REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SCANDAL după SCANDAL! După relocarea bisericii, ÎNCĂ UNA: asfaltarea pe ploaie!

SCANDAL după SCANDAL! După relocarea bisericii, ÎNCĂ UNA: asfaltarea pe ploaie!

Replica API 5 aprilie 2017 | 23:45 465

Constănţenii sunt revoltaţi

Constănţenii sunt revoltaţi

Locuitorii unor blocuri de pe strada Cişmelei din Tomis Nord sunt revoltaţi pentru că, după susţin ei, muncitorii care se ocupau de asfaltarea parcării din buza Şcolii nr. 29 s-au apucat de treabă pe ploaie, ar fi împins maşinile şi ar fi smuls plăcuţele care indicau locurile de parcare cu menţiunea că nu e treaba lor să le monteze la loc. De partea cealaltă, reprezentanţii Confort Urban susţin că nu s-a întâmplat nimic.

S-au încins spiritele la Şcoala Generală nr. 29 din municipiul Constanţa! Totul a izbucnit în dimineaţa de 4 aprilie anul curent, când reprezentanţii Confort Urban s-au prezentat în parcarea cu intrare de pe strada Cişmelei, pentru a demara lucrările de asfaltare. Însă, de aici şi până la haos nu a fost decât un pas. Locuitorii zonei s-au arătat indignaţi de faptul că angajaţii firmei mai sus menţionate ar fi smuls, efectiv, plăcuţele care indicau că locurile de parcare aparţin unui anumit proprietar de vehicul, cu menţiunea că nu e de datoria lor să le pună la loc, dar şi că ar fi împins autoturismele.

„Este inadmisibil. Au împins maşinile din parcare. Cum se poate aşa ceva? Au spus că ei au anunţat de aseară şi dacă nu au fost mutate maşinile, le-au împins ei”, au declarat, pentru „Replica”, oamenii. Totodată, scandalizaţi sunt şi părinţii elevilor de la Şcoala nr. 29, care au pus problema că locul unde se desfăşoară lucrările nu e îngrădit, mai ales că acolo poate ajunge oricând un copil. „În pauză poate iese un copil şi se întâmplă o nenorocire. Uitaţi-vă ce e aici. Nici nu avem loc să trecem”, au spus ei.

De partea cealaltă, angajaţii Confort Urban susţin că nu au fost probleme, că lucrarea se termină în cursul zilei de marţi, iar ei nu s-au atins de maşini, la faţa locului fiind prezentă şi Poliţia Locală. De asemenea, au existat şi locuitori ai blocurilor învecinate, dar şi părinţi care au copii la Şcoala 29, care au susţinut că este un lucru bun că se asfaltează, dar că acest lucru nu ar trebui realizat pe ploaie. În cele din urmă, conflictul s-a stins. Locuitorii blocurilor din zonă, care susţin că li s-au împins maşinile şi li s-au smuls plăcuţele, au precizat că vor depune plângere dacă acestea nu vor fi montate la loc.

Liliana CHIRU, Mihaela UNGUREANU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate ajungeti sa amenajati si parcarea de la blocul V3 Dobrila Eugeniu.De 2 ani nu putem plati taxa de parcare.
0
0
Ce de postaci PSD pe aici!!! Fugiti repede mai derbedeilor si pupati-l in cur pe Fagadau ca va da un litru de ulei, zahar si un pui. Licheaua ar face orice numai sa nu construiasca parcari! Si daca tot sunteti prin apropiere treceti pe la arhiepiscopie si pupati-l in cur si pe I.P.S Spagoveanu, asta o sa va dea o muie.
5
3
Ce sa caute copiii in pauze sa paraseasca curtea scolii? Parintii sunt niste needucati si carcotasi. Daca s-ar accidenta vreunul sa vezi ce scandal ar face
2
3
Un site de 2 lei care cauta nod in papura pentru a denigra orice face bun Primaria.
3
5
In primul rand nu se anunta seara ca a doua zi se executa lucrari in zona - se poate ca 2-3 zile sa nu ai nevoie de masina si sa nu treci prin parcare, sa vezi acel anunt. E bine sa se anunte cu aprox. o saptamana inainte. In al doilea rand, zona in care se lucreaza trebuie imprejmuita cu banda de avertizare - este un lucru normal, intr-o tara civilizata, insa multora ni se pare ciudat sa vedem asa ceva. Cand se vor remedia aceste situatii, putem gasi vinovatii si in locatarii din zona...
5
2
unde ploua ,,,unde ploua,,poate sa pisat unu de la balcon..
2
1
Daca se face ceva bun in Constanta, toti carcotasii inventeaza orice cacat numai sa denigreze actuala conducere a primariei. Ieri au fost 5 picaturi de ploaie, asadar nu a fost absolut nicio problema cu asfaltul. Sa zica mersi cine nu a venit sa isi ridice masina ca nu a fost nevoit sa plateasca o amenda uriasa pt ca statul toman nu este obligat sa se roage de soferi, carora le este lene sa coboare din bloc. Rusine pentru aceasta stire de "ieftina", mai bine il ascultam pe acest locatar care spune clar ca nu este nimeni nemultumit de modul de lucru al Confort Urban.
5
2
Numai in Romania statul se roaga de cetateni sa elibereze trotuarele sau carosabilul in vederea asfaltarii.Dar du-te in pizda matii si parcheaza masina in Mamaia si vino pe jos pana acasa ca nu mori.De altfel urlati ca platiti impozite si nu beneficiati de nici un avantaj.
11
1
Se vede si in poze ca asfaltul este uscat. Iar mancati rahat cu polonicul!!!
11
2
Copiii nu au voie sa iasa din curtea scolii in pauze, asa ca ...daca face, de ce face, daca nu face, de ce nu face.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218