REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL ÎN CARTIERUL LUI MAZĂRE! UN ŞOFER BĂUT, CARE A ACROŞAT UN CĂRUŢ ÎMPINS DE UN MINOR, RISCA SĂ IA BĂTAIE!

SCANDAL ÎN CARTIERUL LUI MAZĂRE! UN ŞOFER BĂUT, CARE A ACROŞAT UN CĂRUŢ ÎMPINS DE UN MINOR, RISCA SĂ IA BĂTAIE!

Replica API 18 august 2018 | 09:49 302

Agitaţie, vineri seara, pe strada Baba Novac din Constanţa! Nu mai puţin de 4 maşini de la Serviciul Rutier au sosit în zonă, unde existau premisele că, de la un accident, iese cu bătaie! "L-a lovit cu maşina, da, ăla cu maşina gri...", striga o femeie, în timp ce poliţiştii încercau să calmeze spiritele.

Într-un final, a fost clarificată situaţia: în jurul orei 19.15, un şofer în vârstă de 29 de ani a condus pe strada Steagului, dinspre Soveja către Dionisie cel Mic. Ajuns în dreptul unui imobil, şoferul a acroşat un cărucior în care se afla un bebeluş de 7 luni. Căruciorul era împins de un alt minor, în vârstă de 12 ani, pe marginea carosabilului! Evident, lumea a comentat că şi părinţii minorilor, de etnie romă, sunt inconştienţi să lase copiii aşa, pe stradă... Numai că, în toată agitaţia, existau şi premisele ca şoferul să fie bătut de părinţi şi rudele minorilor. Într-un final, şoferul a fost condus la secţia de Poliţie, mai ales că, fiind testat cu aparatul etilotest, a reieşit că era băut la volan! Rezultat etilotest: 0,76 alcoolemie.

Minorul, în vârstă de 7 luni, a fost rănit uşor.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sarantocii orasului au drepturi ?
0
0
Cine este mai exact "Lumea proasta" Copii care nu masini ? Batranii? oamenii bolnavi sau cu handicap? Locatarii care merg la piata fara masina? Chiar asa prost te-a educat societatea incat sa nu vezi necesitatea unui trotuar pietonal?? Cat de prost esti VACARE??? cum sa spui ca lumea este proasta ca vrea trotuare??? FMM de javra
1
0
Bai asta rrom taci in mm de sclav tigan borat
16
0
Besi in mortii mamicutei tale de cioara borata!!! Voi, tiganii asistati social, nenorocitilor care ne-ati facut se ras peste tot in lume subteti niste cacaciosi si fricosi de prima mana. Nici in flgasca nu aveti sange in voi, zdrente jegoase ce sunteti!!! Numai papagalul e de voi!!!! Si 100 de ati fi va omor pe tori, nenorocitilor care subteti tratati mica la Urgente in spitale!! De unde aveti bani de faceti nuntile alea boracilor vostri minori??? Moarte tiganilor!!!! Va astept, bagamiaspulainmortiimamilorvoastre!!!!!!
14
1
Aurolacule, aurolaco!!!!!!!....... Eu nu am facut nici o crima niciodata, dar tu poate vei fugi de la fata locului cand vei omori pe cineva cu masina!!! Rog Politia Rutiera, Interpolul, NASA, CIA, KGB, NKVD si altii care nai au acces la imaginile in timp real sa fie cu bunghiul pe tine. Esti jalnic, jalnica!!! Ia-ti pastilele! Tb sa fii cioara jegoasa!!
7
0
Ce viteji santeti voi romini in fata tastaturi in realitate daca se da un rom la voi va cacati pe voi de frica
3
16
Bai ziaristule. Cartierul se numeste alan-dala si aceea nu e o strada. Ci o infundatura unde in capat zace un tranformator enel. Iar magazinul cu pricina apartine unui militian pensionar de aceea au venit atitia gabori si nici un jandarm.
7
1
aia e zona catanga, nu cartierul lui mazare. e doar o informatie asa ca sa se mai umfle pipota in romanii toleranti...
9
0
Sa mai scapam dracu de ei .. la bumbac cu ei sau sa facem sapun
14
0
Cu masina, la ciori se aplica aceeasi strategie ca la unguri: inainte, inapoi, inainte, inapoi.
7
1
Ciorile fata cate 5-6, una in minus nu era bai..scoteti ciorile din orasul nostru..duceti-i la margine,puneti roti silozurilor in care traiesc si dusi langa brigada mobila de jandarmi sa le care in gusa cand fac pe nebunii
12
0
Si partea proasta stii care e ? Ca lumea e si proasta. Iti dau un exemplu, pe o straduta ingusta, pe o parte sunt pusi stalpi, pe partea cealalta nu. Deci un trotuar complet liber iar unul plin de masini. Ia ghiceste, pe ce parte merg 90 din 100 de oameni de pe acea strada ? Se strang printre masini cu celalalt trotuar COMPLET GOL. Apoi se plang de soferi. Ce mai comentam aici ?
5
3
Lasa Markus ca a inceput acum o ampla campanie de eliberare a trotuarelor. Pune asta stalpi peste tot acum, nu mai parchezi nicaieri. Ai de aprovizionat un magazin, de dus un colet, de carat o mobila sau orice alta activitate care produce bani pentru satul asta din ce in ce mai nenorocit ? Nasol, parcheaza la 500m si rupe-ti carca. In fata nu mai poti ca trebuie sa lasam spatiu pentru parazitii care au timp de plimbari pe jos toata ziua.
7
7
Lasand la-oparte faptul ca era beat samd. Cel mai important lucru este faptul ca, nu exista trotuare. Si te calca masina, beat sau nu... datorita drumurilor foarte inguste si trafic intens. Si, inca odata RUSINE PRIMARIEI. Nu este in stare sa elibereze trotuarele de masinile vacarilor, parcate pe zona destinata pietonilor.
8
2
votatima ca sunt baiat bun
5
0
Si beat a recunoscut o cioara
13
0
pcat ca nu a omorat ciorile
11
0
Cioara , ne cioara . Asta conteaza sau faptu ca dobitocu era rupt de beat . Daca dobitocu care se afla beat la volan va accidenta pe voi sau un membru din famile , era mai bine ? Doamne ca multi prosti au acces la internet .
7
5
Cu ciorile nu faci fata decat cu vaccin special,gazele jandarmeriei imbunatatite cu cianura,napalm mult,lansatoare de flacari si alte gingasii!
21
0
Tu esti un psihopat periculos care ar trb sa fi monitorizat de bcco si sri ca nu se stie cand faci vreo crima
4
14
Tiganii nu au ce cauta acolo.Ei locuiesc de fapt pe str Bogdan Voda. Vin special la acel magazin sa cerseasca,sau sa scormoneasca gunoiul.Trebuie alungati din zona....Speram sa fie lichidati...
22
2
Sa ajunga toti tiganii de pe Planeta Pamant in videoclipuri pe bestgorepunctcom !!!!!!!
22
1
Sper sa-l votati pe fatalau si la alegerile viitoare ca a promis ca va mari cartierul de ciori negre din Baba Novac.
24
2
Ciorile parazite
35
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218