REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL! CUM a luat ŢEAPĂ Stelian DUŢU de la FINUL Dorin LAZIA!

SCANDAL! CUM a luat ŢEAPĂ Stelian DUŢU de la FINUL Dorin LAZIA!

Replica API 9 septembrie 2020 | 23:34 5533

Stelian Duțu și Dorin Lazia sunt doi oameni de afaceri de la malul mări implicați, în trecut, în zeci de firme profitabile. Prietenia și asocierea între cei doi au condus, în final și la legătura de rudenie, Duțu alegând să-i fie părinte spiritual fiului patronului de la Argos, LucianLazia. Însă, iată că succesul a apus pentru ambele părți, la fel şi buna înţelegere. Duțu s-a retras din politică, iar Dorin Lazia a început să fie încolțit de creditori. Mai nou, printre cei care au de recuperat bani de la Dorin Lazia este însuși nașul StelianDuțu.

Potrivit unor surse bine informate, miza ar fi un contract de împrumut încheiat între părți. Pe vremea când încă mai erau o familie și în relații de afaceri foarte bune, Stelian Duțu l-a împrumutat pe finul Dorin Lazia cu o sumă importantă de bani, Duţu având calitatea de creditor, finul-debitor. Cei doi au semnat, în urmă cu mai mulți ani, un contract de împrumut, Lazia asumându-și responsabilitatea să achite nașului datoria.

Finul n-a plătit datoria la naş

Numai că, Lazia nu a plătit un sfanț, iar Stelian Duțu a demarat procedurile în vederea executării. Așa se face că un executor judecătoresc a solicitat înființarea popririi pe conturile și salariile lui Dorin Lazia. Acesta din urmă este administrator la Argos SA, firmă aflată în faliment, dar și la Debroport SA. Pe de altă parte, nici Dorin Lazia nu a stat degeaba, a contestat executarea.

Lucian Lazia, tatăl lui Dorin Lazia şi patronul SC Argos

Cine este Stelian Duţu!

Stelian Duțu a fost membru al Parlamentului României în legislatura 2004-2008, a fost ales pe listele PD, care a deveni ulterior PDL. Duțu a fost și președinte al Consiliului Județean Constanța.

În ce afaceri a fost implicat Dorin Lazia!

Cât despre Dorin Mihai Lazia, acesta apare în mai multe firme radiate, precum ABN Construcţii Industriale SRL, Hidroconsult SRL, Neptun Investment SRL, Corporate United Business SRL. Este administratorul Argos SA. Din Cernavodă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu ai fost candva baiat bun. Pacat ca te-a stricat zdreanta aia de Daniela. Sa nu uiti ca viata e bumerang si vei primi ce ai dat. Cat despre salariile pe care le datorezi oamenilor, sper sa va cumparati lumanari.
6
0
Sa il pupi tu in pula pe Dorin escrocul si pe Daniel curva romaniei.Sa iti iau in pula familia daca tii cu aceasta zdreanta dorin mihai lazia un jeg uman si nevasta lui o.parasuta
4
5
cat pizda ma-tii mai ai de gand sa injuri oamenii astia care ti-au dat o paine de mancat?Ai frecat pula o viata intreaga,angajat la ei si acum injuri si blestemi la fiecare articol.Sa-ti dau la muie futu-ti mortii ma-tii-n gat de lepra ordinara ce esti.Sa-mi bag pula-n tine si-n mortii ma-tii sugator de pula ce esti .
5
8
EU AM RENUNTAT LA ZECILE DE MII DE LEI SALARII PE CARE NU MI LE A DAT CEL MAI MARE TEPAR INTERNATIONAL DORIN LAZIA.CA SA UIT DE EL M AM ARUNCAT IN FATA TRENULUI SA MOR DECAT SA IL MAI VAD LA FATA.NASUL LUI ESTE PRINTRE MIILE DE TEPUITI DE ACESTA FAMILIE DE ORDINARI.ARE DOI COPII PETRUT SI VLADUT SA II VAD SI PE EI SCHILODITI DE TREN.DUMNEZEU NU DOARME ZDRENTELOR !.MOARTE URGENTA VA DORESC DANIELA SI DORIN IMPREUNA CU TACTU LUCICA ALT ESCROC.
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218