REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL în trafic, la Trocadero: Un taximetrist a fost luat la BĂTAIE de un șofer BEAT!

SCANDAL în trafic, la Trocadero: Un taximetrist a fost luat la BĂTAIE de un șofer BEAT!

Replica API 13 februarie 2018 | 14:05 331

Scandal de proporții în trafic, la Constanța! Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi luat la bătaie un taximetrist, din senin, în seara de luni, 12 februarie anul curent. Individul recalcitrant a fost ridicat de polițiști și condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru prelevarea de probe biologice.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut în seara de luni, 12 februarie, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Trocadero. Persoanele care se aflau în zonă la momentul respectiv au precizat că șoferul unui autoturism a oprit la semafor lângă un taximetru. La scurt timp, acesta a coborât, s-a îndreptat către taximetrist, cu care a început să se certe. De aici și până la a-l lua la bătaie pe șoferul taximetrului nu a fost decât un pas. Se pare că oamenii au filmat întreaga scenă și au sunat la Poliție. Polițiștii au ajuns la fața locului și l-au imobilizat pe conducătorul auto agresiv, care era sub influența băuturilor alcoolice. Martorii au predat la Poliție și filmările. Traficul în zonă a fost blocat. ”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 12 februarie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 42 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, au precizat oamenii legii. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taximetristul a fost batut fiindca l-a furat pe respectivul candva. A avut memorie de elefant, si cand l-a prins, a pus trompa pe el.
7
0
Contra alcoolului !
1
1
Intrebare random. Cand ati fost opriti ultima oara in trafic de un filtru antialcool ? Cat timp astia stau doar cu radarele in boscheti, tot asa o sa fie
4
1
Taximetristii oricum sunt PANARAME si merita cate o CIUFULEALA.
6
3
Pt AMET SA O SWGI MULT
4
5
Bagami-as p... in mortii lor, la toti taximetristii, sa vina Uber!
10
6
Daca nu era baut la volan si taximetristul era nevinovat, dar asa la ocna cu amandoi.
7
3
Un om beat l-a luat pe un taximetrist la bataie. Este asta "scandal de proportii", mai jurnalistul lui Peste? Cu cine v-a dat diploma de jurnalist!
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218