REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL în parcarea de la Școala nr. 29, din TOMIS NORD-VIDEO!

SCANDAL în parcarea de la Școala nr. 29, din TOMIS NORD-VIDEO!

Replica API 4 aprilie 2017 | 13:11 585

S-au încins spiritele la Școala Generală nr. 29 din municipiul Constanța! Totul a izbucnit în dimineața de 4 aprilie anul curent, când reprezentanții Confort Urban s-au prezentat în parcarea cu intrare de pe strada Cișmelei, pentru a demara lucrările de asfaltare. Însă, de aici și până la haos nu a fost decât un pas. Locuitorii zonei s-au arătat indignați de faptul că angajații firmei mai sus menționate ar fi smuls, efectiv, plăcutețele care indicau că locurile de parcare aparțin unui anumit proprietar de vehicul, cu mențiunea că nu e de datoria lor să le pună la loc, dar și că ar fi împins autoturismele. "Este inadmisibil. Au împins mașinile din parcare. Cum se poate așa ceva? Au spus că ei au anunțat de aseară și dacă nu au fost mutate mașinile, le-au împins ei", au declarat, pentru "Replica", oamenii. Totodată, scandalizați sunt și părinții elevilor de la Școala nr. 29, care au pus problema că locul unde se desfășoară lucrările nu e îngrădit, mai ales că acolo poate ajunge oricând un copil. "În pauză poate iese un copil și se întâmplă o nenorocire. Uitați-vă ce e aici. Nici nu avem loc să trecem", au spus ei.

De partea cealaltă, angajații Confort Urban susțin că nu au fost probleme, că lucrarea se termină în cursul zilei de marți, iar ei nu s-au atins de mașini, la fața locului fiind prezentă și Poliția Locală. De asemenea, au existat și locuitori dar și părinți care au susținut că este un lucru bun că se asfaltează, dar că acest lucru nu ar trebui realizat pe ploaie. În cele din urmă, conflictul s-a stins.

L.C. M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din pacate, in nomenclator exista doar strada Suceava , nu si Sucevei..in rest ai dreptate
0
0
Scoala 3 are tot ce vrei
0
0
am fost cea mai proasta din scoala 29. acum cea mai proasta e CIOC
3
1
Toate fufele din palazu si piata ovidiu si din restul orasului vin la scoala 29 cu basini si talente blocheaza strada si parcarile care mai cu masina mai mare ca alta copiii au devenit un acesoriu ptr asi etala cocalarii banii.
13
0
Tu nu locuiesti in zona, n-asa? Doar ti-ai adus puradelul aici si nu stii sa intri decat dinspre Cismelei, unde il lasi din masina si blochezi strada. Idiotule, celalata intrare NU este in Sucevei - pentru ca asa se numeste strada, nu cum ii spui tu, dar probabil din Suceava ai aterizat tu aici - ci ceva mai sus. Ce cacat nu vine politia sa va umple de amenzi cand, cu nezimtire de dobitoc aterizat de curand in oras mare si gandind ca e ca in catunul cu doua masini din care ai venit, blocati cu nonsalanta de dobitoci Cismelei sa va luati plozii sau sa ii aduceti la scoala!
12
2
Popescu, esti un mare prost.sa intri tu si odraslele tale pe intrarea din suceava.e o simpla portita pe care pot intra maxim 2 copii
5
5
se contruiesc ! asa a vrut populatia ! in iunie 2016 ... asa ca ciocu mic pana la urmatoarele alegeri. poate atunci se trezesc toti ... daca nu se trezesc inseamna ca e bine asa
1
2
Scoala nr29 are doua intrari. Le e greu parintilor sa mearga 500 m si sa intre in scola din Suceava? Nu cumva odraslele lor sa oboseasca , mergand cateva sute de metri mai mult
8
4
Fosrte bine, daca boii nu au facut minimum sa le mute asa le trebuie
3
1
Daca se asfalteaza, suntem deranjati, daca nu se asfalteaza, criticam. Niciodata nu vom fi multumiti, atata timp cat nici noi nu stim ce vrem. Intre timp, locurile de parcare si cele de joaca sunt ocupate de biserici, unde sunt aduse moaste pentru a fi pupate. Cred ca asta va intereseaza si va convine mai mult.
11
4
nu au mai avut radbare 2 saptamanii pina la vacanta
4
1
Maine, mircuri 5 aprilie 2017, la orele 18 va avea loc un protest autorizat in parcarea unde se vrea construirea bisericii Izvorul Tamaduirii.
6
1
Ce se intampla cu biserica de la O,6, de pe Soveja 66b ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108