rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 11 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Încearcă să rămână pe linia de plutire!

SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia este datoare vândută la ANAF!

Apollo Ecoterm, ”îngropată” în datorii”! De mai bine de un an de zile, ANAF stă cu bunghiul pe societatea Apollo Ecoterm SRL Medgidia, din cauza unei datorii exorbitante. Până pe 2 octombrie, societatea trebuie să achite suma de 4.950.000 de lei, conform uneia dintre decizii de impunere.

Pentru a putea plăti debitele la stat, Apollo Ecoterm SRL a făcut restructuri, la începutul anului curent, desființând 11 posturi, iar în felul acesta a făcut o economie la buget de peste 30.000 lei. Împreună cu ANAF, societatea a realizat un plan de redresare care prevede ca, în afară de deciziile de impunere, societatea să-i plătească, lunar, peste 20.000 lei. ”Încercăm să supraviețuim! Este o situație delicată”, spune directorul Apollo Ecoterm, Constantin Sima.

De peste 12 luni, societatea Apollo Ecoterm încearcă să rămână pe linia de plutinere. De când ANAF a realizat planul de redresare în vederea achitării unui debit exorbitant, conducerea societății a trebuit să găsească, lună de lună, soluții pentru a ține în viață societatea, dar și pentru a plăti salariilor angajaților care au mai rămas. Inițial, datoria pe care Apollo Ecoterm a avut-o de plată la ANAF a fost de 64 miliarde lei vechi.

Anul trecut a plătit, lunar, 90.000 lei, însă, o nimica toată în comparație cu cât mai are de plătit! Până pe 2 octombrie, societatea trebuie să respecte o decizie de impunere, în valoare de 4.950.000 lei. Pentru a plăti datoriile la stat, conducerea a făcut restructurări.

”Dacă anul trecut, au fost 1540 de angajați, astăzi Apollo Ecoterm a rămas cu 90 de oameni. Reducerea cheltuielilor de natură salarială a fost de peste 33.000 lei pe lună. Nu știu dacă vom mai face reduceri de personal, depinde de numărul de comenzi pe care-l primim de la primărie. Iarna mai facem restructurări, primăvara, vara angajăm”, a spus, pentru Replica, Constantin Sima.

Un contract păgubos. De unde a acumulat Apollo Ecoterm aceste datorii la ANAF?!

Cum a reușit societatea performanța de a înregistra această datorie colosală la stat? În bine, în 2013, Primăria Medgidia a organizat o licitație în vederea contractării unei firme pentru a realiza lucrări de asfaltare în oraș. Licitația a pornit de la prețul de 91 miliarde, însă firma care a bătut palma cu UAT a acceptat 88 miliarde lei vechi. Conform contractului, administrația locală plătea lunar o anumităs umă de bani, în contul firmei, timp de trei ani de zile. Numai că, ceva s-a întâmplat, iar Apollo estea stăzi bună de plată.

”De la creditul din 2013, pentru o lucrare de asfaltare, contractat de Apollo Ecoterm. Societatea care a executat lucrare de asfaltare pentru UAT Medgidia, beneficiarul, a facturat către Apollo. TVA-ul aferent lucrării a fost 24 %, adică 22 miliarde lei vechi. Apollo n-a facturat mai departe către primărie și s-a dedus TVA ul pe trei ani de zile. Noi suntem buni de plată, plus accesoriile aferente, care s-au strâns din 2013, până în 2017, și decurg în continuare.

Valoarea lucrării s-a considerat venit, s-a transformat în profit și s-a luat decizia de de impunere de calculare a impozitul pe profit de 16 %, plus dobânzile și penalități. De aici au rezultat aceste sume”, a explicat Sima. Pentru că societatea nu avea de unde să plătească acești bani, s-a ajuns la un plan de redresare.”Până la acest moment, am respectat planul. Plătim lunar 20.000 lei, plus deciziile de impunere. Anul trecut plăteam, lunar, 90.000 lei.

Până pe 2 octombrie, trebuie să respectăm decizia de impunere, în valoare de 4.950.000 lei. În iulie, am avut o altă scadentă la 90 de zile, în valoare de 449.000 lei, am reușit s-o plătim. Pentru decizia aceasta, vedem ce soluție măiastră de salvare vom găsi”, a declarat administratorul Apollo Ecoterm. ”Avem 12 luni de când supraviețuim, de când au venit deciziile de impunere. De 12 luni am reușit să găsim, lună de lună, soluții, să plătim ratele scadente, să aducem contribuțiile și salariile la zi, să funcționăm. Este o situație delicată”, a conchis Sima.

Angajații au contestat deciziile în instanță

Cu privire la planul de redresare financiară, acesta a fost aprobat, inițial, de ANAF prin Decizia nr.8605/17.08.2017, pentru suma totală de 5.038.862, Consiliul Local neavând atribuții în acest sens. În baza Deciziei de impunere F-CT 228 din 27.04.2017 emisă de ANAF, s-a întocmit un dosarul de executare, în care a fost emisă adresa de înființare a popririi din 20.06.2017 asupra conturilor societății, pentru suma de 3.327.431 lei.

În baza Planului de redresare financiară al Apollo Ecoterm, ANAF a emis Decizia nr.8605/17.08.2017 de eșalonare la plată a obligațiilor fiscale în sumă totală de 5.038.862 lei. Conform Planului de redresare, în scopul prevenirii acumulării de noi datorii, conducerea societății s-a angajat să urmărească în mod imperativ reducerea lunară a cheltuielilor, inclusiv a celor cu personalul, și să continue să ia măsurile necesare ce se impuneau și se identificau pe parcursul programului de redresare pentru a avea un echilibru economic.

Ca urmare a imposibilității societății de a mai achita obligațiile fiscale asumate, au fost emise de către ANAF Deciziile nr.3339/07.11.2017 și nr.85/12.01.2018 de constatare a pierderii valabilității eșalonării la plată a obligați ilor fiscale. Societetatea a fost nevoită să facă restructurări, desființând 12 posturi. Doi dintre angajații concediați nu au înțeles problemele pe care societatea le întâmpină, așa că au mers în instanță să-și ceară drepturile.

De exemplu, Jeni Beca, secretară la Departamentul Juridic a chemat în judecată pe pârâta Apollo Ecoterm SRL Medgidia solicitând ca prin hotărârea ce o va pronunța să dispună anularea deciziei de concediere nr.10/19.02.2018; obligarea pârâtei la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care reclamant ar fi beneficiat, de la data încetării raporturilor de muncă până la data reintegrării, actualizată cu indicele de inflație și cu dobânda legală și repunerea părților în situația anterioară și reintegrarea în muncă a reclamantei.

Becu a arătat că, în baza contractului individual de muncă nr.17/31.08.2010 a fost salariată societății, îndeplinind funcția de secretară în cadrul Departamentului Juridic, fără ca pe durata executării contractului să fi avut vreo abatere disciplinară. La data de 20.02.2018 i-a fost comunicată decizia de concediere nr.10/19.02.2018, pe care o consideră nelegală și netemeinică.

Fosta angajată a arătat în instanță că, pe lângă îndeplinirea condițiilor ce reies din economia prevederilor art.65 din Codul muncii, concedierea dispusă pentru motive care nu țin de persoana salariatului trebuie să mai îndeplinească și o altă condiție de legalitate, respectiv aceea ca decizia de desființare a locului de muncă să emane de la organul competent. Ori, în cauză, măsura desființării locului său de muncă și, implicit, a concedierii sale, nu întrunește condițiile de fond, întrucât nici organigrama și nici programul de redresare a societății nu au fost aprobate de organul competent, în speță Consiliul Local Medgidia.

La rândul ei, societatea, prin apărător, a solicitat respingerea contestației ca neîntemeiată și menținerea deciziei de încetare a raporturilor de muncă nr.10/19.02.2018. În motivarea poziției sale procesuale a arătat că, începând cu luna aprilie 2017, a fost grav afectată din punct de vedere financiar, ca urmare a Deciziei de impunere F-CT 228 din 27.04.2017 emisă de ANAF și a Deciziei nr.85/12.01.2018 de pierdere a valabilității eșalonării la plată a obligațiilor fiscale, ca urmare a neachitării obligațiilor fiscale curente cu termen de plată 27.11.2017 până la data de 21.12.2017 inclusiv. Tribunalul i-a respins fostei angajate respins cererea, decizia fiind contestată la Curtea de Apel.

Fostul primar al orașului Medgidia, Marian Iordache: ”Nu știu cum s-a ajuns la această situație”

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, în calitate de primar, la acea vreme, Marian Iordache a declarat cu nu știe cum de a ajuns Apollo Ecoterm în situația aceasta.”Este un credit făcut pe trei ani cu firma care a realizat lucrarea, cu o valoare de 8.800.000. A fost o licitație, s-a încheiat contractul, primăria Medgidia a fost garantul. Nu știu de unde provine această datorie.

Apolo era firma care avea delegat serviciul de drumuri, de aceea facturile erau trimise la societate. S-au plătit facturile care ni le-au dat. Dacă ne-au dat factură în valoare de 3 lei, 3 lei am plătit. Nu știu cum s-a ajuns la această situație. Probabil sunt chestiuni interne”, a declarat Marian Iordache.

Mirela Sorina PASCAL

luni, 24 septembrie 20181697
Comentarii

00justitiarul(24 sep 20:45)
dupa lege dupa 5 ani se sterg datoriile bucuria primarilor sa mai fie alesi....
01Hello(24 sep 20:07)
Era cumva o multinationala? 1500 de angajati?????
03un mirat(24 sep 14:17)
Ce inseamna datoare vanduta la Anaf?! Ce inseamna ca sta cu bunghiul?!
12angajat(24 sep 09:29)
se stie cum se fura banii pentru paraindarat!
mai mult...Replica
11 dec 00:00ReplicaSĂRĂCIE și COPII MULȚI, mediul care scoate INFRACTORI pe bandă rulantă! O puștoaică din Hârșova, de la înșelăciuni, la 'miserupism'!

Situația copiilor lăsați de izbeliște continuă să fie una îngijorătoare, inclusiv la nivelul județului...413

11 dec 00:00ReplicaPrimarul Constanței discută soarta CET-ului cu reprezentanții Ministerului Energiei!238
11 dec 00:00ReplicaNoapte albă pentru polițiștii constănțeni: au LEGITIMAT sute de persoane! Vezi despre ce este vorba546
11 dec 00:00ReplicaCe angajați ai marilor companii din Constanța beneficiază de primă de Crăciun!

Și anul acesta, unii bugetari primesc prime de vacanță! Și ce prime!!! Cei mai deștepți, susținuți de sindicate...534

11 dec 00:00ReplicaConsiliul Local Constanța, reunit în ședință: două proiecte realizate din fonduri europene, votate în unanimitate!317
11 dec 00:00ReplicaRĂNIȚI în accidente: și șoferii, și pietonii erau beți!189
11 dec 00:00ReplicaCONTROALE la Pizzeriile Evo şi OK. VOR FI ÎNCHISE! Ce ironie: controalele au pornit de la reclamaţiile pe care şi le-au făcut unii altora

Din ce în ce mai mulţi constănţeni reclamă serviciile pizzerilor la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia...849

11 dec 00:05ReplicaMaşină RĂSTURNATĂ între Medgidia şi Tortomanu: 6 victime! VIDEO3343
11 dec 00:16ReplicaAfaceriști din Constanța, trimiși în judecată de DNA pentru evaziune fiscală923
11 dec 00:07ReplicaCRIMĂ ORIBILĂ LA CONSTANŢA: BĂRBAT TRANŞAT ŞI INCENDIAT, apoi ÎNGROPAT în curte!

Descoperire macabră în judeţul Constanţa! Locuitorii din Istria au găsit un membru inferior (picior) uman,...7076

11 dec 23:17ReplicaO micuță balerină din Constanța, CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la BALET!443
11 dec 23:16ReplicaGROAPĂ DE GUNOI într-o aripă a Policlinicii 2. Clădirea a fost curățată și va fi reabilitată!706
Vremea
1.8°-0.3° - 3.9° marţi, 11 decembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 100%
Vânt: 8.36 m/s din NNV
Presiune: 1019.86 milibari

Loto
6/4992223243347
5/402131415364
joker121419373820
Horoscop
mai mult...SPSportRT
11 dec 00:00SportFCSB, victorie facilă cu Viitorul lui Gică Hagi, scor 2-0. Roș-albaștrii s-au apropiat de liderul CFR Cluj

...173

11 dec 00:00SportLupescu dezvăluie ce s-a întâmplat în meciul cu Foresta: "Șefii lui Dinamo au reușit să strice tot! Dacă mai erau 10 minute, asta se întâmpla"

Ionuț Lupescu a împlinit duminică 50 de ani, iar Gazeta Sporturilor a publicat azi un supliment de 13 pagini în...182

11 dec 00:00SportIanis la un pas de transfer?! Anunț despre o posibilă mutare a lui Hagi: "Un bun negustor ar face asta"

...189

11 dec 00:00SportRusia, prima semifinalistă la EURO! A zdrobit Danemarca și o așteaptă pe România în runda următoare

Rusia, campioana olimpică are maximum de puncte în Grupa I, după ce a învins şi Danemarca, 32-21. România ar putea...197

Local
11 dec 00:38LocalDOLIU la Serviciul de Ambulanță Constanța!

Lumea medicală a Constanței este în doliu, după ce o apreciată asistentă medicală, care a activat aproape două...993

11 dec 00:39LocalVreme ploioasă la Constanța, în zilele următoare!

Pregătiți umbrelele! Voma va zile ploiase! În zona Dobrogei, în prima săptămână de prognoză, temperaturile...390

11 dec 00:39LocalConstănțean condamnat pentru evaziune fiscală, prins la Tulcea!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, la data de 7 decembrie a.c, au acționat pe raza municipiului...751

11 dec 00:39LocalA ACCIDENTAT O COPILĂ pe trecere și a FUGIT!

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, La data de 10 decembrie a.c., în...1553

11 dec 00:37LocalControale la Constanța: produse SCOASE de la VÂNZARE de către INSPECTORI

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa în perioada 26.11.2018 –...436

11 dec 00:33LocalVreți să deveniți scafandri? Cursuri de inițiere organizate la Constanța!

Centrul de Scafandri Constanța, instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României,...251

11 dec 00:32LocalElevii Liceului „Nicolae Bălcescu” Medgidia învață să lucreze în echipe internaționale în Franța

În perioada 26 – 30 noiembrie a.c., opt elevi și doi profesori ai Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din...290

11 dec 00:11LocalÎn Constanța vor apărea MII DE LOCURI DE PARCARE!

Noi locuri de parcare vor fi înființate în municipiul Constanța, în locul garajelor demolate în ultimele...4168

11 dec 00:30LocalPrinși de polițiști în timp ce tăiau copaci, în județul Constanța!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, la data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, au...398

11 dec 00:17LocalACCIDENT MORTAL la Valu lui Traian. Pieton lovit de două mașini!

Un grav accident, soldat cu moartea unui pieton, a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 9 spre 10 decembrie...2914

Politică
11 dec 00:00PoliticăPrimarii celor mai mari patru orașe din vestul țării au format o alianță. Ce spune Decebal Făgădău despre acest demers!

După modelul Axei de dezvoltare Brașov-București-Constanța, primarii a patru municipii din vestul țării au...140

11 dec 00:00PoliticăALDE Constanţa a marcat Ziua Internaţională a Drepturilor Omului

Filiala ALDE Constanţa, cu ajutorul organizaţiilor de tineret şi studenţi au marcat la Constanţa a 70-a aniversare...176

11 dec 00:28PoliticăDEFINITIV OUG privind Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie a ADOPTATĂ

Plenul Senatului a adoptat luni, în calitate de cameră decizională, OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru...162

11 dec 00:41PoliticăDăncilă: Am toată deschiderea pentru o discuţie cu preşedintele pe tema numirii noilor miniştri

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este deschisă unei noi discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema...172

11 dec 00:40PoliticăTudorel Toader despre ordonanţa de modificare a Codurilor penale: MJ analizează în ce măsură poate fi adoptată

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni, după ce a participat la şedinţa Comitetului Executiv Naţional...154

11 dec 00:38PoliticăMinistrul Muncii: Condamn ferm declaraţiile că nu ar fi bani pentru plata pensiilor; induc panică în rândul pensionarilor

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că susţine proiectul legii pensiilor în forma existentă,...173

11 dec 00:37PoliticăCamera Deputaţilor - Biroul permanent a respins cererile de revocare din funcţie a lui Iordache, Nicolicea şi Pirtea

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, luni, cererile de revocare din funcţia de vicepreşedinte al...233

11 dec 00:32PoliticăHoria Tuţuianu - "Mi-aş dori ca în momentul în care terminaţi studiile să fiţi români şi să rămâneţi în ţară”

Luni, 10 decembrie a.c., la Centrul Multifuncțional de Tineret „Jean Constantin” s-a desfășurat Gala de premiere...513

11 dec 00:40PoliticăȘcoala 16 din Constanța va fi REABILITATĂ ȘI EXTINSĂ

În cadrul ședinței de Consiliu Local Constanța care a avut loc luni, 10 decembrie a.c., consilierii locali au votat...296

11 dec 00:33PoliticăPrelungirea valabilității Planului Urbanistic General al Medgidiei, în atenția Consiliului Local

Consiliul Local Medgidia se întrunește, marți, 11 decembrie a.c., în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi...227

Monden
11 dec 00:00MondenIulia Albu o atacă pe fiica lui Petre Roman: „Viaţa e roz şi roz este şi Oana câteodată“

Iulia Albu a criticat vestimentația Oanei Roman. Fashion editorul a remarcat faptul că Oanei Roman nu-i stă bine...120

11 dec 00:00MondenEa este iubita directorului clinicii Mrini Eye din Constanța!

...150

11 dec 00:00MondenHoria Brenciu, concerte spectaculoase de Crăciun! Cu ce vedetă s-a îmbrăţişat pe scenă

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră, care s-au suprapus perfect și cu magia sărbătorilor de iarnă, Horia...111

11 dec 00:00MondenClaudia Schiffer, amendată cu 10.000 de euro din cauza câinelui

Claudia Schiffer (48 de ani) are un câine rău! Fotomodelul german a fost de acord să îi achite vecinului ei paguba...113

11 dec 00:00MondenProaspăt divorţat, Cuba Gooding Jr. a ieşit la agăţat! Uite ce blondă sexy „vrăjeşte” la plajă

Cuba Gooding Jr. a divorţat în ianuarie 2017, după 22 de ani de căsnicie. De atunci şi până zilele trecute a fost...127

11 dec 18:55MondenMel B a ajuns de urgență la spital cu coastele rupte! Operația a durat 3 ore

Cântăreața Mel B a ajuns de urgență la spital cu două coaste rupte și o mână secționată, în urma unui...117

11 dec 18:52MondenJennifer Aniston, mărturisiri surpriză despre mariajele sale cu Brad Pitt şi Justin Theroux: "Ştii ce, asta înseamnă ochelari de cal"

Actriţa americană Jennifer Aniston a declarat într-un interviu recent că mariajele sale cu actorii Brad Pitt şi...127

11 dec 00:00MondenAnimaţia Disney "Ralph Breaks the Internet" continuă să se menţină în fruntea box-office-ului nord-american

Animaţia Disney "Ralph Breaks the Internet" continuă să se menţină în fruntea box-office-ul nord-american, cu...101

11 dec 00:00MondenLeslie Stifelman, înlocuită de la conducerea musicalului „Chicago“ în urma unui scandal de sinucidere

Leslie Stifelman, directoarea muzicală a producţiei de succes de pe Broadway 'Chicago', a fost înlocuită după ce...106

11 dec 00:00MondenO expoziţie Game Of Thrones îşi va deschide porţile în primăvara lui 2019 la Belfast

O expoziţie importantă Game Of Thrones îşi va deschide porţile la Belfast în primăvara lui 2019, potrivit Press...94

Mapamond
11 dec 00:00MapamondBrexit: Theresa May va pleca la Bruxelles pentru a încerca să renegocieze backstop-ul, anunţă un oficial britanic

Premierul Theresa May va pleca la Bruxelles pentru a încerca să renegocieze aşa-numitul ''backstop'' pentru Irlanda...100

11 dec 00:00MapamondTrump afirmă că plăţile pentru cele două femei care susţin că au avut relaţii cu el au fost legale

Preşedintele american Donald Trump a afirmat luni că plăţile efectuate în timpul campaniei din 2016 pentru două...116

11 dec 00:00MapamondUngaria: Opoziţia parlamentară anunţă că va obstrucţiona votul la 'legea sclaviei'

Opoziţia din parlamentul ungar a anunţat luni că va obstrucţiona un vot final la proiectul de lege care...107

11 dec 00:00MapamondUE nu adoptă noi sancţiuni împotriva Rusiei, ci doar măsuri împotriva unor ucraineni pro-ruşi

Uniunea Europeană a inclus luni pe lista ei de sancţiuni nouă reprezentanţi ai rebelilor proruşi din estul...110

11 dec 00:00MapamondMarea Britanie: May amână votul crucial din parlament privind Brexit-ul prevăzut pentru marţi

Premierul Theresa May a amânat votul crucial asupra acordului privind Brexit-ul care urma să aibă loc marţi în...119

11 dec 00:00MapamondO majoritate covârşitoare a evreilor din Europa consideră că antisemitismul s-a agravat în ultimii ani

Nouă din zece evrei din Uniunea Europeană consideră că antisemitismul s-a agravat în ultimii cinci ani în Europa,...109

11 dec 00:00MapamondIgor Dodon, suspendat pentru a cincea oară din funcţia de preşedinte al Republicii Moldova

Curtea Constituţională a Republicii Moldova a decis suspendarea temporară a preşedintelui republicii, Igor Dodon,...114

11 dec 00:00Mapamond"Vestele galbene", violenţe: Justiţia de la Paris, mobilizată pentru un număr excepţional de audieri

După violenţele din timpul manifestaţiilor "vestelor galbene", Parchetul de la Paris va revizui din nou în creştere...116

11 dec 00:00MapamondPactul global cu privire la migraţii a fost aprobat oficial la Marrakech

Pactul global cu privire la migraţii a fost aprobat oficial luni, la Marrakech (Maroc), după proclamarea verbală şi...115

11 dec 00:00MapamondMuntenegru: Sute de opozanţi pro-ruşi au purtat veste galbene

Sute de opozanţi pro-ruşi din Muntenegru au purtat duminică veste galbene, devenit simbolul tulburărilor sociale în...116

Sănătate
7 dec 00:16SănătateCardurile naţionale de sănătate expirate, valabile încă doi ani de la data expirării

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract cu...618

1 dec 10:57SănătateDupă cazul de la Giuleşti, este aşteptat un control şi la Maternitatea Spitalului Judeţean Constanţa

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Prof. Dr. Panait...1426

30 noi 00:36SănătatePoliclinicile 1 și 2 ale Spitalului Județean Constanța, ÎNCHISE în minivacanța de Ziua Marii Uniri

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința...596

29 noi 00:31SănătateSpitalul din Medgidia caută medic nefrolog

Ne confruntăm cu un deficit de medici nefrologi la nivelul întregii ţări. Potrivit dr. Liliana Tuță, președintele...919

27 noi 00:48SănătateChemoembolizări în Spitalul Județean Constanța

Patru ședințe de chemoembolizare au fost efectuate, cu succes, la sfârșitul săptămânii trecute. Doi dintre...1242

24 noi 04:34SănătateSăptămână Europeană a Testării. Constănțenii, chemați să se testeze pentru hepatită și HIV!

Fundaţia Baylor Marea Neagră se alătură organizaţiilor neguvernamentale, instituţiilor şi liderilor de opinie din...802

21 noi 01:19SănătatePacienții constănțeni care suferă de HIV, fără tratament! Nu există contract de achiziție pentru medicamente

Pacienţii români care suferă de HIV au rămas fără tratament, probleme majore cu lipsa medicaţiei fiind...767

19 noi 01:48SănătateConcurs la Spitalul Medgidia! Iată ce post este disponibil

Spitalul Municipal Medgida organizează, în luna decembrie, concurs pentru ocuparea postului de asistent medical cu...2862

15 noi 17:21SănătateFundaţia Baylor Marea Neagră nu a primit autorizarea privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...1100

15 noi 00:06SănătateConstănțenii își pot testa GRATUIT glicemia, în mai multe puncte din oraș

Diabetul reprezintă, din nefericire, una dintre cele mai răspândite boli la nivel mondial. Numai la noi în țară...1099