REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCANDAL în cartierul Anadalchioi, între agenţii de pază şi romi. Au intervenit MASCAŢII! VIDEO

SCANDAL în cartierul Anadalchioi, între agenţii de pază şi romi. Au intervenit MASCAŢII! VIDEO

Replica API 18 iunie 2019 | 13:02 1690

Un scandal în toată splendoarea a izbucnit, zilele trecute, între mai mulţi indivizi de etnie romă şi agenţii de pază de la Zip Escort. Evenimentul s-a petrecut în seara de 15 iunie, în jurul orei 23.00, pe strada Semănătorului din municipiul Constanța.

Agenţii de pază ar fi fost agresați de câteva persoane, dar s-au ales şi cu autoturismele distruse. Mascaţii şi poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Polițiștii constănțeni au fost sesizati sâmbătă, 15 iunie a.c., în jurul orei 23.00, cu privire la faptul că, pe strada Semănătorului din municipiul Constanța, are loc un conflict între mai multe persoane. Agenţii de pază se aflau în misiune, în timpul verificării unei societăți comerciale de pe strada Soveja, moment în care ar fi fost agresați de persoanele în cauză și deposedați de 2 telefoane mobile și o stație. Ulterior, agenții de pază ar fi plecat în urmărirea presupușilor agresori, aceștia fugind pe strada Semănătorului și intrând într-un imobil. La faţa locului au intervenit şi mascaţii, dar şi mai multe echipaje de poliţie, pentru aplanarea conflictului.

În urma scandalului, 3 agenți de pază au suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportați la spital.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste ciori spurcate care faceti umbra pamantului degeaba. n-ati muncit o zi in viata voastra si tot ce stiti sa faceti este sa furati si dupa nu stiti cum sa va mai cotiti de bataie. Ati batut o p l a, erati in case si aruncati cu pietre ca mexicanii aia jegosi ce sunteti
2
0
Foarte bine. Va veni vremea cand tiganii care oricum se inmultesc ca paduchii vor fi majoritari si restul sclavii lor. Manelizarea a inceput de mult timp,romanii au inceput sa se tiganizeze inclusive la nivel de politicieni. Vedeti ce haite de mahala sunt pe la peneleu si usereu,ce vocabular agresiv au. Televiziunile aduc in fata curve si cocalari si prezinta asa ceva drept ,,vedete''. Treaba e buna,tara se va numi Rromania,mo !
5
0
Bagat SS , pe strazi si ia calmat . Categoric .
6
0
v-am batut parte in parte, ce plm ati chemat mascatii, ccatii de la Zip sunt cei mai bulangii. ati bagat telefoanele chipurile... va batem oricand, zip niste jegosi care ia bataie tot timpul
3
4
Dupa ultima vizita a lui FAGABOU trebuia chemata MILITIA LOCALA. Nu fortele speciale care bat HASTAGISTI in fata guvernului. Intrebare la fata meciului s-a deplasat sesizat si vre-un COMISAR EUROPEAN? Nu de alta dar DRANCILA isi da teza de doctorat cu discriminarea si xenofobia la M ue.
3
3
Bah, cat de prosti sa fie agenti zip? Cum ma, sa le fure telefoanele? Asta e cand ai malaci fara minte.
2
1
Impuscati ciori spurcate si ala cu inghetata de la cazino port tomis wax nr matri tot ciori sunt patroni
8
1
Moarte ciorilor!!!!
15
0
M am mutat din cartier din cauza lor, copilul cand venea de la scoala era agresat, soramea a fost agresata cand a venit in vizita. Stau la 2 minute de strada semanatorului in cartier, dar astia se plimba prin tot cartierul si fac ravagii
12
1
nu da ti in tigani ca ne amendeaza uniunea europopopeana
7
1
TOATA STRADA DE LA UN CAP LA COADA SI TOT CARTIERUL CIORILE CU PURADEII SUNT IN STRADA CU MESE SI SCAUNE SI SPARG SEMINTE, TREBUIE MERS FOARTE ATENT CU MASINA DA IN ACELASI TIMP PICIORUL TREBUIE SA FIE PE ACCELERATIE CA NU SE STIE ! E CA LA ALBA NEAGRA, PRETURILE LA TERENURI IN ZONA ACEIA SUNT MAI IEFTINE CA IN CUMPANA
15
0
Borate.Furuva femeile si copii de jegosi!MOARTE CIORILOR!
15
0
unde sunt mascatii?
8
2
Pe mine ma intereseaza cati indivizi au ajuns in arestul politiei dupa acest episod, nu imi mai pasa de aplanarea conflictului. Politia locala sa bage echipament de riot gear si sa le dea bastoane celor care sufera de insolatie noaptea si au chef de bataie.
18
0
In gura ma- tii, Mazare si Fagadau, ca ati distrus orasul cu HCoanda.Le faci casa moca la plosnite ca sa ne dea in cap..Nici dracu nu ii mai civilizeaza pe tigani.Dragi constanteni, e timpul sa ii mutam in Palas, plosnitele sa plateasca chirie, cum plateau inainte, nu sa stea in case gratis si sa li se umfle tarata in ei.Vand tigari nestingheriti,circula gratis pe ratc,nu platesc asig de sanatate,le-ai facut conditii sa se inmulteasca si sa ne dea in cap.E timpul sa ne facem singuri dreptate,dragi romani
30
2
De pe planeta sunt romanii
9
11
Tigani ati fost , tigani veti fi , indiferent cum vreti sa va cheme , tot tigani veti ramane !
25
1
Nu sant tigani sant romani de etnie roma
9
11
Este singura rasa din lume care nu se poate integra in societate .
30
0
Pentru fiecare conflict armat cu aceste haite ar trebui taiate cite o pensie nesimtita de la parchet, de la diicot, de la CLANUL MUSEDE. Pr. inceput sa incepem cu MORARU unde aceste clanuri se antreneau cu pietre pe vremea lui ILICI cu MINERIADELE.
15
1
Baietii de la ZIP sunt singurii din oras care mai au sange in ei si pot face fata acestei rase inferioare spurcata buna doar de facut sapun! Asa ca mai usor cu denigrarea lor de la adapostul tastaturii ca pe la cluburi nu stiti cum sa va bagati in seama cu ei sa nu ii suparati! Ps. Daca nu ne trezim noi romanii cum ne indeamna si imnul national in 10 ani le facem pantofii la materialele astea bune de facut sapun fratilor!!!
21
3
Trebuia sa anuntati locala, in 10 minute plecau ciorile in casa
10
3
Vezi ca mai tare este theync.com. Are mult mai multe noutati zilnice. Este drept, sunt mai putin detaliate si documentate. Dar sunt cu mult mai multe decat cele de pe bestgore.com. Beleaua filmata s-a intamplat la intersectia cu Soveja, este? Asa pare. Acolo sunt blocuri inalte, din care se poate filma. Cu jegurile astea de tigani nu este bine sa te pui. Sunt prosti, deci au mintea odihnita...
6
0
CA SA INCEPEM UN RAZBOI CONTRA TIGANILOR SI SA-I NIMICIM PE TOTI!!!!!!!!!!!!!!
30
1
Ce-a mai mare firma de paza cu cele mai multe obiective. Salarii de mizerie la ce munca au baietii astia.
14
2
trebuia sa ma chemati pe mine rezolvam situatia rpd
10
4
moarte tiganilor borati
25
3
Nu tin cu romi dar jegurile astea dela zip au prea multe basini meritau mai rau
5
30
atmosfera tipica in tiganie. cocoseii de la zip dau in spate sau doar mi se pare mie ?
17
4
asa s-a ajuns sa-si ia bataie zipu de la ciori? trist
19
3
bla bla dosare penale peste dosare si ciorile se inmultesc tot mai mult deaia nu mai pot ciorile nici nu stiu ce e aia ca e analfabeti - unde e ANTONESCU?
26
3
bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com bestgore.com
36
13
asta e constanta lui fagabou si a lui mazare cu ciori in centrul orasului , mancale-ar cosorul
34
0
Ciori borate, omorate jeguri ordinare. Scursuriile tarii daia se duce tara asta in jos
46
0
ZIP firma cu angajati obezi sau jeguri de pensionari.Va vor sodomiza ciorile
10
24

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369