REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal cu pumni, picioare şi sticle sparte, într-un bar din Constanţa

Scandal cu pumni, picioare şi sticle sparte, într-un bar din Constanţa

Replica API 14 mai 2018 | 00:14 554

Un scandal a avut loc, duminică dimineaţă, la un bar de pe strada Cişmelei din municipiul Constanţa. Mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie, în zona unui local, împărţindu-şi pumni şi picioare. Martorii spun că erau în jur de 6-7 indivizi, toţi tineri, care întâi s-au încăierat, apoi totul a degenerat într-un conflict violent. În urma altercaţiei, unii participanţi au fost răniţi. Totodată, scandalagii au spart mai multe sticle în incinta localului respectiv. La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii Secţiei 2, pentru aplanarea conflictului. În cauză s-a deschis o anchetă. Vom reveni cu detalii.

Iată ce spun reprezentanţii IPJ Constanţa:

"În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă, din municipiul Constanța, ar fi un scandal. 6 bărbați au fost conduși la sediul Secției de Poliție, 3 din aceștia fiind sancționați contravențional pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. Vârstele celor sancționați: 26, 28 și 30 de ani".

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel care a semnat postarea de mai jos a semnat cu TUCU, iar postacul care i-a raspuns a crezut ca este vorba de un TURC ............ ha ha ha hahhah ha hah ahhahah
0
0
mai scandalagiilor mici, acum o sa platiti pana nu o sa mai puteti in toate felurile
3
0
Acolo semneaza condica cocalarii tigani si boschetari care se respecta la pariurile astea de pe Cismelei.
3
1
Unde? La Allegro, sau mai la vale spre Ciresica?
3
0
Ce cauta turcii in Romania?
2
0
..ce mortii ma-tii vrei, cate un politist ptr fiecare cocalar, sa mearga in spatele lui pe strada si sa-l pazeasca?? Politia a venit imediat cand a fost solicitata. Mai abtine-te in pula mea ca si tu esti la fel de cocalar coclit, daca gandesti asa. In alte tari nici nu e nevoie de politie pe strada, la noi avem pretentia sa sta in spatele nostru la cativa pasi, ca sa ne pazeasca, nu? BOULE!!!
10
1
Si MILITIA, militia unde era?Dormea!Pai vor spor de consemn.Cum ramane cu revendicarile guleratilor?Doamna MINISTRU desfiintati cancerul numit poltia romana.Ne aparam interesele singuri ca si pana acum.Nu avem nevoiede ciobanii din militie! Afaracu ei.
2
14
Gata cu. Ei la puscarie stiu. Ca batausi sunt murati acum
5
0
la miting nu au avut cu cine ca au fost prea putini, asa ca s-au antrenat intre ei
6
5
Popor de tigani smardoi si cocalari batausi. La puscarie!!
16
0
Dosar pentru tulburare olp sau incaierare. Ce amenzi... ce s balariilw astea ?
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367