REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Satul de Vacanţă, ringul spiritelor încinse! De acum se ocupă Secţia 1 Poliţie

Satul de Vacanţă, ringul spiritelor încinse! De acum se ocupă Secţia 1 Poliţie

Replica API 3 iulie 2018 | 00:00 243

Sezonul estival și-a deschis porțile, iar forfota s-a instalat la malul mării. Pe lângă turiștii care vin pentru a se distra și relaxa, își fac apariția și scandalagiii. Astfel, un individ a fost încătușat și condus la audieri, pe când altul a făcut un circ monstru pe motiv că a fost deranjat de un control al Poliției Locale. De menționat este faptul că Satul de Vacanță și Parcul Tăbăcărie, intră, mai nou, în supravegherea Secției 1 Poliție din municipiu.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție, la data de 1 iulie a.c., ora 20.00, au fost sesizați despre producerea unui scandal în Satul de Vacanță, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, cu un comportament recalcitrant. La fața locului au ajuns oamenii legii, însă individul și-a îndreptat atenția imediat către ei. Astfel, în timp ce era încătușat, recalcitrantul i-a aplicat o lovitură cu capul, în zona feței, unui om al legii.

Precizăm că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind condus la sediul Secției 1 Poliție și audiat. Este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Un alt scandal a fost înregistrat vineri, 29 iunie, tot în Satul de Vacanță, când polițiștii locali au efectuat un control la sediul unei firme, care desfășoară activități de alimentație publică și care ar fi oferit și cazare, efectuând modificări la imobilul respectiv, fără a avea autorizație în acest sens.

Numai că, în momentul controlului efectuat de Poliția Locală, reprezentantul societății a devenit recalcitrant și a refuzat să prezinte documentația solicitată polițiștilor locali. Ba mai mult, a devenit violent, polițiștii locali fiind nevoiți să recurgă la forță și la mijloacele din dotare pentru a îl reține.

Pentru refuzul categoric de a se legitima, persoana respectivă a fost condusă la sediul Direcției Generale Constanța a Poliției Locale, în vederea demarării procedurii identificării. A fost sancționat contravențional cu 2.600 de lei, pentru refuz de legitimare și obstrucționarea controlului. Dacă până acum de zonele Satului de Vacanță și Parcului Tăbăcărie se ocupa Secția 2 Poliție, iată că acestea au intrat în supravegherea Secției 1.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am aflat,Nicolae Nicolae de la casa Argesana ,individul recalcitrant care face concurenta ilicita verificatil .
7
0
care-i treaba cu legitimarea asta? de ce obsesia asta ptr numele individului? la americani intai ii aduce la cunostinta ilegalitatea si pe urma se trece la identificari iar daca e agresiva-a inti il-o imobilizeaza si dupa ia il intreaba bai tu cine esti?
6
1
Circ, tiganie, alei transformate in autostrada, mizerie, ramada, o mie de vieti de-as avea, aici, nu as mai calca.
7
0
Da-ti nume!
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218