REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL cu coase, în zona gării: ţiganii s-au încăierat din pricina unei fete

SCANDAL cu coase, în zona gării: ţiganii s-au încăierat din pricina unei fete

Replica API 29 septembrie 2015 | 00:00 114

Neînţelegeri mai vechi, tranşate după legi proprii

Neînţelegeri mai vechi, tranşate după legi proprii

Două persoane au ajuns la spital după ce s-au luat la harţă în zona gării din Constanţa. Conflictul a fost unul spontan şi a izbucnit din pricina unei fete, fiind vorba despre nepoata unuia dintre cei implicaţi. Totodată, precizăm că este vorba despre persoane de etnie romă, care se cunosc între ele, iar acum nu vor să depună plângeri. Cercetările oamenilor legii continuă.

Totul s-a petrecut duminică, 27 septembrie, în jurul orelor 22.40, când un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat în faţa gării Constanţa patru bărbaţi care se agresau reciproc, unul dintre aceştia având în mâini o coasă. Oamenii legii au intervenit operativ pentru aplanarea conflictului, despărţindu-i pe cei patru. Fiind întrebaţi cu privire la motivul conflictului izbucnit între ei, aceştia au declarat că au nişte neînţelegeri mai vechi. Mai exact, resepectivele persoane se cunosc şi se deplasau către o destinaţie comună, moment în care a izbucnit conflictul din pricina unei fete.

Văzând că doi dintre participanţii la scandal au nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii au solicitat un echipaj Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa. D.L. în vârstă de 41 ani şi A.R.V. în vârstă de 28 ani, ambii din Constanţa, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale, dar nu au rămas internaţi. Ceilalţi doi agresori, S.I. în vârstă de 36 ani şi A.C. în vârstă de 17 ani, ambii din Constanţa, au fost conduşi la Secţia 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor. Acum, aceştia susţin că s-au împăcat şi nu mai vor să depună plângeri. Cercetările continuă.

Reamintim cetăţenilor faptul că lovirea sau alte violenţe constituie infracţiune şi se sancţionează cu închisoare până la 5 ani sau cu amendă, iar pentru vătămarea corporală în funcţie de rezultatul produs, maximul pedepsei poate fi închisoarea până la 10 ani, conform Codului Penal. Totodată, pentru încăierare, sancţiunea poate fi închisoarea până la 5 ani, dacă s-au produs vătămări corporale”, au precizat reprezentanţii IJJ Constanţa. Cetăţenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă - 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218