REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL în Mihail Kogălniceanu! Doi indivizi s-au luat de jandarmi, după ce unul a fost depistat băut la volan

SCANDAL în Mihail Kogălniceanu! Doi indivizi s-au luat de jandarmi, după ce unul a fost depistat băut la volan

Replica API 31 ianuarie 2017 | 13:01 441

Cercetaţi şi pentru ultraj

Cercetaţi şi pentru ultraj

Doi indivizi, fraţi, au ajuns în atenţia oamenilor legii după ce s-au luat de jandarmi. Totul a pornit de la faptul că unul dintre ei, în timp ce se afla la volan, a fost tras pe dreapta de către poliţiştii rutieri, dar a refuzat să sufle în etilotest sau să se prezinte la spital. A doua zi, individul s-a prezentat la sediul Poliţiei alături de fratele său, acolo unde a început circul. Acum, ei sunt cercetaţi şi pentru ultraj.

Din probele administrate de procurori, la data de 29.01.2017, în jurul orelor 3.50, Ionuț Șchiopu a condus autoturismul marca Ford pe DN 22 dinspre Tulcea către Constanţa, fiind oprit regulamentar la km 274, iar la solicitarea organelor de poliţie de a se supune testării cu aparatul Drager a refuzat, ulterior refuzând să se deplaseze la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În aceeaşi zi, în jurul orei 9.30, inculpatul, însoţit fiind de fratele său, Alexandru Şchiopu şi de către martorul Gabriel A., s-au deplasat la sediul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu pentru a solicita lămuriri cu privire la depistarea în trafic din noaptea precedentă. Fiind nemulţumit de răspunsul primit, Alexandru a devenit violent cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, iar inculpatul Ionuţ Şchiopu a devenit violent cu un alt jandarm din cadrul IJJ, cu scopul de a-l împiedica pe acesta din urmă să procedeze la imobilizarea fratelui său,.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 30.01.2017, a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii reţinuţi Ionuţ Şchiopu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, şi Alexandru Șchiopu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
As vrea sa stiu ce salariu are nevasta lui vice PANDREA ca in timpul serviciului poate fi vazuta in diverse locuri dar nu la servici la primarie.
2
1
In satul Piatra saracia e mare si ne zbatem in noroaie dar la comuna Kogalniceanu s-au cumparat masini scumpe. Asta e bataie de joc nu e respect pentru banul public.
3
2
Niste lepre moldovenesti aterizate prin Kogalniceanu. Trebuia sa le rupa miinile si picioarele jandarmii ca erau in legitima aparare si scapam de doua laturi!!! Sa plece dreaq toti in Italia si scapam de infractori!!
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218