Park și de o perioadă benefică în care avem turiști. Și cum să mă simt în siguranță cu oamenii ăștia prin zonă? Să mai treacă și vreun polițist pe aici să verifice”, s-a plâns un turist.

Mai mult, cei care aleg să se recreeze, pe timp de seară, în Satul de Vacanță se plâng și de faptul că, în zonă, nu există un paznic, dar nici vreun echipaj al Poliției Locale. ”Un paznic unde găsesc? Ăștia te pot fura în orice clipă, dar cine are habar? Nu neapărat că ar fi bun un program prelungit al Luna Park-ului, dar să ne simțim și noi în siguranță. Iar în legătură cu ce se vede... și românii noștrii se plimbă, dar ei nu au comportamente din astea. Se pare că nimeni nu se pune cu romii, sunt lăsați în voia lor”, a mai precizat turistul, pentru cotidianul Replica de Constanța.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macht 1 Kart Palas SRL se numeste societatea. Ma rog, nu este cel mai important aspect. Important este a se sti cine o detine. Stiu ca cei doi frati Vasea i-au tabacit putin curul lui Petrica Iordache. Dumnezeu sa-l ierte, pe cel din urma! Dar nu l-au omorat ei. Iordache se pare ca a fost eliminat de Cameliu Babinciuc, in 2007. Asa retin ca am citit acum ani buni de zile. Babinciuc este cel cu firma de maxi taxi Grup Media Sud. Adica jafurile care au numarul GMS.
1
0
nu am mai fost in gunoiul ala de sat de vacanta de 10 ani si nici nu mai merg. Vasea l-a mierlit pe omul ala de afaceri la stavilopozi acu multi ani si toti au musamalizat cazul,aici toti sunt ca la sat nu isi scot ochii unul altuia
3
0
Mach 3 Kart este firma care administreaza toate rahaturile acelea de jocuri vechi. Este firma fratilor Vasea, niste interlopi pusi pe intimidare si scandal. Atat timp cat stiu ca ei "taie si spanzura" in zona aceea, nici mort nu as cheltui 1 leu pentru a le face curul gras. Nu se merita. Iar prostii care au facut mare investitie prin construirea Hotelului Ramada in plin parc, pe spatiul verde, dar langa tigania din Satul de vacanta, le transmit doar atat: lipsa de inspiratie totala, dragilor!
9
0
O mizerie de Sat de Vacanta cu jocuri de acum 20 de ani luate din Germania de la gunoi, stapanita de o banda de interlopi perversi si cu preturi imense ca sa te jecmaneasca. Plin de tigani corciti pakistanezi obezi ca porcii.
17
0
si eu plecat din cta casatorit cu o clujeanca, mutat acolo, vreau sa vin inapoi cu ea in cta... MAI MA gandesc
13
1
Turistu a observat doar un sfert din problema , Constantei : tigani . Apoi mai sunt romanii manelizati , care au manifestari , tipice tiganesti pe strada . Urmeaza cocalaru si arogantu de Constanta : care este foarte zgomotos , crezand ca o masina , o camasa scumpa si muschii sunt totu . Si.....aici intervine disperarea constantenilor , de a avea un oras normal . De a pune capat specimenelor , enumerate sus . Daca reactie civica nu exista , macar un primar ca la Timisoara , ne trebuie . Primar care este in razboi deschis si pe fata cu clanurile de tigani si romani .
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218