REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL în fața Tribunalului Constanța! Jandarmii au pus la pământ mai multe persoane! VIDEO

SCANDAL în fața Tribunalului Constanța! Jandarmii au pus la pământ mai multe persoane! VIDEO

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:30 420

Jandarmii au fost nevoiți să intervină, în cursul zilei de joi, 24 ianuarie, în zona Palatului de Justiție din municipiul Constanța, acolo unde, în fața Tribunalului, mai multe persoane s-au luat la ceartă și a izbucnit un conflict. Oamenii legii au pus la pământ mai multe persoane, pe care ulterior le-au condus la Secția 3 Poliție în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

"În jurul orei 12.30, a izbucnit un conflict, în zona instanțelor de judecată, între mai multe persoane. Jandarmii din dispozitivul de pază de la instanță au observat acest lucru și au solicitat sprijin de la bază, de la IJJ. În zonă au intervenit două echipaje de jandarmi, care au imobilizat persoanele implicate, după care le-au condus la Secție 3 Poliție pentru a se lua măsurile legale ce se impun. Acolo vor fi sancționate pentru provocare/participare la scandal", a declarat, pentru ”Replica”, Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Mai exact, totul s-a petrecut joi, 24 ianuarie, în jurul orei 12.30, în zona adiacentă instanţelor din municipiul Constanţa, s-a produs un conflict între mai multe persoane. Jandarmii aflaţi în cadrul dispozitivului de pază au observat situaţia creată, au anunţat dispeceratul unităţii şi au solicitat sprijin din partea colegilor. Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii. În vederea stabilirii situaţiei de fapt, 11 persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11000 lei, reţinându-se în sarcina acestora un concurs de contravenţii (constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială, precum şi provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice) prevăzut de Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bekire vede-te-as sapun cu tot neamul tau
1
0
Boratii de la Cora sunt pletosii cu turnulete din Bratianu,Medeea si racoleaza prostii ce pierd la cazinou sa le dea bani cu camata.Chiar serviciile secrete nu mai au ofiteri sub acoperire sa scape cu dovezi lumea de interlopi si camatari?
0
0
SE VEDE CLAR SI SE ANTELEGE BINE CE REZULTATE MARI DE URA SI DE RASISM SI DE MOARTE AU SADIT AN CETATENII ACESTUI JUDET AN PRIMUL RAND PRESA LOCALA CARE ESTE CUMPARATA POLITIC SAU PROVINE DIN EFECTUL POLITIC SUNT ANCANTAT DE JIGNIRILE ADUSE DE TARANISMUL CETATENILOR A ACESTUI JUDET SI MA ADRESEZ INSTITUTIILOR LOCALE SI NATIONALE SPUNANDU-LE CA SUNT INCAPABILI DE A-SI EXERCITA ATRIBUTIILE DE RESPONSABILITATE PRIVIND EVENIMENTELE DE MANIFEST VIOLENT ASUPRA POLITICILOR LEGILOR STRATEGIILOR SI ACTIUNILOR CE NU SUNT RESPECTATE ANTR-O TARA DEMOCRATA UNDE LEGILE HG OUG SUNT DOAR PE HARTII CE FACEM
1
1
Sa vina jandarmeria si pe la Cora Bratianu unde este plin de ciori toata ziua si toti fac scandal in fiecare zi si urla pe acolo de parca ar fi la ei acasa, mananca si beau din rafturi in voia lor fara sa le faca nimeni NIMIC!!
10
1
Bai fvtv-va-n gura de militieni borati, lasati armele cu teava scurta la liber plus legi adecvate privind legitima aparare si nu mai avem nevoie de voi burtosilor nespalati si anafalbeti ce sunteti hai sictir si la cioc drept peste bot. Cea mai imbecila meserie e la jandarmerie!
1
12
Astia care criticati jandarmeria luati aminte ca mai ies tigani din brutarii pe recursul compensatoriu, iar cand acestia o sa va faca ficele, surorile posta nu deranjati jandarmeria ca sunt rai asa si pe dincolo.Salvati-le singuri poate va postesc magraonii si pe voi!
9
4
A fost meeting PSD?? Parca prea multe ciori la un loc...
6
6
Fu-tu-va dumnezeii vostri de ciori nenorocite!!! Da-ti, ma, arme la popor sa omoram odata pentru totdeauna ciorile din toata lumea, mortii lor de zdrente!!!!!
16
2
Hai toata lumea la tribunal maine Palas Grivita Chilia Anadolchioi Ateliere Cumpana , javre de jandarmi
4
13
abeee are frizoane....
8
2
Muie jandarmi imputiti
4
26
au reusit sa lege niste ciori infirme, grase si batrine, se grabeau tot asa tare sa apara daca erau 30 de tuciurii cu sabii? Asa au bafta luptatorii nostri sa fie balauri cu aia slabi. Felicitari pentru reactie dar neincrederea ramine. Cine comenteaza ca ciorile alea erau periculoase sa ne spuna si in ce cartier din acest oras de kkt nu auzi noaptea ciorile facind scandal ....
11
8
Tigani borati...nu persoane
26
3
Esti o cioara borata!puscaria ciorilor va mananca!jeguri ordinare.
23
1
ciobanasi de la jandarmeria romana.. ce tipa jandarmul ala ca o pizda culcat culcat
5
27
jumuliti ciorile de pene.
31
2
Tare urat suna in limba romana strigatul jandarmilor si al politiei: culcat, politia deschide
2
14
De ce in oras nu se ocupa Politia , ce treba are Jandarmeria intr-un oras civilizat . Politia este capabila sa mentina ordinea ,si oricum tot la politie ajung.
3
11
Cand sunt corecti, sunt corecti. Degeaba comentati aiurea, si-au facut datoria cum trebuie. Ciorile meritau si o palma.
33
1
Sclavi prosti.
2
6
Bine ca nu ati chemat toata unitatea . Ce penibili sunteti baaaaaaaaaa.
5
30

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218