REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandal de proporții la procesul lui Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a aruncat vorbe grele spre judecătoare

Scandal de proporții la procesul lui Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a aruncat vorbe grele spre judecătoare

Replica API 28 iulie 2021 | 00:00 1158

S-a lăsat cu scandal, astăzi, la un nou termen al procesului în care este judecat Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, care i-a avut alături și pe membrii familei.

Soția lui Gheorghe Dincă și cei trei copii ai „monstrului din Caracal”, s-au prezentat, miercuri, la Tribunalul Olt. La această instanță se judecă un nou termen în dosarul legat de dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

Bunicul Luizei Melencu s-a enervat din cauza atitudinii judecătoarei

A fost audiată Elena Dincă, soția celui judecat, și Gheorghe Daniel Dincă, Daniela Florentina Bălan și Mihai Adrian Dincă, copiii acestuia. Enervat de atitudinea pe care a avut-o judecătoarea, în timpul ședinței, deranjat și de atitudinea rudelor lui Gheorghe Dincă, bunicul Luizei Melencu a decis să părăsească sala.

„Am ieșit pentru că n-am mai putut să mai suport minciuna și ipocrizia judecătoarei. Acum se vede foarte clar câtă protecție se acordă celor din familia Dincă. I-am zis judecătoarei că se fac semne între Dincă și soție dacă să se dea sau nu o altă declarație sau dacă să-și mențină declarația pe care a dat-o. N-ai dreptul să zici nimic pentru că e inchiziție aici. Nu e justiție. Suntem puşi la zid, suntem executați, noi membrii familiei. I-am zis judecătoarei că Dincă și cu soția poartă semne distincte şi judecătoarea ne-a acuzat tot pe noi. I-am zis că e o nesimțită și o ipocrită”, a spus bunicul Luizei, conform România TV.

Avocata a cerut revocarea magistratului

El a fost amendat și, ulterior, avocata bărbatului a cerut recuzarea judecătoarei. Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DIICOT, fiind acuzat că, anul trecut, le-ar fi răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (16 ani), în locuința sa din Caracal. În sarcina sa au fost reținute infracțiunile de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanare de cadavre sau morminte și trafic de minori.

În judecată a fost trimis și un vecin al lui Dincă, respectiv Ștefan Risipițeanu, pentru viol, acesta fiind acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, cu acordul celui care, potrivit anchetatorilor, a răpit și sechestrat fata, potrivit Evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se dadeau copii si in justitie ce o sa mai ziceti?Pai se dau copii la nivel mare si la noi nu?asta e moneda de schimb intr-o lume bolnava pe care o cunosc doar elitele si unele cladiri in lume ce inca mai striga pacatele prin statui si picturi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614