REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL cu Călin Popescu Tăriceanu, de Ziua Micii Uniri: Liderul Senatului a fost bruscat și a fost salvat de Marian Oprișan

SCANDAL cu Călin Popescu Tăriceanu, de Ziua Micii Uniri: Liderul Senatului a fost bruscat și a fost salvat de Marian Oprișan

Replica API 24 ianuarie 2019 | 00:00 199

Călin Popescu Tăriceanu nu a avut cele mai frumoase momente de Ziua Unirii Principatelor, la Focșani, în Vrancea! Liderul ALDE s-a prins în hora Unirii, iar lângă el s-a așezat un bărbat, care a ținut morțiș să stea lângă Tăriceanu, în ciuda unei tentative a unei femei de a-i despărți, conform stiripesurse.ro.

Bărbatul l-a strâns zdravăn de mâna dreaptă pe Tăriceanu, în timp ce dansau. În stânga șefului Senatului s-a aflat Gabriela Zoană, eurodeputată PSD. Maria Grapini a sesizat momentul și a încercat să îi despartă pe cei doi.

Pe tot parcursul incidentului, Tăriceanu nu a dat semne de nervozitate, ci a zâmbit. În cele din urmă, a intervenit Marian Oprișan, șeful din PSD al CJ Vrancea, care a reușit, cu forța, să îl ia pe individul care îl brusca pe Tăriceanu. Bărbatul a fost îndepărat din horă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care scandal ma uritzilor, care scandal ? Inventatzi lua v ar mama huciului
2
1
marlania domina Romania si esenta comentariilor celor din opozitie,acuma daca niste prosti indeamna sa ne scuipam si sa ne dam in cap chiar ar trebui ascultati? Oricum prostilor doar forta le-a ramas ca argument pe sistemul pumnii meu carte nu stie,hau,hau,hau si muie iau !
8
5
nu au sarit pe fostul fotomodel si admiratoarele septuagenare ?
5
5
O fi vrut ala sa te faca fetita lui ca i-au placut pantalonii rosii ce-i purtai la arabi, la Formula 1...
4
7
Imaginati-va daca era pedofilul Dragnea,condamnatul,satana,ce ,patea?,I'll executau,sigur.Asa Mai bine ,s-a ascuns Putin prin Maldive,si a scapat,nescuipat,nevatamat.Dar Pina cind see VA ascunde de populatiei?de CE nu are curaj sa iasa in popor?ASA cum iese Iohanis si nu-l svuipa nimeni?
6
12
asa vor fi toti tratati de acum incolo- mizerabilii
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102