REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL în nordul stațiunii Mamaia! Poliția a intervenit în zona Crazy Beach

SCANDAL în nordul stațiunii Mamaia! Poliția a intervenit în zona Crazy Beach

Replica API 30 iulie 2017 | 13:22 2600

Distracția este bună pentru orice vârstă, însă în momentul când totul se transformă într-un „spectacol al șmecherilor”, nu mai este pe gustul tuturor. Așa s-a întâmplat și duminică dimineață, după o noapte de distracție, sub răsăritul soarelui, în parcarea de la Crazy Beach s-a lăsat cu scandal și cuțite. O persoană a fost rănită, iar poliția a reușit să aplaneze conflictul pornit spontan între mai multe persoane.

În dimineața zilei de duminică, 30 iulie a.c., polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui conflict. La ora 06:40, forțele de ordine au intervenit în urma unui apel la 112, în nordul stațiunii Mamaia, într-o parcare, din zona Crazy Beach.

Din primele cercetări, se pare că mai multe persoane, în urma unui conflict spontan, s-au agresat. Conflictul a fost aplanat, iar ulterior s-a deschis dosar penal pentru port ilegal de armă albă în loc public special amenajat pentru divertisment. La spital a ajuns o persoană cu o plagă la un membru superior.

La fața locului au intervenit și jandarmii

Două echipaje de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa care asigurau ordinea şi liniştea publică în Mamaia, au intervenit în urma unui apel pe numărul de urgenţă 112, pentru aplanarea unui conflict spontan între aproximativ zece persoane.

Pentru că la momentul sosirii jandarmilor, trei dintre scandalagi aveau asupra lor cuţite şi se manifestau violent faţă de alte două persoane, au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, iar alţi cinci-şase implicaţi în conflict au fugit.

Cele cinci persoane în cauză au fost conduse şi predate la sediul Biroului de Politie Mamaia pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii faptelor de port ilegal de armă albă în loc public, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală.

Ulterior, una dintre persoanele de la Poliţia Mamaia, a fost condusă la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cautati agresorii din parcarea crazy pe siteul cafeneauadestiri ro o sa vedeti 2 cum stau fata in fata cu 8 9 insi cu cutite cel cu spatele la camera cred ca este C C Scutaru care striga la ei sa lase cutitele sa se bata cu el niste pizde toti De la Tamplaru pana la BigFoot Robert Huaaa
4
1
Si druga asta ia spart sacean la sticle in cap si nimik ... smecher esti bogdane !!!
2
1
Dar fetita aia de bodyguard de la ZIP ala EMIL , care da doar femei afara de ce nu s-a bagat???? pasarica aia cheala
3
0
macar avem gasoniera nu stam cu chirie saracule sa ti iau fata in pl daca te crezi baiat de cartier.Sunteti niste pisde care se duc la p alba dati numele daca esti asa tare in gura, sa va iau mor tii in pl la astia care se dau rotunzi pe stomacul gol
5
1
Lasati internetu si mai iesiti si voi in lumea reala, astia care judecati lumea de pe strazi...vreau sa vad daca mai gasiti drumu spre casa voi daca iesiti din garsoniera voastra duplex. Nu stiu ce va inchipuiti voi ca sunteti daca vorbiti in grade pe replica...orice va inchipuiti ca dovediti e gresit rau...pe strada capu in pamant si pe internet sunteti toti al capone
1
3
Hai sa l muim pe moldoveanu asta de Druga sau cum l o chema.... catelusul dracu
4
2
Vand scuter 100 euro
6
2
pe astia din km5 daca ii scoti in centru se pierd nu stiu sa ajunga acasa noroc ca va dat dr uga de mancare sa fiti satetile lui si voi va umflati prin oras mini traficanti
3
0
Se bat pe teritoriu , vin altii si vand droguri mai ieftin ca ei ! Luatii pe sus , ei sunt sagetile , ei cred ca daca baga steroizi sunt si mari luptatori de k1 . Va zic eu ce sunt , niste sageti de 2 lei .
8
2
Nu era bombardieru acolo ca daca el era ne salva pe tooti
5
3
pacat de muzica de la crazy si ce a fost candva ! toti ciuatnii se duc acum acolo si cocalarii!!! Rusine HORATIU
19
2
Crazy a ajuns o adunatura de cocalari si pesti cu tricouri philipp plein fake
21
1
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
23
2
tot tiganiii boriti sint actoriii principali , la sapun cu ei ,jigodiilor, interziceti tiganii soferi pe taxiuri
26
6
ii tine pe sold gaborul. Si-l priveste gales in ochi... E sigur ca Pomohaci nu s-a facut jandarm dupa ce a fost dat afara din popie?
10
5
Robert calu e din 5
3
3
cand i-am umflat ochiul lu birlic nu a mai venit jandarmeria ca a fugit ca pizda acasa, fetita mica traficanta de drogulete
10
8
Crrrr! Ptr voila. Si ala fara de ochelari denota un mic grad de intelect dupa cum zambeste tamp,parca asteptand multumirea unei flegme.
15
2
Niste cocalari . Te am prins cu cutit la tine un an de parnaie. Apropo mai construiti puscari sunt multi cocalari ce asteapta sa faca parnaie
19
2
Nume , date etc ?
5
2
Ochelarii de soare purtati de catre pirogravatul barbos denota un mare grad de rafinament.
22
8
Pai la 6.40? Numai la Crazy se aude muzica pana la 8 dimineata. Poate asa se sesizeaza si autoritatile sa vina sa masoare nicelul de zgomot
12
2
Garcea, nu stiu care e scandalagiu din foto? Cine sa fie dintre aia doi ca dupa aspect pare ca sunt doi infractori certati cu legea!!!
13
2
Eu nici nu chemam politia daca ii vedeam. Selectie naturala, macar asa sa mai reducem manelismul ca altfel nu avem nicio sansa
17
1
Au intervenit numai jandarmii
9
5
Au intervenit doar jandarmii
8
5
Drogurile din km 4 5
17
5
Drogurile de viba
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218