REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCANDAL în parcare la Kaufland: „M-a ameninţat cu o baionetă şi m-a alergat”

SCANDAL în parcare la Kaufland: „M-a ameninţat cu o baionetă şi m-a alergat”

Replica API 13 ianuarie 2017 | 00:00 663

Ca-n vestul sălbatic

Ca-n vestul sălbatic

Oamenii legii din Constanța efectuează cercetări în cazul unui bărbat din municipiul Constanța, care susține că a fost amenințat cu o baionetă în parcarea de la magazinul Kaufland, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Totul s-a petrecut pe 10 ianuarie, când acesta a sunat la 112. Însă, de menționat este că trebuie să meargă la Poliție să depună plângere.

Un bărbat din Constanța susține că a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita prea curând. Adrian I. a relatat că pe data de 10 ianuarie anul curent se afla în parcarea magazinului Kaufland de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, atunci când a văzut că un autovehicul de teren era parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap. Când șoferul a venit la mașină, Adrian l-ar fi întrebat dacă este handicapat, iar atunci a început scandalul. Proprietarul mașinii de teren s-a enervat, ar fi început să jignească, moment în care presupusa victimă l-a întrebat dacă este cumva și nebun.

"Atunci a luat din maşină o baionetă de vreo 35-40 cm și s-a îndreptat către mine. Am creyutcă vrea doar să mă sperie dar de unde! Individul era foarte furios şi avea intenția de a mă lovi. Mi-am dat seama că nu este glumă şi m-am îndepărtat de el. M-a alergat vreo 10 minute, fără să exagerez, prin parcare. Până la urmă am sunat la 112 pentru că devenise agresiv cu cei care au intervenit. A venit Poliția și am dat declarații. Acum stau şi mă întreb dacă altcineva îşi permitea să îi tragă atenţia şi nu putea să fugă din raza lui, ce se putea întâmpla? Dacă deţine cineva informaţii despre acest individ v-aş fi recunoscător.

Are un Volvo de culoare neagră (foto) CT 56 NCO . Poate ajutăm şi pe domnii de la poliţie să îl găsească mai uşor. Voi merge şi la parchet să fiu mai sigur. După părerea mea acest individ periculos nu are voie să circule liber sau dezlegat într-o ţară normală, printre noi. Haideţi să facem ceva cu aceste gunoaie", a spus Adrian I. Oamenii legii din Constanța au întocmit un dosar penal de cercetare pentru amenințare, vor analiza și imaginile surprinse de camerele de luat vederi, dar îl așteaptă pe Adrian la Secția 5 Poliție pentru a depune plângere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai Vasile sa innatatajcnndn
0
0
un poponar oligofren
0
0
poate ala cu volvo era handicapat ma chiar daca nu avea stickerul la vedere pe parbirz , romanii in general sunt handicapati si asta cu volovi nu e o exceptie in tarisoara asta trebui facute doar locuri de parcare pentu handicapati, romanul de rand e cel handicapat nu cel cu dezabilitati ! suntem cea mai spurcata rasa din europa si asa vom ramane singira mea consolare ca am devenit cetatean canadian si nu mai sunt nevoit sa interactionez cu romanii astia handicapati genetic si moral
2
2
Sa ne cacama pe tine si familia ta de cocalar car nu meriti sa traiesti pe lumea asta . Fa un favor si arunca te din marea neagra .
5
5
Unii chiar fac pe desteptii..ptr tara nu se ia nimeni la raca si bataie,...dar unii chiar se cred destepti..vedeti ca pers. cu handicap nu inseamna sa nu aiba o mana si un picior sau ca trebuie sa ai pe geam afisat semnul de handicap...si daca nu ai organe esti pers. cu handicap si unii au legitimatii care le pui atunci cand parchezi si le pui pe bord...dar cum sunt multi in tara asta le stiu pe toate..vedeti-va de treaba voastra ca sa nu va alegeti cu plangeri pe la politie...
1
5
Amenintat cu baioneta? Scos pisto; impuscat !Simplu ce mai tura ,p...a ???Asa v om scapa de cocalari borati la creer !
4
0
Smaraldul Constantei....sa ma cac pe tine de obosit cu toata militia ma-tii!Boratule!
6
0
ok sunt de acord omu a parcat aiurea, dar si ala merita batut daca s-a dus ca bou sa ii faca poze... cu ce drept te pui sa ii faci altuia poze . Sincer merita sa iti rupa cocoasa bine!
3
8
Prietene nu dau odata de tine in trafic sa te invat putina soferie
3
2
ce noroc ! io il faceam !
0
1
si pe mine m-au atacat maidanezii in parcarea unui mall si se uitau aia ca prostii la mine cand le-am spus. Si da magazinul ar trebui futut serios desi pentru asta.
2
0
Clar , omul era handicapat ! Dar sunt o gramada CT 17 BRL , CT 01 UHM , CT .....
5
1
1 in primul rand la mangalia se intampla la fel! acolo ar trb politia chiar comunitara sa dea amenzi! asa se invata minte bizonii! 2 este ca sun niste locuri de parcare foarte inghesuite daca parchezi pe locul tau si altul lg tine clar tre sa deschizi foarte putin usa sa nu lovesti masina! eu de cand am venit la kaufland am masina ciuruita de loviturile altora! nici 50cm nu este loc intre masini! rusine proiectantilor! cat despre smecherii care parcheaza pe locuri de handicapati le spun ca si noi prostimea asa cum ne considera ei,o putem face,numai ca fata de ei, noi avem bun simt!
8
0
Este foarte riscant sa te apuci sa dojenesti oameni care pot fi chiar dusi cu pluta ,violenti,criminali.Avem serviciul 112 ce poate fi apelat. Paznicii magazinului nu sunt instruiti in lupte si nici nu au voie decat sa cheme si ei echipe de interventie. Da,golanii trebuiesc starpiti fara mila.
14
0
mai animalule proprietar de volvo care dai mesaje , si privatii trebuie sa respecte legile acestei tari , mai ales in legatura cu pers cu handicap . firma de paza de la acel magazin de ce nu era la datorie? cere daune magazinului dle adrian pt ce poate pati un om la ei pe proprietate
14
0
Daca ai marca si nr de inmatriculare il vor gasi f usor.
9
0
Iar veniti bah cu stirea asta reincalzita? Cat despre justitiarul ala imi pare rau ca a scapat cu atat.Daca era asa revoltat de felul cum si-a parcat ala Volvo trebuia sa sune la politie sau dracu stie unde,ca parcarea de la Kaufland e teren privat.Eu in locul aluia cu Volvo ii faceam un seiken chudan tsuki in piept dupa care ma pisam pe el.Acolo in zapada!Sa-i scot praduielile si rautatile definitiv din cap.Da
2
17
Da, soferul este handicapat mintal!!!
15
3
mda. pe mine ma enerveaza si magarii ce parcheaza in fata intrarii la market. Astia sunt mai rai si mai agresivi decat magarii ce parcheaza in locul de parcare al celor cu handicap.
14
1
NoI ne pisam pe voi romani fraeri ca facem bani si militia e cu noi ne zice sarmana cand ne vede si imi face carare da voi sunteti muritori romanilor pomanagii cu besini de cersetori de la Anglia
4
21
George despina este.omul e bolnav dupa pulla
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614