REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal după constituirea CJC. Noul preşdinte: „Nu facem campanie electorală”

Scandal după constituirea CJC. Noul preşdinte: „Nu facem campanie electorală”

Replica API 23 iunie 2016 | 23:45 324

După ce a fost ales preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, în persoana lui Horia Ţuţuianu, cât şi vicepreşedinţii, Claudiu Iorga Palaz, respectiv Daniel Learciu, proaspătul şef al CJC a propus consilierilor judeţeni să voteze constituirea unor comisii, în numră de 9. Consilierii PNL s-au revoltat, precizând că pe ordinea de zi nu erau decât două subiecte, constituirea consiliului judeţean şi alegerea preşedintelui şi a vicepreşedinţilor.

„Aş vrea să plecăm cu dreptul. Ştim toate problemele din trecut ale CJ şi acum veniţi şi ne faceţi o propunere să votăm nişte comisii, fără ca PNL să fi avut acces să îşi expună punctul de vedere. În virtutea transparenţei, vă rog să retrageţi acest punct, să închidem şedinţa, altfel ne vom pune în situaţia să votăm împotrivă. Nu ne anunţaţi cu 5 minute înainte şi vreţi să vă dăm votul”, a afirmat liberalul Robert Boroianu. Horia Ţuţuianu i-a răspus: „Nu facem campanie electorală”, propunând să se ia o pauză de 15 minute pentru a se decide cu privire la acest aspect.

Noul vicepreşedinte, Claudiu Palaz, l-a întrebat pe Boroianu de ce nu este de acord cu propunerea colegului său, moment în care consilierul Radu Matei nu a ezitat şi a spus: „Aţi început grav cu stângul!“. După ce s-a luat o pauză, Horia Ţuţuianu a decis să se amâne proiectul de constituire al comisiilor pentru şedinţa următoare. „Nu vreau să plecăm cu stângul. Vreau o colaborare fructuoasă. Propun să amânăm votul pentru săptămâna viitoare“, a conchis preşedintele CJC.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614