REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Scandal în parcarea blocului deţinut de fotbalistul Marica în Mamaia

Scandal în parcarea blocului deţinut de fotbalistul Marica în Mamaia

Replica API 14 octombrie 2016 | 00:28 2249

Paznic zelos din cale-afară la Caelia

Paznic zelos din cale-afară la Caelia

Sămânţa de scandal pare că este în sângele constănţenilor. Nu există zi în care să nu fie vreo ceartă în oraşul de la malul mării. Subiecte sunt destule. Străzi neasfaltate, copaci netoaletaţi, ţigani care ocupă clădiri abuziv, imobile care mai au puţin şi cad etc. Pe lângă toate acestea, intervin şi certurile din te-miri-ce, de parcă am înnebuni, spre exemplu, când n-avem loc de parcare! Recent un constănţean a intrat în polemică cu un paznic al unui hotel din Mamaia. Totul a pornit de la faptul că paznicul i-a spus constănţeanului că nu are voie să parcheze maşina în faţa hotelului (!?).

Un locuitor al oraşlui de la malul mării a fost, la sfârşitul lunii trecute, pe faleza din Mamaia şi a avut probleme în momentul în care a vrut să îşi parcheze maşina. „În faţa blocului Caelia, lângă hotelul Rex, administratorul susţine că este parcarea blocului. Menţionez că nu există nici un semn care să ateste acest lucru, ci doar un paznic care îi avertizează pe cei care vor să parcheze acolo că nu le este permis acest lucru. Am cerut un act doveditor că este parcare privată, şi ni s-a refuzat acest lucru, fiind ameninţaţi că vor chema o firmă să ne blocheze maşină. Orcine spune că are o parcare privată, trebuie crezut pe cuvânt, fără vreun semn, sau act doveditor şi să ţi se blocheze maşină? Doresc să ştiu dacă într-adevăr parcarea paralelă cu blocul este parcare privată şi dacă nu există nici un semn de parcare interzisă, au dreptul să-mi blocheze maşină? După ce am mutat maşina din parcare, au îngrădit parcarea cu nişte stâlpi mici portocali, este legal?”, întreabă constănţeanul, care a depus şi o sesizare la Primăria Constanţa, după incidentul de la Caelia. Potrivit reprezentanţilor primăriei, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali, în zona menţionată s-a constatat faptul că locurile de parcare sunt închiriate de un operator privat de la administratorulul drumului public, pe perioada sezonului estival (01.05.-30.09.2016). Astfel, parcarea era într-adevăr privată la data când a avut loc incidentul relatat de constănţean, însă paznicul nu putea dovedi acest lucru şi a preferat să se ia la ceartă cu bărbatul. Menţionăm că blocul Caelia este al fotbalistul Ciprian Marica. Acesta deţine 99% din firma Caelia Mamaia SRL, restul de 1% aparţinând preşedintelui de onoare al Stelei, Ion-Viorel Păunescu, conform datelor de la Registrul Comerţului. Administratorul firmei este Sautner Alexandru. Pe plaja Caelia, fotbalistul şi-a deschis un bar luxos. Aici o şampanie (Joseph Perrier Covee Royale Rose) costa în sezonul trecut 430 de lei, iar cel mai scump vin italian era vândut cu 375 de lei. Un platou mediteranean costa 60 de lei, o supă de roşii – 20 de lei, un grătar cu trufe negre – 105 lei, iar un file de ton- 120 de lei.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218