REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL ÎN BURICUL CONSTANȚEI: ÎNJUNGHIAT pentru un tub cu gaz!

SCANDAL ÎN BURICUL CONSTANȚEI: ÎNJUNGHIAT pentru un tub cu gaz!

Replica API 22 februarie 2017 | 15:46 1160

Incredibil, dar se întâmplă la Constanța! Un bărbat a ajuns la spital pentru un tub cu gaz! Mai exact, acesta, angajat al magazinului Dovi de pe bulevardul Tomis, a refuzat să-i înlocuiască bunul unui client, motiv pentru care a izbucnit un conflict spontan. Astfel, s-a ajuns la lovituri de cuțit. Polițiștii Secției 3 au intervenit în forță și au aplanat conflictul!

Politiștii din cadrul Secţiei 3, la data de 22.02.2017, ora 12.32, au fost sesizaţi, printr-un apel 112, că pe bulevardul Tomis din Constanța, în dreptul unei societăţi comerciale, respectiv magazinul Dovi, are loc un conflict spontan între doi bărbați. Poliţiştii au aplanat conflictul, cele două persoane implicate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Se pare că este vorba despre un angajat al respectivei societăți, care a fost și înjunghiat. Mai exact, un tânăr de 18 ani, Cătălin Marian Ene a mers în respectiva zonă și a cumpărat un tub cu gaz pentru a-și încărca o brichetă. Dar a fost nemulțumit, motiv pentru care a cerut să-i fie schimbat sau să i se returneze banii. Vânzătoarea a refuzat, iar atunci a intervenit un bărbat de 46 de ani, manipulant în cadrul respectivei societăți, Radu Daniela Pîntea. "Du-te de aici că nu-ți schimbăm nimic" – ar fi spus el. Acela a fost momentul în care tânărul de 18 ani și-a ieșit din fire, izbucnind un conflict spontan. După ce s-au lovit reciproc, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt de mai multe ori. Ambii au fost duși la spital, iar "cuțitarul" se află sub pază. În cauză se fac cercetări.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traiasca DOVI la gunoi cu frustatii
1
0
Cutitarul era tigan !
4
0
Politisti locali umbla toata ziua dupa masini parcate neregulamentar ,sa faca poze,sa de-a amenzi ,etc,etc.dar nu se duc la birou si sa-i spuna lui fagadau ca nu sunt locuri de parcare in oras si ai injura lumea,si ai face in tot felul. Ochelaristul ala mare de la locala,si cu pitipoanca aia, desi si ei parcase neregulamentar si aveau in fata indicatorul ,faceau poze astazi in parcarea de la UMC.Unde sa parcam bai politistilor cand ,primaria nu face locuri de parcare ??Cum a dat autorizatie de functionare noului sediu SPIT dupa b-dul Tomis ,cand nu exista locuri de parcare??Unde parcam??hotii
4
0
Mult mai sigur e sa traiesti in Pipisoara, acolo e clanul tiganesc Carpaci care te pazeste zi si noapte. Din pacate Decebal nu-i ca Robu sau Ciuhandru care au vandut 100 de imobile tiganilor, procurorilor, etc. pe 2.000 de euro. Decebale, ia ex. primarilor pedelisti, taranisti, liberali de la Pipisoara, fruncea coruptiei in Rom.
3
1
Iubesc cutitasuii
2
3
Tinere trebuia sa cunosti faptul ca exista la Constanta si oficiul pentru protectia consumatorului, la care trebuia sa apelezi doar cu bonul fiscal de cumparare si cu o plangere impotriva vanzatorului si ti se rezolva problema fara cutit. Acum, tu care ai avut dreptate, te-ai transformat in potential criminal cu tentativa de omor, pentru care vei lua cel putin 8 ani de puscarie. Necunoasterea legilor duce la puscarie direct, pacat de tine !
9
1
Ce oras sigur si bine pazit de politisti, nu-i asa Fagadau? Nu e nevoie de camere video, suntem injunghiati la amiaza pe Tomis.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367