REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL în parcarea Şcolii 38 din Constanța: un bărbat s-a ales cu mașina zgâriată și cu fața "șifonată" Video!

SCANDAL în parcarea Şcolii 38 din Constanța: un bărbat s-a ales cu mașina zgâriată și cu fața "șifonată" Video!

Replica API 3 martie 2016 | 12:44 299

Incredibil! Un bărbat din Constanța a relatat cum s-a ales cu mașina zgâriată și cu fața "șifonată", totul plecând de la faptul că presupusul agresor a blocat aleea de acces către o școală din Constanța. Astfel, de la înjurături s-a ajuns la pumni în față și lovituri asupra vehiculului. Din câte se pare, totul s-a petrecut în zona școlii nr. 38, pe aleea pe care se intră de pe strada Dobrilă Eugeniu din Tomis Nord.

Alexandru B. este un constănțean care susține că și-a început ziua de 1 martie într-un mod normal. Însă, lucrurile au degenerat când a mers să-și ia copilul de la școală. "Pe la 11.20 pornesc să o iau pe fii-mea de la școală. Ca să ajung acolo merg zilnic pe aceeasi alee îngustă, ce trece pe lângă altă școală și o parcare. Acum, și de o parte și de alta a aleii, două mașini în paralel o fac și mai îngustă. Una parcată lângă gard iar cealaltă la limita parcării, practic în afara ei și pe jumătate de alee. În ea, doi domni discută. Zic să nu îi deranjez, încetinesc și intru cu atenție printre cele doua mașini. Nu apuc să trec de ele când domnul din dreapta deschide portiera care mi se înfige mie în aripa din față. Eu opresc, el închide portiera, și îmi face semn să merg înainte. Mă opresc în dreptul lui și îi fac și eu semn prin geam cum că mai bine puneau mașina de-a curmezișul, să blocheze drumul complet, știam o treabă. Se uită la mine urât și îmi spune: Dă-i înainte!, fără nici o remușcare. Deschid și eu geamul și îl întreb: Că altfel ce?. Că altfel te calc în picioare. Mda, și cu mașina zgâriată și luat la mișto", a relatat Alexandru. Cum copilul trebuia să iasă din curtea școlii, acesta și-a continuat drumul. În apropierea școlii și-a dat seama că daunele produse mașinii sale nu se rezumă doar la o zgârietură și că este vorba despre o crăpătură la bară, motiv pentru care a decis să se întoarcă la locul faptei, pentru a discuta cu individul. " Mă dau jos din mașină, se dă și el și începe iar să mă înjure. Îi arăt crăpătura din bară, îmi spune că am venit cu ea de acasă și că dacă îl mai enervez mă bagă el în mașină, să îmi văd de drum. Scot telefonul și fotografiez numărul mașinii lor, el o ia razna și se înfige iar în mine, mai amenințător ca prima dată dar tot fără să producă mai mult decât hiperventilație, transpirație și înjurături. Șoferul, amicul său, încearcă să îl calmeze cu o cugetare plină de spirit: Lasă, Fane, că omu' când e prost... e prost! Dar degeaba, gorila face literalmente spume de ajunge să mă stropească în timp ce mă înjură. Plin de salivă și sătul de amenințări, dar mai ales în întârziere, îl fac și eu caricatură de om și mă sui în mașină să merg în sfârșit după fii-mea, iar el o ia razna de-a binelea, vine la mașină, trage un pumn în oglindă, apoi mă ia de gât prin geam. Ridic și eu pumnul ca să înțeleagă că o sa îi sparg ochelarii în următoarele secunde, se precipită și încearcă să loveasca el primul. Mă feresc, pe jumătate, doar mă zgârie cu ceasul pe obraz și lovește mai mult tetiera dupa care îl împing afară pe geam și scot telefonul să filmez. Observă trecătorii care se opriseră să asiste la scenă, pe domnul cu Skoda care încerca să treacă și el pe lângă mașina lor și care mă întreba dacă sunt în regulă, se urcă în mașină și pleacă", a mai relatat Alexandru. El a ales să posteze clipul video pe Facebook, pe pagina Conduc ca un bou, pentru a aduce la cunoștința constănțenilor cele întâmplate.

Acesta a precizat, pentru "Replica", că se îndrepta către Școala numărul 29, de pe Cișmelei, iar nefericitul eveniment s-a petrecut în zona Școlii nr. 38, pe aleea pe care se pătrunde de pe strada Dobrilă Eugeniu.

video: Facebook/Alexandru B./ Conduc ca un bou

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367