REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal în trafic: bărbat încătușat după ce a amenințat mascații! Video

Scandal în trafic: bărbat încătușat după ce a amenințat mascații! Video

Virgil STOIAN 8 martie 2023 | 10:26 10833

La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis,  un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

Scandal in trafic: barbat incatusat dupa ce a amenintat mascatii! Video
Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.
În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popescu. Sa ma kak pe coliva mamei tale.
0
5
@Relu Daca c****a aia cadea si se lovea la cap si murea la spital, pai bine facea, sa se duca in plm si el si mai ales tu ca ii tii partea. Sa ne pisam le voi!
6
1
Pe sus cu el. La Baia Mare, ca Poarta Alba e plina.
7
0
Cand l.au prins facea cumva "c r a, c r a"?
7
1
La sapun cu c****a!Sa putrezeasca in puscarie!
8
0
A
0
0
Valentino Valentino nu te potolesti ai văzut ca pușcăria nu e de tine dar mai vrei sa încerci norocu odata poate acum îți iese
16
0
Sper ca mascatii l au linistit bine in duba !! Sa ii injuri de morti etc .. o sa regrete rau de tot !! Femeia aia pentru ce tipa? Probabil se racea shaorma. Daca nu era filmat, sigur lumea acuza politia de abuz de forta etc FELICITARI MASCATI !!
24
0
GHERTZOIU SIGUR A VENIT CU MASINA CA SI SOFER - BEAT DROGAT SI CU PISI LA PRODUS !!! NU MAI AVEM LOC DE EI IN CONSTANTA !
26
0
Ala e ultima p***a , ca si zdreanta aia de c***a ce tipa cu o m****a ce este !!! A uitat jegu cate p**i in gura isi lua de la baietii de cartier, acum tipa la mascati. Fratilor, e o p***a infecta !!!!
20
2
Felicitari Politia Romana la cat mai multe actiuni de genul, trebuie starpiti acesti ordinari cu femeile plecate
24
1
Un p***t care se credea șmekerul apulii ! A primit ce merita idiotul !
22
0
Mascatii, cei de la ZIP escort, baba de la security din Profi sau moșul de la Mega Lidl,sunt toti niste ratati profesional....analfabeti cu 12 clase, spalati pe creier. Daca cocalarul dupa ce a fost impins de mascat, cadea si se lovea la cap si murea la spital.....oare patea ceva? Nu era cumva omor calificat? Nu patea nimic si asta pentru ca traim cu totii intr-o tara de c***t cu oameni de c***t. Succes.
8
47
Bătaie ca în turcia le trebuie ăstora nu dosare penale
25
0
Gura bate fundul. I-au dat acum, de l-au linistit.
20
0
Băiețelu cu fundiță noapte pe strada nesupravegheat de părinți lui caută belele cu miliția
22
0
Ce lache flausat..la prima plana dacă ii dădea ala se tavalea pe asfalt.fraier gaboru ala ca nu i-a dat una peste bot sa îl liniștească de tot
23
1
Virgileee de ce iei de pe tiktok si pui pe youtube mancameai p**a de unflat :) umbla si fa-ti articolele de la cap la coada sa o vad in fipta pe taptuc in nevasta-ta!
7
4
fmm , impuscati pe loc ca in america , f*tuv a n gura de c***i infecte...dupa tipati ca niste p**de ca n-ati apucati sa mancati snitel..fmmmm
27
0
mascatilor asa le place, in pielea goala, cu peruci de femeie in cap si instrumente de cauciuc in mana si nu numai.
7
24
Bravo! Bravo! Vreau sa le multumesc pe aceasta cale baietilor de S.A.S. Constanta! Tot asa baieti... Astia trebuie curentati rau de tot, si la bani dar si cu fragezeala!
32
4
Smardoi cu gura, fugeai in spate mai mai sa darami cascarabeta lui Erdinci. Daca erai jmecher trageai una la mascat sau impingeai si tu faceai ceva, fugeai cu spatele demaraj Audi hahaha... O saorma la femeie se cumpara cu jmecherie pe starda nu cu facutul trotuarului, trotuarul e pentru nevasta pofticioasa de castraveti Italieni
29
2
Sa.mi bag puwla in mormantul măsii.....si in.sufletele copiilor lui de ciwoara infectă.
25
2
DOSAR DE OFITER 3, pe youtube! Despre mita fotbalista din politia romana
5
10
Era peste, a vrut sa se dea mare la cooorva care se prostitueaza din placere. A vrut sa impresioneze corva prin violenta. Ce le place la oameni sa fie wcurile Germanilor . Pe strada zmei in casa dorm cu nevasta care se prostitua cu 20 de clienti pe zi in Germanica
35
2
Foarte bine. Cat mai multa duritate fata de golanii strazilor.
33
2
Cand esti p***t si viata-i grea :)))
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614