REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL în MEDEEA: o femeie și-a OMORÂT soțul!

SCANDAL în MEDEEA: o femeie și-a OMORÂT soțul!

Replica API 29 iunie 2017 | 13:28 751

foto: Daily Picks and Flicks

Scandal în cartierul Medeea din municipiul Constanța! Soții Cercel sunt cunoscuți pe strada Feldioarei pentru numeroasele scandaluri în care au fost implicați. Un astfel de eveniment nu a lipsit nici în noaptea de 27 spre 28 iunie, când femeia, supărată că bărbatul a venit acasă târziu în noapte și beat, ar fi pus mâna pe o tigaie, i-ar fi aplicat o lovitură, după care ar fi repetat "schema", dar cu o sticlă. El a căzut și s-a lovit destul de zdravăn, fiind supus unei intervenții chirurgicale. Din păcate, joi, 29 iunie, a murit!

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei tentative de omor, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au identificat-o pe Mariana Cercel, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, bănuită de comiterea faptei. Astfel, în noaptea de 27 spre 28.06.2017, femeia în cauză și-ar fi agresat soțul, pe care l-ar fi lovit cu un corp dur. Cei doi sunt cunoscuți ca scandalagii pe strada pe care locuiesc, și anume Feldioarei. În noaptea precizată mai devreme se pare că bărbatul ar fi ajuns la domiciliu în jurul orei 3.30. Mariana, supărată peste măsură, l-ar fi întâmpinat furioasă, întrebându-l de ce e băut și dacă iar are o relație extraconjungală. S-ar fi luat la ceartă, apoi la harță și așa se face că femeia ar fi pus mâna pe o tigaie și i-ar fi aplicat o lovitură. Scandalul a continuat, iar ea ar fi luat o sticlă și i-ar mai fi aplicat și alte lovituri în zona capului. Bărbatul a căzut și s-a lovit destul de tare. Ajuns la spital, a fost imediat supus unei intervenții chirurgicale, rămânând internat. Medicii legiști au stabilit că are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale. Însă, din păcate, joi, 29 iunie, a murit.

"În trecut suferise o intervenție pe cord, iar acum a venit leziuni cerebrale masive. A fost operat, dar șansele erau minime. Astăzi (joi - n.r.) a intrat în stop și i-a fost declarat decesul", au declarat, pentru "Replica", cadrele medicale ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Deoarece femeia în cauză este cunoscută cu antecedente medicale, fiind internată în nenumărate rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, va fi examinată psihiatric pentru a i se stabili discernământul. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, acesta specificând că, momentan, lucrurile sunt neclare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mortii vostrii de romanii spurcati
0
0
ai vazut ,,daca nu ai sfredelito la timp,,acum e tarziu.
1
2
Daca sunt CIORI , nu este paguba ! O cioara mai putin , nu se observa ...
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367