REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL în autobuz! Un geam s-a făcut ţăndări! FOTO

SCANDAL în autobuz! Un geam s-a făcut ţăndări! FOTO

Replica API 4 septembrie 2018 | 00:32 339

Lume mult prea nervoasă în traficul constănţean! Iritarea s-a instalat şi în mijloacele de transport în comun, dovada cea mai clară fiind oferită luni, 3 septembrie, într-un autobuz: unii se plângeau că e prea cald, alţii că e curent!

Un schimb de replici nervos a avut loc între un bărbat şi o femeie, pe tema unui geam! El dorea geamul deschis, ea - închis, fiindcă... "e curent"! La un moment dat, plin de nervi, bărbatul a cedat, trântind geamul de l-a făcut ţăndări! Urmează să îl plătească, evident, şoferul autobuzului solicitându-i respectivului datele din buletin, după cum ne-au relatat martorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe langa mirosurile neplacute cu care ne onoreaza unii care inchid geamurile e posibil ca altii sa sufere de hipertensiune sau afectiuni cardiace. In acest caz ce e mai periculos? Sa te afecteze temporar o usoara durere sau... Un posibil atac? Oricum notiunea de curent este tipic romaneaca... E doar o forma de alergie pe care medicii nu o recunosc si nu o trateaza la noi. Aerul in miscare nu are nici virusi si nici bacterii altfel am fi toti bolnavi asa cum se intampla cu gripa si raceala!
1
0
Nu exista o varianta oficiala a Medicilor,dar...fenomenul exista ! Daca esti inca tanar nu-l vei resimti , mai tarziu , da...cu siguranta ! Dar din bun simt intr-un mijloc de transport IN COMUN trebuie sa respecti decizia majoritatii....chiar daca eu stiu ca '' ma trage curentul '' tac din gura....nu pot sa privez restul pasagerilor de o ''gura de aer curat '' ptr. mofeturle mele si afectiunile mele ! Asta am vrut sa spun. Multumesc !
2
1
pt homosexualul de la 11.15 mitul a fost demontat de medici cu ani in urma bai pseudo intelectualule ! pardon imbecil dosist!
2
3
pt boul de la 00:55 ," a te trage curentul " inseamna un transfer termic intre doua corpuri de la cald la rece ,batranii si bolnavii resimt asta cel mai bine , daca stau langa o fereastra sau perete exterior neizolat termic .cat despre ' goagal' prostule orice bou ca tine poate sa posteze orice tampenie, mai pune mana pe carte si citescte ce te intereseaza nu pe 'goagal' dobitocule
6
3
Nu exista a te trage curentul! Doxumenteaza te te rog doar traim in era google in care orice repetent poate afla o informatie! Nu exista asa ceva a te trage curentul!
19
8
E de inteles reactia domnului..dar v-ati confruntat vreodata cu o nevralgie? Sau semipareza cauzata de curent? Banuiam eu!
9
10
Trebuia femeia ocrotita sa nu stea in curent.Domnul trebuia s-o inghesuie in compartimentul ptr bagaje,acolo statea femeia ermetic la adapost.
18
5
Va place babelor sa va plimbati in miros de tranapiratie! Babe oligofrene!
31
1
Astia trebuie inchis
5
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614