REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SC New Home Construct se PREGĂTEȘTE de un MEGA TUN imobiliar pe malul lacului SIUTGHIOL

SC New Home Construct se PREGĂTEȘTE de un MEGA TUN imobiliar pe malul lacului SIUTGHIOL

Replica API 16 octombrie 2020 | 23:59 7813

O firmă ce apare în dosarul Retrocedărilor și al cărei fondator, Mihai Sergiu Ceacîreanu, a fost condamnat în aceeași speță, ridică 11 blocuri cu 16 etaje, pe malul lacului Siutghiol. După ce a primit, anul trecut, de la Primăria Constanța, avizul de oportunitate pentru elaborare PUZ, SC New Home Construct SRL se află acum la mâna specialiștilor în mediu.

SC New Home Construct SRL a depus la Agenția de mediu memoriul justificativ pentru Planul urbanistic zonal ce privește realizarea unui ansamblu (11 clădiri) de locuințe colective pe mal lac Siutghiol, teritoriu delimitat de bulevardul Tomis, limite cadastrale și incinta RAJA, Municipiul Constanța, vizavi de Dedeman.

Planul Urbanistic Zonal își propune reglementarea terenurilor aflate în zona de studiu, stabilirea indicatorilor urbanistici, a retragerilor și modului de amplasare în parcelă; organizarea sistemului de circulație carosabilă și pietonală, cât și a sistemului de parcaje în zonă. Imobilul se află într-o zonă cu interdicții temporare de construire până la aprobarea PUZ-ului. Terenul are o suprafață de 18291,58 mp. Pe teren și pe parcelele adiacente acestuia care fac parte din zona de studiu se propune realizarea unui ansamblu rezidențial mixt, în regim 4S+P+16E, cu locuințe colective înalte, birouri și servicii, spații comerciale și alte activități care să deservească locuirea.

Asociat unic al SC New Home Construct, o firmă din Cipru

Fondatorul societății New Home Construct este Mihai-Sergiu Ceacîreanu, inculpat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia și Constanța. Unic asociat este HEADSTONE (CYPRUS) LTD , fostă Socorota. Administrator este Sonia Maria Lazăr.

Reamintim că Ceacîreanu a fost condamnat la 3 ani cu suspendare în dosarul Retrocedărilor pentru că a intermediat tranzacțiile ilegale cu terenuri prin societatea New Home Construct. Ceacîreanu are termen de încercare 7 ani.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DAR UN MEGA PARC NU E NIMENI INTERESAT?DECAT DE SPALAT BANII MURDARI SI DE STRICAT CALITATEA VIETII? COLCAIE INVESTITORII CU LOCURI DE MUNCA,PANARAMELOR!
1
1
are dreptate toto, o sa faca blocuri si cand isi vor da seama ca nu mai pot iesi cu masinile din oras vor face pasaje care vor trece pe la balcoanele blocurilor asa cum sunt alea facute acum in bucuresti dar cine sa invete ceva din prostiile altora!!! vezi si ala inaugurat acum o luna...
2
0
Cipanezul fagabou si cipanezii pesedisti din consiliul loca le-au dat autorizatii de constructie ilegale. Au distrus orasul. Asteptam Chitac sa porneasca cateva plangeri penale.
6
0
Ce va mai place sa va umflati stirile. Zdrente de ziaristi. Auzi la ei...Mega tun...foame lunga ce sunteti...
3
9
Decat boscheti buruieni si moloz
3
9
Romanes si astia . Ai dreaq . Zdrente si secaturi
7
0
machidoni si astia? ai dracu machidoni...!
6
2
intersectia aia ar trebui resistematizata cu un pasaj suprateran pentru fluidizarea circulatiei dar cine sa gandeasca in constanta?
13
0
Bai nu le-ar fi rusine!! Cum sa faca asa constructii acolo?? Voi ati vazut cat de misto sunt boschetii aia acolo iar de drumul ala de pamant nici nu mai zic. Splendid. Lasati natura in pace!! Pe unde o sa se mai plimbe aia 3 boschetari din zona? Sa va fie rusine!
8
10
d aia a pierdut Fagadau, nu va mai bucurati, acum pot spune, nu suntem de vina noi , cei din PNL si fagadau, cu el la ciolan nu putea sa demareze, tot parcul este vandut, o sa vedeti, se va duce dracului tot, cine este de vina? constantenii care oricum le place la City Mall si noile blocuri contruite care s au vandut ca painea calda...
9
3
Foarte frumos, lasati-l sa faca!
6
12
A decis Vanturake, pe CNP, ca trebuie sa se intample asa ceva acolo. A studiat sikueta orasului - vechi de 2000 si ceva de ani si de care nu are habar, a studiat impactul, a facut toata matematica urbanistica, a socotit shpaga cu Babu si au decis oportunitatea. El pleaca, pentru ca oricum e strain de orash, isi ia banii iar fraierii raman cu cacatu-n brate. Fagadau, un nume legendar in oras. Baietii lui vor fi tare mandri de numele lor. Ca Neagoe, Mihaiesi sau Mazare. Rusinile orasului.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218