REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL ÎN BULGARIA: mai mulţi turişti români s-au trezit că le-au fost furate maşinile de lux!

SCANDAL ÎN BULGARIA: mai mulţi turişti români s-au trezit că le-au fost furate maşinile de lux!

Replica API 9 august 2013 | 00:00 353

Circ uriaş la un hotel de 5 stele de la ''Nisipurile de Aur'', cu români, în rolurile principale. Ai noştri au reclamat că le-au dispărut autoturismele, dar şi telefoanele mobile aşa că fără să stea prea mult pe gânduri s-au luat la bătaie cu paza. La doar câţiva kilometri distanţă, în staţiunea "Constantin şi Elena", un alt conaţional s-a trezit în urmă cu două zile fără maşina lăsată în parcarea resortului. Şi el a cerut explicatii, însă managerii l-au ignorat.

În numai două zile, de pe litoralul bulgăresc au dispărut trei maşini scumpe ale unor turişti din România. Două dintre acestea au fost furate din parcările unor hoteluri de 5 stele de la Nisipurile de Aur.

La unul dintre ele manager este, culmea, un român. Astăzi, exasperaţi, oamenii s-au dus să-i ceară explicaţii însă între grupul lor şi bodyguarzii hotelului a izbucnit un scandal. Unul dintre proprietari a păatit 1000 de euro pentru şapte nopţi la all-inclusive. Nu ştia că sejurul se va termina cu o ofertă neaşteptată: drumul înapoi spre casă îl va face ... pe jos. "Mi s-a furat maşina. Ne-am cazat, ne-au sugerat să parcăm acolo, ne-au spus că este parcarea hotelului şi ieri dimineaţă, când ne-am trezit, n-am mai găsit maşina", povesteşte Florica Ionescu.

"Ne-au spus că ei nu răspund de parcare, de nimic. Am rămas cu copilul de 4 luni aici, suntem o grămadă de români, se fură telefoane, se fură de pe mese, se fură de peste tot", spune şi cumnata păgubitei. Unul dintre autoturisme a dispărut, ca prin vis, chiar de sub ochii paznicului.

Ciudat este insă că pe camerele de supraveghere nu s-a înregistrat nimic, iar proprietarii nu au primit nici un răspuns de la cei care administrează unităţile de cazare.

Turiştii i-au contactat pe poliţiştii români detaşaţi pe perioada verii la Nisipurile de Aur şi Albena.

La mai puţin de 10 kilometri de Nisipurile de Aur, în staţiunea "Constantin si Elena" găsim aceleasi probleme.

"Am ajuns la hotel, am lăsat maşina în parcare, dimineaţa la micul dejun am constatat că maşina nu mai era. Am avut localizator GPS, am văzut că la ora 00 şi opt minute maşina era la 35 de kilometri sud-vest de Varna", spune Ioan Andreca din Turnu Severin. Turiştii vor să îi dea în judecată pe proprietarii hotelurilor la care au fost cazaţi.

sursa: stirileprotv

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218