REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandal în şedinţa PMP: Băsescu a dat afară un vicepreşedinte

Scandal în şedinţa PMP: Băsescu a dat afară un vicepreşedinte

Replica API 23 mai 2018 | 00:17 342

Traian Băsescu

Este scandal în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al PMP, de marţi, 22 mai. Traian Băsescu a dat afară din şedinţă un vicepreşedinte al formaţiunii şi l-a ameninţat cu excluderea din partid.

Vicepreşedintele Radu Cristescu a fost dat afară de Băsescu după ce acesta a lansat, în urmă cu o săptămână, un atac dur la colegul său de partid Eugen Tomac, pe care l-a acuzat că ar fi "KGB-ist". Băsescu i-a cerut lui Cristescu să părăsească şedinţa şi să aducă probe în sprijinul afirmaţiilor sale, în caz contrar urmând să fie exclus din partid.

„Există un venetic, sau cum s-ar spune o vinitură, care în data de 1 februarie 2017 a fost la un pas să ne verse în ”marele PNL”, a fost un pas doar că a aflat comandantul și i-a dat peste cap compas. Veneticule, știu cine ești, știu la a cui comandă răspunzi, știu ce ai de gând să faci, și îți promit cu toată ființa mea că nu te las, chiar dacă te plângi omului tău de legătură de la ambasada Rusiei, și pe București - Ploiești, de data asta.... pe dreapta. Crezi că dacă ești dublu ești și deștept? Jos labele de pe PMP, veneticule! Vezi că nici PMP și nici România nu sunt Ismail-îc! Apropo, las să treacă alegerile astea și te voi arăta în toată splendoarea ta”, a fost mesajul postat Radu Cristescu pe pagina personală de Facebook. La scurt timp, Cristescu a şters mesajul.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi perversi s-au adunat ! bravo Radu Cristescu , i-ai demascat !.....de fapt stiam cu totii ...
2
2
Ati taiat pensiile si salariile!
8
2
Nea Traiane esti un mare pervers,ca are dreptate Ponta ca esti si cel mai mare mincinos el e corect.
6
2
PNL un partid aflat la comanda PSD.
5
2
Baselu o sa ramana singur in partid , dar cu posibilitatea unui al doilea membru , cand se va retrage in Costa Rica ... Niste panarame astia din PMP ! Niste hahalere toxice ...
4
2
A spus bine Cristescu. Tocmac este platit de KGB iar marinarul betiv de fosta securitate unde este informator. Despre ce vorbim. Despre spioni si tradatori de tara ?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218