REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal de proporţii în Constanţa: taximetrist înjunghiat de un client! Agresorul a murit

Scandal de proporţii în Constanţa: taximetrist înjunghiat de un client! Agresorul a murit

Replica API 27 septembrie 2015 | 20:02 230

Jandarmii au descins într-un local

Jandarmii au descins într-un local

S-au scurs clipe de groază duminică dimineaţă în municipiul Constanţa. Un taximetrist a fost înjunghiat de către un client de 25 de ani, Mihai Cosmin Jitar. Totul s-ar fi petrecut în zona Capitol, iar agresorul a fugit de la fața locului, ascunzându-se într-o locuinţă. Plin de sânge, taximetristul Heliade Drăghici a fost pansat în primă fază de trecători, până la sosirea medicilor. Taximetristul a fost transportat la spital. Din locuința în care se ascunsese, agresorul ar fi fugit din nou, refugiindu-se într-un local de pe bulevardul Tomis. În respectivul bar tânărul şi-ar fi provocat o rană cu un cuţit, iar angajații localului au solicitat intervenția medicilor şi a poliţiştilor. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, însă tânărul a încercat să-i atace pe medici.

La local au ajuns, în scurt timp, poliţiştii Secţiei 3 şi echipajele de intervenție rapidă ale Jandarmeriei, care au intrat în forță. În cele din urmă, agresorul a fost dezarmat şi transportat la spital. Momentan nu se cunosc motivele izbucnirii scandalului. Poliția a demarat cercetări în acest caz.

"Astăzi, 27.09.2015, în jurul orei 08.50, maiorul Bogdan Davidencu din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timp ce se deplasa de la sediul unităţii către domiciliu, a observat la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, un taximetru cu ambele portiere deschise, iar lângă aceasta se afla un bărbat ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. De asemenea a observat în imediata apropiere o altă persoană de sex masculin deplasându-se în fugă pe strada Tudor Vladimirescu. Ofiţerul a luat măsura de a anunţa Serviciul de Ambulanţă şi capacitatea operaţională de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Jandarmii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au trecut la verificarea zonei, iar în urma discuţiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că acesta a intrat în localul Bourbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuţit luat din barul localului. Jandarmii şi poliţiştii au pătruns în incinta localului, imobilizând persoana suspectă. Persoanei înjunghiate i s-au acordat primele îngrijiri medicale de către lucrătorii Serviciului de Ambulanţă sosiţi la faţa locului fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Făptuitorul a fost preluat de către o echipă a Secţie 3 Poliţie în vederea continuării cercetărilor", au precizat jandarmii.

UPDATE:

Medicii de la Spitalul Județean Constanța l-au diagnosticat pe agresor cu "plagă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator". La scurt timp de la internarea în spital, acesta a decedat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367