REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandal în Satul de Vacanţă: un marocan căutat pentru datorii a dat intenţionat cu maşina peste creditor

Scandal în Satul de Vacanţă: un marocan căutat pentru datorii a dat intenţionat cu maşina peste creditor

Replica API 18 martie 2015 | 23:16 170

Saad a ajuns după gratii

Saad a ajuns după gratii

O discuţie în contradictoriu s-a lăsat cu spitalizări! Este vorba despre un nefericit eveniment, înregistrat duminică, 15 martie, când un bărbat a fost lovit de un autoturism, în timp ce se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. Ulterior, oamenii legii au stabilit că Saad Jamma, după ce s-a certat cu un tânăr, pe fondul unei datorii, fiind bătut crunt, l-a urmărit cu maşina şi l-a lovit în mod intenţionat.

Imediat după producerea accidentului rutier, înregistrat duminică, 15 martie, în jurul orelor 16.00, în zona hotelului Oxford de la intrare în staţiunea Mamaia, când un pieton a fost lovit de o maşină pe marcajul pietonal, poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul serviciului Investigaţii Criminale au demarat cercetările. Astfel, aceştia au stabilit că între persoana vătămată care era însoţită de doi prieteni şi conducătorul auto Saad Jamma, care era însoţit de către prietena sa, a avut loc o altercaţie în incinta unui local din Satul de Vacanţă, pe fondul unei datorii băneşti. Mai exact, marocanul se afla cazat în respectivul loc, fiind vizitat de M.C., însoţit de două persoane, care i-a solicitat să-i restituie datoria. Cum Saad nu a vrut să dea banii, a fost agresat. Ulterior, M.C. şi însoţitorii săi s-au deplasat pedestru, traversând bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi apoi breteaua ce face legătura dintre acesta şi bulevardul Aurel Vlaicu, ambele pe trecerea pentru pietoni marcată, moment în care, de grupul lor s-a apropiat un autoturism, condus de Saad Jamma, care a virat brusc la dreapta accidentându-l pe M. C., după care a părăsit locul faptei. Având în vedere împrejurările concrete în care s-a comis fapta, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările în cauză sub aspectul infracţiunii de tentativă la omor, iar în baza probatoriului administrat în cauză, şoferul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore. La data de 16.03.2015 a fost prezentat Tribunalului Constanţa, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614