REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCANDAL în Piața Griviței: patronul unei pescării spune că e OFIȚER sub ACOPERIRE!

SCANDAL în Piața Griviței: patronul unei pescării spune că e OFIȚER sub ACOPERIRE!

Replica API 13 iunie 2017 | 13:53 802

Pește împuțit!

Pește împuțit!

Comisarii din cadrul OPC continuă controalele pe raza Constanței! Marți, 13 iunie, aceștia au mers în Piața Griviței din municipiu, după ce o persoană a spus că sunt condiții improprii, acolo unde au găsit în cadrul unei pescării, situate pe strada Mercur nr. 11, tot peștele scos la vânzare împuțit! Mai mult decât atât, reprezentanții societății comerciale au devenit recalcitranți și s-au luat de comisari. În schimb, unul dintre patroni, fiind contactat telefonic, a precizat că este agent sub acoperire în cadrul DGPI – Direcția Generală de Protecție Internă și că este plecat în Grecia, motiv pentru care vrea să fie lăsat în pace, dar nu înainte de a "amenința" pe cei prezenți la fața locului cu dosare penale!

UPDATE: Oamenii aflați la fața locului au precizat că mirosul pestilențial se simte din stradă!

"Doamne, cum pute!!!", au spus ei!

Comisarii au precizat că peștele are 12 - 12,7 grade, în condițiile în care trebuie să aibă 0,4. "Circa 100 kg de pește era ținut în condiții improprii. Cel mai probabil că se va suspenda activitatea unității", au precizat comisarii.

Horia Constantinescu: „Dacă nu am cedat presiunilor de sânge, nu voi ceda presiunilor de uniformă”

„Peștii nu au vrut să rămână la temperatura la care ar fi trebuit să stea. Este și o perioadă de viroze, deci probabil a vrut să stea la o temperatură de cazare hotel. Este o dramă! Trei sferturi din cantitatea de pește stătea la o temperatură de 12-19-22 de grade Celsius. Parte din peștele depozitat în frigider avea muște moarte deasupra lui, mirosul nu putem să îl redăm. Ne putem doar strâmba sugestiv. Mare parte din pește va fi oprit de la consum. Am solicitat prezentarea de documente, dar indiferent, cel care l-a pescuit și îl comercializează specifica că peștele să fie ținut la 0.2-0.4 grade. Așa cum bine știm, produsele din pește și peștele au un potențial periculos de toxinfecție alimentară. Dacă nu e un pahar spart, este un ofițer acoperit de la unitatea 0962 sau doi și un sfert. Mi s-a spus că nu scap fără dosar penal. Patronul e în Grecia. Cei care conduc această unitate, știu că lucrurile nu pot ajunge pe acest palier - să ne amenințăm. Dacă nu am cedat presiunilor de sânge, nu voi ceda presiunilor de uniformă. Am convingerea că un om care nu știe să își respecte consumatorii, nu poate face parte dintr-o structură care asta face - contrainformațiile protejează în sine consumatorii de zi cu zi”, a punctat Horia Constantinescu. La fața locului au ajuns și polițiștii de la Investigarea Fraudelor.

Amintim că un caz similar a avut loc joi, 8 iunie, atunci când a avut loc un control la terasa din Satul de Vacanță, La Steaguri. Patronul s-a enervat și a început să-și spargă pahare în cap! Acolo au fost găsite mai multe produse expirate, dar și gătite și apoi congelate pentru a fi vândute ca proaspete. A fosta aplicată o sancțiune în valoare de 12.000 de lei pentru deficiențe, dintre care de plată 4.500 de lei în 48 de ore. Totodată, s-a propus suspendarea activității.

Vom reveni

L.C. C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inspectorul Ciobanu primeste spaga de la toti comerciantii din zona
0
0
Oprea esti un sifon cat ai fost consilier a fost bine,?
0
2
doamna rodica cea mai tare
1
2
La Costinesti cand iti incepi activitatea de sezon macar daca pe nepoti,fini,prieteni nu ai voie sa-i calci ,ordin de la imparatia Traian Cristea
1
0
Agent sub acoperire? De la care institut,anul promotiei, gradul, sau doar un turnator ordinar?
4
1
imputita este mata ai inteles eu am cumparat peste de acolo iar pestele acolo este de nota 10
3
7
manevra tiganeascam sunt politist sau kkt cu grade dar sa nu zici la nimeni, ramane secretul nostru, nu ma amenda fratele meu ....iar despre pescaria respectiva pot sa zic ca pute de citiva ani, nu doar de 2-3 zile. De obicei la intrare in Piata Grivitei esti intimpinat de un miros de mortaciune, dinspre macelariile curului turcesc, halal curatenie, o cloaca imputita
7
3
acolo cand te duci ca sa dai la buci ??!!! Ai belit cariciu dk te iei de magazinul de peste a lui Smaranda ! Te beleste tasu Nicusor C. si din puscarie !!!
6
8
Mangalia te asteapta sa vi si aici .
5
3
locatie, nume patron ca sa stim si noi consumatorii cu cine avem de a face!
11
1
Puscarie ptr atentat la viata si sanatatea persoanelor. Plangere penala ptr patron si ptr amenintari.
11
2
Felicitari domnului Horia Constantinescu. Ati intrat puternic in pestisori. Asteptam rechinii.
13
2
trebuia bagat pestele pe gat la patron.
9
3
Sa vedem cat tine minunea asta de Horia. De facut face bine numai ca o sa cam deranjeze la un moment dat si o sa il traga pe dreapta !
15
0
Cherhanaua ANAF daca vrea peste sa bage coada in apa ca ursul din poveste
4
7
traiasca machidonimea constanteana! face minuni nu alta.
14
2
Patroni imputiti si peste nervos
19
2
daca nu le-a dat darul la machedonii de la control,peste tot la control sunt numai machedoni,
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369