REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCANDAL în autobuz, la Constanţa! Un călător, dat jos cu FORŢA

SCANDAL în autobuz, la Constanţa! Un călător, dat jos cu FORŢA

Replica API 2 aprilie 2018 | 01:28 592

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, în perioada 26.03.2018-30.03.2018, au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate pe mijloacele de transport public de persoane.

Astfel, polițiștii locali au aplicat 414 sancțiuni contravenționale în valoare de 41.850 lei, persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil ori celor care produceau disconfort călătorilor.

"Recomandăm persoanelor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun să respecte dispozițiile polițiștilor locali, să se legitimeze sau să furnizeze date corecte, care să ducă la identificare pentru a nu se ajunge la situații similare cu cea din data de 29.03.2018, ora 18.35, când o persoană de sex masculin, care se afla în autobuzul 5 - 40, fiind controlată în vederea deținerii titlului de călătorie a refuzat să se legitimeze și a tulburat liniștea călătorilor", au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.

Bărbatul nu s-a conformat măsurilor dispuse de către lucrătorii instituției, continuând să fie agresiv, fapt pentru care aceștia au recurs la folosirea forței și coborârea acestuia din autobuz.

Pentru faptele sale a fost sancționat contravențional cu amendă de 600 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urcare usa din fata cu bilet la sofet. Autobuz numai cu doua usi. Acum 50 de ani asa circulau autobuzele Skoda intre Mangalia si Cta si in statiuni. Azi la RATC numai gradini zoo pe roti . Terminati cu gratis pe transportul public .
6
0
Toti taranii sa se intoarca la caruta. Nu au ce cauta in oras daca se poarta ca maimutele.
10
1
Popor de gitanes
8
1
Pruteanu ai gresit termenul baiatul meu!
7
2
Pruteanule confunzi cheia cu usa baietul meu
10
4
Doua capete de creta, se plimbau cu RATC-ul.
3
19
Alupigus....Soferul de ce nu da bilet. Dobitocul de Andrei Popescu de ce nu cere cati rromi circula far bilet , are WIFI gratuit. Sal faca tiganiii
6
10
ALUPIGUS DOMNILOR AGENTI DA DA ALUPIGUS.
3
23
Respectam cu totii legea, mai ales nesimtirea. E clar nici unii politisti nu sunt chei de biserica, dar nu trebuie bagati toti in aceeasi oala. Tocmai din aceasta cauza a nesimtirii au ajuns trenurile in ultimul hal. Interdictie de a circula in vomun pentru cei care distrug transporturile publice
18
5
Ca cu Politia Nationala suntem talhariti in plina strada si ne sunt violati copiii ! Viitorul va fi al Politiilor Locale finantate de autoritatile locale si nu de catre cele CENTRALE care protejeaza toti puturosii !
19
10
nu ai critica fara sa stii ce si de ce. Probabil esti un frustrat care si a luat vreo amenda pentru nesimtire si care crede ca desfiintarea unei institutii tine de reflectarile lui la un pahar de saniuta!
31
4
Incredibil ca un om in deplinatatea facultatilor mintale poate sari in apararea unui rupt in cur care circula fara bilet.
48
3
Aceasta institutie ar trebui desfiintata - politia locala. E o rusine ca exista. Plina de niste golani, care nu vine sa apere interesele cetateanului ci doar sa-i amendeze pentru niste fapte inventate.
12
48
din randul 4, banca de la geam...trebuie sa platesti pentru serviciul primit si daca esti om de rand , si daca nu...ia tu mancare fara sa platesti pentru ca esti om de rand si vezi ce se intampla..Sa terminam cu populismul ieftin si sa respectam toti legea!
43
2
poate a afalta ca tudorel vrea sa dea bani la puscariasi si s-a gandit sa intre si el la parnaie si sa iasa un om cu bani
19
5
Tot cetateanul de rand, care probabil nu se ajunge cu salariul de la o luna la alta e amendat..ce pot sa zic..ganditi cum trebuie..
5
44
Foarte bine!
46
4
Foarte bine . Poate asa ii invata minte sa calatoreasca civilizat si cand se uraca in autobuz sa composteze bilet pentru ca cu se urca in caruta lui masa .
56
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614