REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL în CJC! Bola: „Jucătorul de bambilici politic Palaz va găsi o explicație penibilă!”. Palaz: „M-am săturat de combinații și fete mari în politică!”

SCANDAL în CJC! Bola: „Jucătorul de bambilici politic Palaz va găsi o explicație penibilă!”. Palaz: „M-am săturat de combinații și fete mari în politică!”

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:53 486

Motivul găsit pentru un nou schimb de replici: cel mai mare steag din România, arborat la Constanța

Cel mai mare steag din România, arborat la Pavilionul Expozițional Constanța de Consiliul Județean, cu prilejul celebrării Centenarului Marii Uniri, este din nou motiv de dispută! Și de această dată, precum în momentul luării deciziei realizării și înălțării lui, disputa este între consilierii județeni PNL și vicepreședintele CJC, Claudiu Iorga Palaz. Consilierul PNL Bogdan Bola atrage atenția că, de câteva zile, steagul a dispărut de pe „catargul fermecat”, și că foarte probabil „jucătorul de bambilici politic” Palaz va găsi o explicație penibilă despre „protejarea acestuia în fața vremii capricioase”.

Contacat de „Replica de Constanța”, vicepreședintele CJC, Claudiu Iorga Palaz, a afirmat că steagul a fost dat jos pentru că astfel de procedează în zilele cu vânt puternic, pentru a nu fi smuls sau distrus. „Dar ce să știe Bola! Poate îl învață tatăl lui, că pe timpul când era acesta prefect, steagul de pe Prefectură era rupt! M-am săturat de combinații și fete mari în politică!”.

Consilierul județean PNL Bogdan Bola readuce în atenția opiniei publice ceea ce consideră acesta că reprezintă o problemă: steagul achiziționat de Consiliul Județean Constanța cu 80.000 de euro, prezentat drept cel mai mare steag din România și arborat cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri. Și anume, semnalează consilierul județean, de câteva zile, steagul a dispărut de pe stâlpul unde a fost arborat.

„Acesta este un stâlp. Ați putea crede că este un stâlp ca toți ceilalți stâlpii, dar v-ați înșela amarnic. Stâlpul nostru a costat 80.000 de euro, adică doar 366.222 de lei. Un chilipir practic, dacă v-ați lua după afirmațiile conducerii PSD-PMP a Consiliului Județean Constanța. Tot ei ne spun că nu e de fapt un stâlp, ci un monument... Chiar și așa, stâlpul nostru nu este un simplu stâlp, este de fapt un catarg. Adică ar trebui să aibe și un steag pe undeva pe acolo..cel mai mare din România, se presupune. Totul din buzunarele dumneavoastră, ale celor care citiți aceste rânduri! Steagul, precum creșterea economică a României și a nivelului de trai promisă de PSD, este admirabil, e sublim, doar că lipsește cu desăvârșire de mai multe zile de pe catargul fermecat.

Acuma..unde e steagul?! L-au furat multinaționalele, l-a șutit Soroș, ni l-au luat americanii sau statul paralel?! Ca alte multe "investiții" făcute de conducerea PSD-PMP-ALDE, acesta s-a pierdut în neant, la nici măcar o lună de la inaugurarea lui....

Și pentru că nu s-au putut abține, până și "inaugurarea" acestui măreț proiect au făcut-o "noaptea ca hoții": domnul Țuțuianu (PSD) și domnul Palaz (PMP) de mânuță, postând poze când nici nu răsărise soarele, împreună cu catargul. Profesioniști, ce mai....

Ce declara însă jucătorul de bambilici politic Palaz, vicepreședintele CJC, când eu și colegii mei liberali ne-am opus acestei cheltuieli: "îmi asum și insist de a marca centenarul cu ceva care să rămână în urma noastră. Este vorba de marcarea Centenarului Marii Uniri. După părerea mea va fi cel mai mare catarg din țară și sunt convins că din partea CJ-ul va fi o acțiune care va fi marcată la nivel de țară"

El atâta poate, săracul de el. Și acum că a marcat Centenarul, profesionist din cale afară, probabil și-a luat steagul să și-l pună pe perete în sufragerie, că și așa are ditamai palatul pe malul mării, din biata remunerație de angajat la stat.

Dar ce ne spunea și domnul președinte Țuțuianu, când am argumentat că o astfel de cheltuială nu ar trebui să fie prioritatea noastră: "vorbim de un monument (?!?!?) care poate deveni un punct de reper și atracție. În soclul acestuia vom îngropa, pe 1 Decembrie, un pergament, cu semnăturile primarilor, parlamentarilor și conailierilor din Constanța și Tulcea. Va fi un "Act de promisiune civică" între județul Constanța și județul Tulcea"

Așa cum a îngropat PSD-ul un oraș și un județ întreg în atâția ani de când se află la conducere, așa au ingropat și pergamentul. Și exact ca steagul care trebuia să fluture mândru pe catarg, așa se vor ține de cuvânt și cu "promisiunea civică".

Probabil acesta va reapărea peste câteva zile, cu o explicație penibilă despre "protejarea" acestuia în fața vremii capricioase, că a fost o problemă "da' nu de la noi" și tot așa. Ce mai contează că profesionistul Palaz, erijat în apărătorul PSD-ului, ne explica despre calitățile extraordinare ale materialului și cum va rezista intemperiilor și bla bla. Cine știe, probabil a fost nevoie de steag la o întrunire de partid undeva și aveau nevoie de un fundal patriotic, că tot sunt ei cei mai mândri dintre români....

P.S. În tot acest timp, avem aproape 10% rată a abandonului școlar în mediul rural (CEA MAI MARE DIN ȚARĂ), 1 din 3 elevi trăiește într-o sărăcie severă și încă avem 20 de școli cu toalete în curte în județul Constanța”, a postat consilierul județean pe pagina sa de Facebook.

CJC nu a achitat încă drapelul! Claudiu Palaz explică motivul

Contactat de „Replica de Constanța”, vicepreședintele CJC Claudiu Iorga Palaz a arătat că în cazul acestui steag s-a procedat cum se impune în caz de furtură. Adică a fost dat jos, pentru a nu fi distrus sau smuls, urmând să fie ridicat înapoi zilele următoare. Mai mult, Claudiu Palaz a subliniat că până în acest moment Consiliul Județean Constanța nu a achitat contravaloarea steagului, întrucât ar fi ridicate niște probleme cu privire la standardele pe care trebuia să le respecte lucrarea. De altfel, se impune precizat și că „târgul” vorbește că cel care a realizat steagul ar fi rudă cu deputatul PNL Robert Boroianu.

„Steagul se dă jos pe timp de cod. Și Armata îl dă jos pe cel de la Comandamentul Flotei. Zilele acestea a fost vânt puternic, a fost cod, normal că steagul a fost dat jos. Nicăieri în România nu stă arborat steagul, pentru că îl smulge vântul. Dar de unde să știe toate acestea Bola (n.r. Bogdan Bola)! Să meargă în port, să meargă la Armată, să vadă. Îl ținem doar dacă vrem să ne batem joc de banul public, să-l rupem!”, a afirmat vicepreședintele Claudiu Palaz.

Pe de altă parte, drapelul nu este plătit încă. „Dacă cel care l-a realizat nu își face treabă cum trebuie, nu plătește niciun leu. Am făcut sesizare la Primăria Constanța, pentru a vedea exact cum a fost construit, iar dacă sunt respectate toate standardele impuse, nu îl plătim. Să înțeleagă lumea că la Consiliul Județean Constanța nu ne jucăm cu banul public!

Dar revenind la steag, pe Bola poate îl învață tatăl lui cum se procedează! Că pe timpul când era el prefect (n.r. Eugen Bola, șeful ITM Constanța), steagul de pe Instituția Prefectului era rupt. M-am săturat de combinații și fete mari în politică!”, a mai afirmat Claudiu Palaz.

F.B.

Citește și:

S-A SCHIMBAT MODIFICAREA! Cel mai înalt şi mai mare tricolor, RIDICAT LA CONSTANŢA!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu reusim sa nai scapam de viermii,ramele astea din PMP? De alde Palaz, Cantaragiu, Goidea si restul de manglitori? Partiduletul asta, de fapt tribul asta trebuie desfiintat, si democratic numai prin vot! Asa ca la viitoarele alegeri, nema voturi la PMP
4
0
Niste hoti si spagari tot neamul lui Bola. Iar prostul asta de consilier ar trebui sa si tina gura ca sa nu mai fie asa de ridicol
1
3
AI comis pacatul de stanga EREZIE nasol poate te mai intorci si spre seful tau JESUS CHRIST THE KING
4
0
tot ce rezulta, din politica, ca e vorba, ca e initativa, ca e orice altceva nu va fi niciodata pus in practica, sau daca este pus, este numai cu fraude si mangle. ce bine ar fi sa avem pe cine sa votam, ca la primarie, ca presedinte, orice, dar sa nu fie din spectru politic. cat despre protagonistii articolului, pe Bola nu-l stiu dar Palaz este un sarpe, un ingamfat, o scursura in adevaratul sens al cuvantului. Cuvantul OM in nici un caz nu-l reprezinta
7
0
Aha, palaz a trecut de la "fata mare" in politica, direct la curva politica...
8
1
hai la sprit ca i-am intaratat destul !
1
0
Iarta-l doamne pe robul tau Palaz. Ca e nevolnic la cap. Doamne, ia-l si ascunde-l si scapa-ne pre noi de muia lui
7
1
bai fratilor 80000 euro pentru un tuberman,cine este si ce face palaz sau cum dracu il cheama pe asta,patriotul pulii mele. auzi tu,80000 euro,smintitilor.
7
0
Cine e Palaz?
6
1
Poate unul,doua sa le fi luat vantul,altfel 43 in cap ,coane Fanica !
2
0
Poti sa te astepti ca pe Pnlisti sa ii miste culorile tricolorului romanesc, daca ei s-au abtinut la vot pentru un cimitir nou al eroilor romani. Astia tresae doar cand vad culoarea banului. Ingafarea lor fata de insemnele acestei tari si fata de istoria noastra ii va costa mult pe Pnleu la alegeri. Drapelul national nu are culoare politica si nu se face campanie pe seama lui. Au murit oameni cu el in mana pentru aceasta tara, iar domnul Bola impreuna cu colegii dansului isi arata doar dispretul fata de aceasta tara.
1
3
si consilierii care au votat o astfel de ineptie sa plateasca steagul. Nu va este rusine derbedeilor. in mintea voastra de golani asociati dimensiunea steagului cu voturile care urmeaza? Asta-i campanie electorala mascata. Mare rusine. Unde in Europa a-ti mai vazut asa risipa? Oameni buni, va dati seama pe cine ati votat?
5
3
Hahalere care se fac de ras numai cand le vezi fetele, d apai atunci cand ii auzi ce scot pe gura.
13
0
Au fost vremuri cand pentru acest drapel mureau oameni. Romani. Nu mai sunt. Nici romani nu mai sunt.
17
0
Bai limbricilor,arborati Drapelul Romaniei pe catarg indiferent de vreme.Ostasii si-au dat viata la razboi pe orice vreme,cu hainele ude pe ei,cu paduchi si alte boli si voi nu sunteti in stare sa platiti un steag sa fluture in vant pt pamantul Romaniei?????Nu va e rusine,limbricilor????Stati ca limbricii si nu protestati ca popa calinic de la arges foloseste Drapelul Romaniei ca fatza de masa cand face slujbe pt limbricii regalisti nicolae si alina maria binder!!!!Arborati Drapelul Romaniei pe catarg indiferent de vreme.
23
0
Daca sunteti romani, steagul acesta este mai mult decat un monument! Restul,cat costa,cine l-a facut,din ce partid,chiar nu conteaza.Dar faptul ca un maimutoi care mai este si consilier si baiatul curatului Bola nu simte nimic vazandu-l,asta este o problema! Cloaca de ahtiati de putere ar trebui macar sa respecte insemnele tarii care-i hraneste! Dar cand esti crescut din spaga lui tata...
6
8
Sa inteleg din articol si comentarii ca firma Pnlista care a facut catargul nu si-a luat banii si Bola face lobby pentru aia? Bola, daca nu isi iau aia banii pe catarg, cred ca o sa ii aduci tu de la tactu de acasa hahaha
6
2
Comportamentul deviant al lui Bola nu il vede nimeni?
6
7
Asta in campania de la locale isi lua bani pentru el de la sponsori si cotizanti, chipurile avea plati de facut. Din asta traieste coloratul asta. Unii ii spun si Muc cel Mic. Stie el mai bine.
10
0
Si ce daca firma care a montat catargul e de la noi de la Pnl Constanta? Ce noi nu avem voie sa facem combinatii cu Psd? Gura noastra nu haleste si ea? Tati s-a luat Palas de mine si imi vine sa plang. Cand te punea USL prefect ce bine era Taticule. Si ce daca acum esti sef la ITM pus de Olguta? Mor dusmanii de ciuda. Sunt baiatul lu tati si imi place papacioaca. Cat e Tati acolo, nu imi e frica nici de Palas.
11
2
Faci pe cultul?am rugamintea ca asa cum te .... grija de acest steag, sa te .... grija si de bugetele primariilor unde aveti primari PNL.Da?Vezi la Mangalia dezastrul,vezi la Ovidiu ciordeala,vezi la Eforie,Albesti si acolo unde voi astia urmasi ai marilor Bratieni,nu sunteti decat copii de Gingis Han!
10
4
In anii 90 Palaz era secretar pe la Prefectura si facea combinatii cu terenuri si titluri de proprietate. Si a facut ceva, nu a stat chiar asa. Sa se verifice...norocul lui ca a intervenit prescriptia ca lua acum pedeapsa din doua cifre.
15
0
Ma bucur de faptul ca vine domnul Palaz sa ne zica ca este satul de combinatii si fete mari in politica. A rezolvat UNPR, PMP. ALDE pe cand? Maine poimaine il vad ca si-a descoperit marea iubire ideologica si politica in PNL. Omul asta sare din partid in partid precum gripa din bolnav in bolnav.
15
0
Mare boss palaz, cum stam si noi cu autorizatia palatului din buza marii? Dar cu jaguar? 80.000 sunt bani multi, asa, ca idee, in caz de nu stiai. Atat muncim noi o viata, dar, nu, Palaz are jaguar si vila pe malul marii
19
0
Baieteii astia,amandoi cu machiajul facut,vor sa-si arate muschii in fata babutzelor platitoare de impozite? Nu le e rusine?
12
0
Puneti-l pe Palas profesionistul sa-si scrie numele, nici macar aia nu stie. Dar scria pe masina prefecturii si pe titlul terenului de la pod Agigea. Cat de prosti sa mai fim sa votam asa ceva? Vorba celor de mai jos, MUIE
19
0
Verificati familia Bola de la cate firme iau salariile nemuncite
11
7
Un catarg si un steag costa 80000 de euro? Bre, nea Palaz, esti tampit? Si mai zici ca nu va bateti joc de banii publici... Si ce treaba are tatal lui Bola cu cacatul de acum?
23
1
in anii 90, cand parintii nostrii se luptau cu saracia, inflatia si fara exagerare chiar si foametea...jucatorii de bambilici politic Bola si Palaz unde erau?cum dracu au supravietuit asemenea prosti unor vremuri atat de grele?? Hai juniorul..nu misca fara ta su...n am pretentii la el...da ditamai gentlemanu care umbla non stop la 4 ace..marele Palaz..ce dracu facea in anii 90? cum au ajuns astia in fruntea judetului?asa prosti gaseam oriunde....realizati cat de pierduti suntem?
17
0
Cand va bateti?Faceti un meci pe plaja la Modern daca va tine!Am vrea sa va vedem cum va bateti in arena si castigatorul dintre voi sa se bata cu 4 tigri!Meci dupa meci am urmari LIVE cu voi mancandu va unul pe altul si la final sper sa va inghita tigrul pe toti!Meritati bagati in arena cu forta cine nu intra isi ia shutdown
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367