REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL în AUTOBUZ, cu două femei, aproape de PĂRUIALĂ. VIDEO

SCANDAL în AUTOBUZ, cu două femei, aproape de PĂRUIALĂ. VIDEO

Replica API 13 iulie 2021 | 23:44 9415

În autobuzele din municipiul Constanța se întâmplă câteodată scene demne de marele Caragiale. Două femei, toropite și iritate probabil de căldura caniculară, au încins un adevărat scandal într-un autobuz. Totul s-a întâmplat între zona Dacia și Cireșica, în conflictul celor două intervenind chiar și poliția. Motivul discordiei a fost gestul total deplasat al uneia dintre femei, de a-și întinde picioarele peste scaunul din fața ei, astfel că cealaltă femeie nu a mai putut să se așeze. Doar poliția, chemată de femeia rămasă în picioare, a putut calma spiritele înfierbântate.

Pe lângă conflictul iscat de scaunul liber sau nu, o altă problemă a fost implicarea tatălui persoanei care și-a permis să ocupe două scaune. Acesta și-ar fi permis să înjure câteva din rudele celei de-a doua femei, lucru care practic a aprins și mai tare spiritele. Chemați prin apel 112 de către femeia ultragiată, polițiștii au rezolvat situația destul de expeditiv. După ce au luat datele ambelor femei, le-au sfătuit să nu mai facă scandal însă doar amenințarea cu amenda le-a făcut pe cele două Chirițe constănțence să se liniștească.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Restul filmarilor de la restul de miliarde de scene demne de contraventie, unde sunt????
9
2
Femeia careia nu-i ajungea in scaun a gresit. Trebuia sa spuna: oameni buni, asa e obiceiul pe la noi prin Tulcea, sau Ialomita, sau Giurgiu sau Braila. Noi suntem mai tzoparlani. Si n-ar mai fi iesit atata scandal. Toata lumea ar fi inteles.
23
2
Aceste jeguri care isi bat joc de ceilalti calatori, de autobuze, etc......trebuie eutanasiate!
17
3
Deci asta a facut politia. A dojenit-o. Genial. Io as propune, ca masura complementara, sa i se scada nota la purtare
33
0
Chestia cu cracii pusi pe scaunul din fata e problema veche. Nu numai la scandalul asta. Iar cei certati devin foarte violenti. Printre cele mai infecte variante de transport in comun din tara. Oras mare si necivilizat. Pacat.
38
0
Terminati cu gratuitatile si autobuzele se vor civiliza singure .
43
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614