REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL în Palas şi lovituri de CUŢIT! Agresorul, foarte VIOLENT, a fost prins la Cogealac

SCANDAL în Palas şi lovituri de CUŢIT! Agresorul, foarte VIOLENT, a fost prins la Cogealac

Replica API 26 august 2016 | 10:43 474

ANCHETĂ de PROPORŢII!

ANCHETĂ de PROPORŢII!

Scandal în cartierul constănţean Palas! Un individ, cunoscut cu antecedente penale, Gabriel Nicolae Dima, s-a răzbunat pe tatăl său vitreg, care i-ar fi jignit mama, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit. Apoi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au demarat cercetările sun coordonarea procurorilor, suspectul fiind prins miercuri, 24 august. Acesta se ascundea prin Cogealac. A fost reţinut şi propus spre arestare. Doar ce fusese eliberat din închisoare, iar vecinii îl ştiu ca fiind foarte violent.

Este vorba despre o familie care locuieşte cu chirie, de puţin timp, în cartierul Palas din municipiu, pe strada Sasu Vasile. La finele săptămânii trecute, Gabriel Nicolae Dima stătea de vorbă cu tatăl vitreg, la un pahar cu alcool. Din vorbă-n vorbă, se pare că bărbatul mai în vârstă a adus-o în discuţie pe soţia sa, respectiv mama lui Dima, pe care ar fi acuzat-o de mai multe lucruri, înjurând-o.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi violent din fire, Gabriel a pus mâna pe un cuţit şi a sărit la tatăl vitreg, pe care l-a înjunghiat. Văzându-l într-o baltă de sânge, agresorul s-a panicat şi a fugit. Rudele au sunat la 112, la faţa locului ajungând cadrele medicale, victima fiind transportată la spital. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 alături de cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa au demarat cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astfel conturându-se tentativa de omor.

Numai că agresorul era de negăsit. Ulterior, pe 24 august, a fost prins la Cogealac, reţinut şi propus spre arestare. Precizăm că Gabriel Nicolae Dima nu este la prima abatere. În decembrie 2011, când era minor, prin ameninţarea cu un cuţit şi prin constrângere a întreţinut raporturi sexuale cu o femeie de 45 de ani, din Tariverde, după ce, în prealabil, prin ameninţarea cu un cuţit şi a exercitării de violenţe fizice asupra concubinul acesteia, Aristotel Bican, în vârstă de 57 de an, i-a sustras acesteia din urmă, un telefon mobil în valoare de 50 lei.

Inculpatul este din Râmnicu de Jos, Cogealac, şi a bătut la uşa celor doi concubini pentru a cere ceva de băut. După ce a intrat a început calvarul. A scos un cuţit şi i-a spus bărbatului să iasă. Pe femeie a violat-o de două ori, în timp ce concubinul ei stătea ascuns în pod, rănit şi el. Atunci a fost arestat. În iunie 2012 el a fost condamnat la 6 ani şi 6 luni de închisoare, fiind eliberat recent. El a mai fost condamnat şi în 2011, la 1 an şi 6 luni cu suspendare pentru tâlhărie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367