REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SCANDAL în HENRI COANDĂ, cu PUMNI și AMENINȚĂRI cu MOARTEA! VIDEO

SCANDAL în HENRI COANDĂ, cu PUMNI și AMENINȚĂRI cu MOARTEA! VIDEO

Replica API 5 august 2021 | 23:49 6094

Cartierul Henri Coandă este recunoscut pentru scandalurile nenumărate, vecinii făcând dese reclamații în această privință. Cu toate că au fost amplasate și camere de luat vederi se pare că gâlceava continuă. Astfel, în noaptea de 3 spre 4 august, la ore 23.30, a izbucnit un scandal între două familii din celebrul cartier. Potrivit informațiilor noastre, totul a pornit de la un conflict între un copil și un adult, ulterior copilul chemându-și în ajutor tatăl. Scandalul a degenerat într-o bătaie cei doi adulți împărțindu-și câțiva pumni și amenințându-se reciproc. ”Ne e frică să ieșim noaptea pe străzi, nu ne putem odihni din cauza scandalurilor. Trebuie să se facă ceva cu acești scandalagii”, a declarat un locatar din blocurile din vecinătatea cartierului.

Lumea s-a strâns ca la circ în momentul izbucnirii unuia dintre scandalurile obișnuite din cartierul Henri Coandă. De data aceasta nu a fost vorba nici despre droguri, nici despre țigări de contrabandă sau băutură în exces ci un simplu conflict între două persoane de vârste diferite.

Persoana adultă l-a apostrofat pe copil iar acesta a plecat după tatăl său. Conflictul a continuat între cele două persoane adulte care și-au împărțit câțiva pumni și amenințări cu moartea. Totul s-a încheiat cu venirea Poliției care a despărțit combatanții.

Vecinii nu mai suportă gălăgia

”Ne e frică să ieșim noaptea pe străzi, nu ne putem odihni din cauza scandalurilor. Trebuie să se facă ceva cu acești scandalagii. Locuiesc de 30 de ani aici iar de când Mazăre a avut extraordinara idee cu acest cartier nu mai am liniște noapte din cauza gălăgie sau de frică să nu pățesc ceva” a declarat pentru ziarul Replica, un locatar din blocurile din vecinătatea cartierului.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte tare comentariul !!
4
0
Am iesit intepestiv pentru ca un vecin a pus la gramofon sonata nr 1 la vioara a lui Bach si eram intrigati. De acolo, totul s-a transformat intr-o adevarata dezbatere cu privire la influenta stilului baroc in era prezenta.
15
0
ei sunt mandria orasului . fara ei nu iesi primar
9
0
MAZARe i-a adus cu surle s trambite unde erati?de ce nu ati iesit sa protestati?astia adunati la 1 singur loc,fac prapad,toata pleava la 1 loc se impute la un moment dat. Mutati-l pe roti la cap de linie 48,e teren viran la intrare in Cta.Ati distrus aspectul orasului cu maghernitele astea acolo, infractiunile in zona au crescut.Tomis 3 e plin de ei,Soveja la fel,Tulcica,de ce nu platesc bilet la sofer pe ratc?Au mai fost pusi o data in zona si i-au mutat, c era dezastru.Ati distrus linistea cartierului,merita astia sa stea langa Mamaia,cine le plateste apa calda,lumina?50 lei chirie platesc
17
0
ce-mi place!! etniile vecine cu propriile etnii. in oras te rugai de ei sa nu mai faca mizerie,sa lase galagia in timpul sapt sau sa se dea din strada cand treceai cu masina. Cine i-a pus acolo bot in bot bine a facut.
3
2
Vezi ca-ti trimit azi un pachet cu vaselina pentru hemoroizi
5
2
Canibalii din Henri Coanda!
12
0
NAPALM PE CARTIERU ASTA DE CARCALACI
17
0
Nu uitati dragilor, eu i-am adus din casele nationalizate, bijuteriile centrului vechi pentru a pune mana pe ele cu japca si i-am adus pentru voi in Tomis 3. O sa candidez iar in 2024 sa scapam orasu de amiralu si gagiu cu pors.
17
7
Sa-i duca pe toti la Medgidia langa fratii lor
22
1
La camp ,la muncile campului la iesire din Dobrogea . Nu in centru , ca nu cred ca se astepta cineva sa fie cinstiti si muncitori.
26
0
si astia stau acolo pe banii nostri
36
0
Sapunnnn !!!
32
0
O bomba rezolva tot.
31
1
Cu un sniper de la geam. Poc poc.
24
0
Erdal saracu
3
3
L-au prins pe stere zer hira la iubit ??? Hahaha
18
1
Evacuarea! Toti o apa si-un pamant!
44
0
dusi in afara orasului la 20-35 km
62
1
sa le dam foc , singura solutie sa scapam de ei !
56
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920