REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandal cu săbii, macete și topoare pe străzile din România: interlopii și-au scos armamentul pentru a-i intimida pe oameni

Scandal cu săbii, macete și topoare pe străzile din România: interlopii și-au scos armamentul pentru a-i intimida pe oameni

Replica API 2 decembrie 2019 | 00:00 295

Scandalul a început după ce o grupare interlopă și-a provocat gruparea rivală, la o luptă în plină stradă. Amenințările au fost transmise live pe Facebook, astfel încât toți locuitorii să le știe de frică, scrie Realitatea de Giurgiu, scrie stiripesurse.ro

La început, tinerii și-au prezentat armele de luptă în timp ce erau în curtea unei case, iar apoi au plecat pe străzi.

Interlopii au băgat groază și panică între trecători, agitând macetele, săbiile, cuțitele și bâtele de baseball, în timp ce un tânăr care se afla la volanul unui microbuz a deteriorat un sens giratoriu.

La puțin timp după izbucnirea scandalului, în zonă și-a făcut apariția un echipaj al Poliției, iar un polițist a ieșit din mașină scoțând pistolul și somându-i pe interlopii înarmați să se oprească.

„În urma intervenției prompte a forțelor de ordine între cele două familii nu au avut loc confruntări. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea acțiunilor de distrugere și impiedicarea circulației pe drumurile publice”, a declarat Emanuela Sârbu, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politiea nu exista, cum spunea si un alt sef de clan din Caracal care se lauda ca seful politiei e prietenul lui"i-am dat lui X toate detaliile sa il aresteze pe Y rivalul meu"dar seful politiei era pe felie si ca ala.Asa este in toata Romania clanurile isi rezolva problemele intre ei pentru ca politia ciuguleste de la toti si nu se baga,ei daca furi o gaina,din buzunare sau alte maruntisuri dastea sau ce ponturi primesc de la sefi lor interlopi.Badalaule tu stiai ceva ma P.S.Distule de golani astia din Giurgiu.
0
0
Si asta-i inceputul ! Clanurile de ciori terorizeaza populatia iar Politia pe zi ce trece este tot mai slabita . Nu mai trebuiesc date ajutoare sociale la aceste putori infractoare !
3
0
Port ilegal de arma alba?????
2
0
La multi ani RROMania
0
0
Evul mediu...
2
0
Intr-un articol anterior ati prezentat cum ub constantean a fost dat jos din masina personala si imobilizat de catre Bravii jandarmi, ca le arata semne obscene la tigani. Bun ! Bravo ! Acuma, cum au procedat cu ciorile alea ?!? Fmm de fetite
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614