REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SCANDAL în Constanța: un tânăr a vrut să se răzbune pe fosta iubită!

SCANDAL în Constanța: un tânăr a vrut să se răzbune pe fosta iubită!

Replica API 28 februarie 2018 | 00:19 447

I-a distrus ștergătoarele autoturismului

I-a distrus ștergătoarele autoturismului

S-a răzbunat pe fosta iubită, dar a ajuns la Poliție! Este vorba de un tânăr din Constanța care a decis să-și ”viziteze” fosta prietenă, amenințând-o și distrugându-i ștergătoarele autoturismului. A fost reținut de către oamenii legii.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au identificat și reținut un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data de 23 februarie a.c., bărbatul în cauză ar fi amenințat o tânără, de 27 de ani, din municipiul Constanța, distrugându-i totodată ștergătoarele autoturismului, parcat pe o stradă, din municipiu. Este vorba chiar de fosta lui iubită, căreia i-ar fi spus că o rupe în bătaie, după care a tăbărât pe autoturismul ei, parcat pe strada Timișana din municipiu. Polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 27 februarie a.c. acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare. În cauză a fost întocmit dosar penal.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar si tu Codrin cu limbajul folosit esti aproape ca cei pe care i invoci in text.
0
1
Astia care se cred barbati doar pentru ca au sula,sunt de obicei foarte jigniti ca femeile prefera un altul sau pur si simplu nu-i mai vor. Undeva in adancul creierului isi dau seama ca sunt cam de cacat dar nici nu vor sa recunoasca,sa se mai dezvolte personal,ci vor sa supuna o femeie la ,,pedepse'' pentru ca ce sa vezi,femeia a vazut cacatul din individ. Daca e cazul ca femeia sa fie de cacat si pleaca asa pentru o alta sula aiurea,o sula cu portofel,atunci iar nu merita sa fii decat multumit,nu furios. Bine ca scapi gratis de panarama. Violenta in general este semnul decaderii,al idiotenie
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218