REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal de proporţii la Năvodari: un tânăr a fost înjunghiat în gât de concubinul mamei

Scandal de proporţii la Năvodari: un tânăr a fost înjunghiat în gât de concubinul mamei

Replica API 23 august 2013 | 00:00 312

Agresorul, găsit ascuns la rudele din Cernavodă

Agresorul, găsit ascuns la rudele din Cernavodă

Seara de joi a fost una tulbure pentru o familie din Năvodari. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, care s-a luat la harţă cu concubina, iscându-se un scandal monstru. Sătul de astfel de conflicte, fiul femeii, de 29 de ani, s-a băgat pentru a aplana conflictul, însă a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, concubinul femeii înfigându-i un ciob în gât.

Totul a început în cursul zilei de joi, 22 august, când Petru Levco, de 51 de ani, care locuieşte în Oltina cu concubina sa, s-a deplasat la Năvodari, unde a lucrat la o firmă de pază, pentru a-şi regla nişte conturi. Că tot a venit vorba de o deplasare în localitatea cu pricina, femeia cu care îşi împarte traiul a dorit să meargă şi ea pentru a-şi vizita copiii, aflaţi la casele lor. Zis şi făcut, numai că, în jurul orelor 17.30, la intersecţia străzilor Nucilor cu Pescăruşului din Năvodari, Petru s-a enervat pe femeie, ieşind un scandal monstru. Fiul femeii, de 29 de ani, P.T., a intervenit pentru aplanarea conflictului, dar s-a transformat în victimă, fiind la un pas de a-şi pierde viaţa. Concubinul mamei sale l-a agresat, lovindu-l cu sticla în zona capului. Dar, nenorocirea nu s-a oprit aici. Nervos la culme, bărbatul de 51 de ani nu a fost impresionat de faptul că tânărul s-a prăbuşit la pământ, moment în care a luat un ciob, rezultat în urma spargerii sticlei, şi i l-a înfipt în gât. Dându-şi seama de fapta pe care tocmai o comisese, agresorul a dat bir cu fugiţii. Ambulanţierii au ajuns la faţa locului şi l-au transportat pe tânăr la spital, acesta suferind o intervenţie chirurgicală. Acum starea lui este stabilă, dar viaţa i-a fost pusă în pericol, fiind la un pas de a muri. Poliţiştii au demarat căutările, găsindu-l pe agresor, la orele 21.30, la Cernavodă, unde se refugiase la nişte rude. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat organelor abilitate cu propunere de arestare. De asemenea, oamenii legii au declarat, pentru "Replica" faptul că omul a recunoscut că a fost implicat într-un conflict, la Năvodari, şi nu a opus rezistenţă în a merge la Poliţie. La acţiune au participat atât poliţiştii din Năvodari, cât şi cei de la Cernavodă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367