REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL! DESCINDERI la clubul NUBA din Mamaia. VIDEO

SCANDAL! DESCINDERI la clubul NUBA din Mamaia. VIDEO

Replica API 30 august 2020 | 11:06 7561

Un adevărat scandal s-a iscat aseară în clubul Nuba din Mamaia, după ce proprietarul ar fi refuzat să închidă conform legii la orele 24. Potrivit unei postări pe un site de socializare a controversatului om de afaceri Viorel Cataramă, la miezul nopții un grup de mascați și jandarmi ar fi ”năvălit” în club și le-ar fi stricat distracția. Iată postarea integrală:

”În timpul comunismului, cluburile se închideau la ora 23. Rămâneau deschise numai cele pe valută, pentru străini. Astăzi, ne-am întors la dictatură! 29 august, club Nuba, Mamaia. O atmosferă minunată! Deodată, la miezul nopții, năvălește un comando format din 10-15 jandarmi, toți cu măști, într-o demonstrație de forță ireală! După un moment de uluială, toată lumea începe să huiduie! Dar, seara perfectă și buna dispoziție s-au făcut praf Chiar crede cineva că virusul apare numai spre dimineață? De ce trebuie să fim abuzați atât de brutal? Probabil că jandarmii executau un ordin, poate nu ei erau beneficiarii nemulțumirii generale. Dar cei care au dat ordinul, unde sunt ascunși? De ce le place atât de mult dictatura? Să vă spun ceva: nici măcar în comunism nu era posibilă o astfel de situație!”

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la o presupusă "demonstrație de forță ireală" a organelor abilitate de intervenție și control, vă comunicăm următoarele:

Noaptea trecută, în urma activităților desfășurate pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește regulile de distanțare socială, dar și programul de funcționare al localurilor, polițiștii și jandarmii constănțeni au verificat mai multe societăți comerciale, printre care și cea la care se face referire.

Având în vedere faptul că era trecut de ora 00.00, deci în afara programului de funcționare legal, potrivit normelor în vigoare, dar și constatarea directă a forțelor de ordine cu privire la nerespectarea măsurilor de distanțare socială, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pătruns în incinta societății comerciale, iar administratorului în cauză i-au fost puse în vedere motivele mai sus menționate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei.

Precizăm faptul că la activitate au participat 2 polițiști și 8 jandarmi, a căror intervenție nu a fost necesară și care au fost prezenți pentru preîntâmpinarea unor incidente nedorite.”

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa dispara machedonii scarbosi cu taxiurile de acolo. Lepre imputite de machedoni. CT 27 POS. UN MACHEDON SCARBOS care face preturi
2
0
Mergeti in club retarzilor !!!! Si apoi va plangeti ca de ...a dat boala in voi. Sa va ia p lea si sa va faca bine ,retarzilor
2
1
Militia sanctioneaza cetatenii fara masca, iar pe interlopi ii protejeaza fiindca ei aduc in tara masti, iar guvernantii ii obliga pe cetateni sa poarte mastile vandute la suprapret. Cetatenii platesc asigurari de sanatate deci e normal sa beneficieze de tratament. In loc de tratament sunt umiliti de politicieni si de presedinte si terorizati de militieni, de Raed Arafat si de doctorii alarmisti. E mai rau decat pe vremea dictaturii ceausiste. Actualii guvernanti sunt o rusine pt. tara noastra.
4
0
Prostitutie, clientela falsa, droguri. Frustratii litoralului
2
0
EaCatarama treci putin pe la infectioase sa vezi daca exista virusul ,poate ai noroc de data asta si mergi in club la Medgidia
4
0
Omul e o fiinta sociala, dar vad ca ratatii care comenteaza sunt mai rau ca animalele salbatice. Bai desteptilor, daca tot se ia virusul asta asa de repede, nu trebuia ca in Constanta sa fie cel mai mare numar de virusati? Degeba spuneti ca sunt turisti, dar angajatii si o foarte mare parte din tineri sunt din Constanta. Va doresc astora care vor inchiderea economiei sa fiti vaccinati obligatoriu, fmm.
2
13
catarama pe vremea lui ceausescu se inchideau la 22, dar tu de unde sa stii ? stateai doar in cele pe valuta,care se inchudeau la 5, stim noi de ce.
10
1
numai zdrente care voiau tufute pe acolo! bineinteles, fara masca pe bot ca cm sa faca bot cu masca? ar mascariciu asta batran, la kkt!!!
9
2
Bai, ce zice legea? Unde-i lege, nu-i tocmeala. Catarama, se vroia presedinte sau primar. Asa da el exemplu de urmat? Daca asta e legea, ce mai comentezi? Punct. Nu ar fi indicat sa se inchida vreo 2-3 ani acest club, unde se intampla fel si fel de bazdaganii? De asta nu ne mai facem bine.
8
2
Banii aia ii scoate la o masa ! ICHIDERE DIRECT ! Acolo ii arzi cel mai tare poti sa le 20000 in fie care seara pt ca ei scot mai mult daca functioneaza !
7
0
Un kkt cu mots jmecher pe banii ciorditi de la oameni ingenui cu safi al lui. Tuzgura matii de lichea ordinara. La canal cu tine nu la nuba sa faci aprecieri tu un jeg uman care ai nenorocit mii de suflete. Hai sictir jigodie infecta. Acu mai vrei sa raspandesti si covid. Mancamiai kktul
7
1
CE TOT ATATEA AMENZI INCHIDETI DEFINITIV SI GATA !!!
13
1
Nu mi doresc pe nimeni care a fost la club, trece prin momentele pe care trec eu. Le spun doar, sa treaca prin curtea spital boli infectioase si vezi tot personalul, imbracat in costum de astronaut, ce rau este,din cauza inconstientului si a prostilor care erau acolo. Multe multumiri tuturor personalului care lucreaza in spitale, care isi risca viata pentru ai salva pe ai nostri
13
3
Mai bine kkte pe parlamentari pentru ca astia au dat legi care prevad pedepse mici dar si interpretabile in functie de judecatori pentru ca si astia sunt stat in stat,adica Romania este o tara fara legi sau cu legi doar asa de ochi lumi pentru politicieni si protejati lor,pentru restul romanilor este altceva.
12
3
Foarte bine! Trebuiau inchise definitiv!! Sunt focare de infectie si transmitere a virusului! In plus, nu se respecta nimic...distantare, purtatul mastilor!! Aproape toata lumea a inteles ca trebuiesc respectate niste reguli, numai derbedeii astia, propietari de cluburi se cred buricul pamantului, sa nu respecte nimic!
30
1
Baga Vola in kakatu ala fmm de militie ce fugareste babe. Baga pulanu in gura la valutistu de catarama si in bishnitzari si pizdele cauciucate. La canal futuvangura de absoltventi de titu. Muye iliescu pnl psd securisti si curvele
22
1
drogalailor si curvelor!!!!
23
0
Ati votat cu ambele maini PNL-u si acum sunteti indignati ca vi se inchid distractiile la orele 24. Ati vazut ca la emi pian s-a cantat 48 de ore intr-una si ce ati crezut ca o sa se poata si la nuba hahahhahah .Legea e lege pt toti , mai putin pt pian-isti
20
17
S-au descoperit locuri mult mai aglomerate decat cluburile din RO, cu risc mare Covid-19. Astfel, la Mizil 163 angajati ai fabricii de mobila RELAXA lucrau inghesuiti cu acte in regula intr-un apartament de bloc cu 2 camere, Str. Nicolae Balcescu, Nr. 41, Bloc 16, Scara A, Etaj 2, Ap. 3 . Sa vina Guvernul sa gaseasca solutii ca asa nu se mai poate tovarasi!!! Sa se dea ajutoare la actionari ca sa mai mareasca nitel apartamentul!!!
16
1
Respectati legea drogatilor! Cu viorel in frunte!
31
0
Zici Catarama si tragi apa!
26
1
Legea e lege pt toti. Asa cum se inchid rerasele sa se inchida si cluburile. Definitiv. Oricum e ultimul weekend cand mai au deschis.
32
0
Daca si Viorel,un obosit slinos se declara indignat e clar...ce sa-i ceri la mumia asta ambulanta....
34
1
Stop vot fagadau el a construit peste tot in ct si a furat
11
16
Sa ne cacm pe politia romana. I-au amendat de 100 de ori pe astia. Daca era altul, era inchis pana acum pentru zadarnicirea plii.
12
24
Cea mai idioata hotarare de guvern . Lasatii ba nemernicilor sa se distreze tineri , nu le mai puneti pumnu in gura . Bai in morti mami voastre de jigodii . Unde este liberu arbitru , unde este dreptul omului , de ce nu ii lasati pe oameni sa aleaga ce vor . INCALCATI DREPTU LA LIBERTATEA OMULUI . DE CAND A INCEPUT MIZERIA ASTA DE MANIPULARE , ATI CALCAT IN PICIOARE DEMNITATEA OMULUI . DUPA CUM TOT VOI ATI SPUS , PROCENTU CELOR CARE VOR AVEA COVIT VA FII DE 80 % ASA CA DESPRE CE VORBIM . ESTE O MARE , MARE MANIPULARE .
12
44
Uite ce le pasa de amenda de 10000 de lei cand ei fac 300000 pe seara. Hai sictir
27
2
Legea este pentru toata lumea. Si anteprenorii mai mici se supun legii, si in alte locatii este chef si voie buna dar nimeni nu abuzeaza de lege. Oricum acolo e un haos total si foamea dupa bani isi spune cuvantul
43
1
Amenda a fost de 6000 ron. Pe bune...6000???? Adica..o masa? Afolo se scot mii de euro.
33
0
Viorel Catarama sa dea oamenilor banii de la SAFI si dupa sa vorbeasca! Ciobanul dracu!
54
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614