REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandal în USR: Cosette Chichirău acuză echipa lui Dan Barna că avea mijloacele de fraudare a votului intern pentru șefia partidului

Scandal în USR: Cosette Chichirău acuză echipa lui Dan Barna că avea mijloacele de fraudare a votului intern pentru șefia partidului

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 527

Scandalul legat de votul intern din USR, în urma căruia Dan Barna a fost reconfirmat în funcția de președinte al partidului, continuă cu acuzații din partea lui Cosette Chichirău de fraudare a scrutinului.

Președinta USR Iași, cea care l-a contracandidat pe Barna la șefia USR, îi acuză pe oamenii apropiați de Dan Barna că au avut la dispoziție mijloacele de fraudare a votului.

”Întrebarea este dacă le-au folosit”, a scris Cosette Chichirău pe un grup intern de comunicare al USR.

Concret, Chichirău susține că ”toată ziua de duminică, 1 septembrie, prima zi de vot (pentru alegerea președintelui USR – n. red.), Cătălin Drulă a avut parola de la sistemul de vot”.

”Putea să genereze linkuri, să genereze noi adrese de email, să suprascrie voturi, să facă ce voia el. Cătălin Drulă – om de bază în echipa Barna – a avut mijloacele să facă o fraudă națională (…) Echipa Barna avea mijloacele de fraudare a votului. Întrebarea este dacă le-au folosit. Am cerut Comisiei Electorale un audit național. Nu l-am primit. Adrian Prisnel a cerut Comisei Electorale lista cu cei care aveau acces la sistemul de vot. Nu a primit-o”, a mai scris Cosette Chichirău pe grupul de comunicare.

sursa: G4Media

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati voi in USR dar pana una alta niciunul de la USR nu este penal, nu a furat si nici coondamnati nu are asa cum alianta PSDracnea si ALDEtariceanu a umplut parlamentul romaniei cu hoti si condamnati penali! USR spune ca va taia pensiile speciale si va scoate trantorii din administratia publica , ca hotii nu vor mai conduce tara...Si asta-si doresc toti romanii cinstiti! Voi psd si alde, toti numai penali furati banii romanilr cu pensiile speciale si faceti legi numai pentru HOTI. Sa fure si sa nu li se poata lua nimic inapoi...De-asta va este frica de USR si...de ce-ti este frica nu scapi!
1
1
Normal sa existe disensiuni dar asta e mai mult lupta pentru ciolan in interiorul partidului nu pentru vreo idee sau o masura politica in folosul alegatorilor! Si cand te gandesti ce o sa fie dupa ce va voteaza prostii la guvernare!!! vai mama noastra.
2
2
Data viitoare cand mai scrii, pune niste puncte si virgule la sfarsit. Le punem noi unde trebuie, ca tu oricum habar n-ai. Da' macar sa fie puse la sfarsit, gramada..
3
4
Pentru P.S.D.isti care se bucura.Da ma in U.S.R.nu este deocamdata ca la voi care inpotriva evidentelor nu doar va i-ati aparat pe Dragnea si Tariceanu dar erati in stare sa schimbati si legea pentru hoti sau ati eliberat toti golani pentru ca pe langa ei sa iasa si politicieni care au furat milioane de euro de la stat si au primit pedepse mici cum era si normal dupa mintea voastra pt.ca au furat doar cateva zeci de milioane nu au omorat un om.
4
3
Cum ma voi neprihanitilor va bate ti pe nimicuri dar sa mai aveti guvern sau presedinte atunci va kilariti in direct.Vai steaua voasta un partid de umpluturi!
2
2
tu esti o gluma proasta a usr .
4
2
inainte de acozati posibi sa se fi slapat si pe dantura.kandeste de te ruuupe fecala
1
3
Normal sa existe disensiuni in fiecare partid! Si asta arata ca acolo chiar exista dezbateri, opinii uneori diferite, nu cum vedem ca face PSD care ce spune CEX aia trebe sa faca toti! Au distrus tara cu CEX care este mai ceva ca guvernul Romaniei.
2
2
Astia vad fraude si in propriul partid. Nimic nu la place.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218