REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCANDAL în Valu lui Traian din cauza unui teren: implicat şi un POLIŢIST LOCAL! VIDEO

SCANDAL în Valu lui Traian din cauza unui teren: implicat şi un POLIŢIST LOCAL! VIDEO

Replica API 1 iunie 2020 | 14:39 12980

Localitatea Valu lui Traian s-a aflat zilele trecute în centrul unui scandal de amploare între două familii. Totul a pornit de la un teren şi de la faptul că bărbatul agresat ar fi construit un gard între cele două locuinţe. Acesta a fost şi mărul discordiei. Şicanele dintre cele două familii nu sunt o noutate în Valu lui Traian.

Bărbatul agresat, cel care a făcut şi filmarea, alături de mama sa, s-au plâns că au fost agresaţi atât fizic, cât şi verbal.

Unul dintre agresori face parte din Poliţia Locală din Valu lui Traian, iar victima spune că este cunoscut pentru aceste derapaje în localitate.

"Totul a pornit de când cumnata mea, care a murit, a vândut casa acestor persoane. Am construit un gard care să delimiteze aceste case. Nu îl făceam dacă nu ştiam ce fel de persoane sunt. Gardul acesta este lipit de casa lor şi nu puteau să mai lucreze la casă. După au începu să mă ameninţe”, spune bărbatul ameninţat.

Plângere la Poliție

Bărbatul nu vrea să renunţe şi merge mai departe. A depus o reclamaţie la poliţie. "Eu oricum voi merge şi la procuratură".

Cei de la IPJ Constanţa au spus că poliţiştii de la Valu lui Traian s-au autosesizat şi au deschis în acest sens, un dosar de cercetare penală.

“Printr-un apel la 112 am fost anunţaţi de un bărbat cu privire la faptul că la domiciliul său din Valu lui Traian ar fi în desfăşurare un conflict. Poliţiştii au stabilit identitatea apelantului, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, care a declarat poliţiştilor că ar fi fost agresaţi atât el, cât şi membrii familiei sale, pe fondul unor discuţii în contradictoriu. La faţa locului au fost solicitat şi un echipaj de ambulanţă. În total, trei persoane susţin că ar fi fost agresate fizic. De asemenea, poliţiştii au identificat şi un autoturism avariat, care aparţine părţii vătămate. Până la acest moment nu a fost depusă nici o plângere penală, dar poliţiştii de la Valu lui Traian s-au autosesizat şi au deschis dosar de cercetare penală”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cristea Daniel corupe femeile din primarie
0
0
Angajatu politiei locale nu este in filmare daca era sigur nu se intampla deoarece cunoaste legea .absolvent de drept cu licenta si master ,este ruda cu agresorii .
2
6
pe cel de la locala
1
1
Cereti replica primarului, sa vedem ce zice si dansul si ce hotarare ia cu angajatul primariei care are rolul de a proteja si apara cetatenii!!! Ce pretentii sa avem la altii, daca insusi cei care sunt responsabili de protectia cetatenilor, sar gardul si intra peste oameni in casa cu bate si ii bat!!! Educatie cu forta daca nu inteleg ca exista si alte modalitati! Rusine Valul lui Traian!!!!
6
0
Nu se face asa ceva la o casa cu 2 propietari totul se rezuma la intelegere reciproca aici este cu totul altceva tiganie pe casa si avere
5
1
Rusine Administratia Locala Demisia de urgenta a tiganilor de la politia locala . Si inasprirea sigurantei cetatenilor. Aceaste intamplari vor afecta grav imaginea Localitatii si oamenii se vor gandii de 5 x daca vor mai cumpara o casa sau in teren in valu .
9
3
Sunt curios ce o sa se intample, chiar parerea primarului de angajatul politiei locale care se ocupa de linistea si protectia cetatenilor! Sa vedem ce masuri ia! Este inadmisil sa intri peste oameni si sa i bati crunt, orice problema are o solutionare, violenta denota INCULTURA! Replicaonline poate urmariti cazul si ne dati de stire ce se intampla cu Leonard&gasca!!! Ei poate cereti si replica primarului, veti fi apreciati!
8
0
La asta duce guvernarea PSD si coruptia.
7
5
Croncanitoarele astea le-as da teren sa_si faca case to maintain pe malul canalului...nu au ce cauta in convietuire cu noi
11
0
ti-au intrat boratii in cartier? vinde cat mai repede si pleaca. cartierul e terminat.
9
1
Primarul de acolo e interlop ca si multi alti primari... si i se pare normal sa angajeze la gardienii locali tot interlopi si ciori.
11
4
Nu mai construiti case pe limita proprietatii. Mai devreme sau mai tarziu va veti certa cu vecinii si nu veti mai avea acces la reparatii.
10
5
Niste plumb in cioc le dam sa care?
12
1
Romani de etnie romanes
9
2
Sunt tigani borati . Sa nu-i ierti pe tigani . Mergi pana in panzele albe cu borati . Cat tupeu , sa sara gardu si sa ameninte cu moartea . Sper ca vor primi destui ani de detentie incat sa reflecte bine .
25
3
De ce nu dati numele de familie , certaretilor? Poate va spunem detalii, la ei
10
3
astea au sarit gardul, la om in curte?Apoi stii ceva? Daca aveai o ranga le luai beregatele la ciori...
17
1
dute dai in judecata la politie in oras in valu nu vei rezolva nimic pentru ca sunt mana in mana cu toti asa obtin ei terenuri si case prin amenintari
17
2
De ce fac cioroii legea?
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369