REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL în zona Tavernei Sârbului! Un bărbat care vizita nişte domnişoare a fost ÎNJUNGHIAT. VIDEO

SCANDAL în zona Tavernei Sârbului! Un bărbat care vizita nişte domnişoare a fost ÎNJUNGHIAT. VIDEO

Replica API 23 octombrie 2017 | 00:12 547

Noapte de foc pentru cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dar şi pentru poliţişti. Sâmbătă seara au avut loc mai multe accidente rutiere, dar şi agresiuni, cât şi o sinucidere.

Un incident grav a avut loc în zona Tavernei Sârbului din Constanţa. Un bărbat a fost înjunghiat. Se speculează că scandalul ar fi pornit din cauza unor tinere care locuiesc în zonă, iar un client al acestora ar fi fost "pedepsit" de alţi bărbaţi. Momentan însă se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor incidentului. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi maşini de poliţie.

Bărbatul înjunghiat are 37 de ani şi a fost transportat la spital cu plagă la nivelul toracelui şi una la nivelul feţei.

Potrivit oamenilor legii, în zona bulevardului Aurel Vlaicu din Constanta, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere penală a celor implicați. În urma conflictului un bărbat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care mancati cacat , nu din cauza gratierii sunt pestii acolo . Ei sunt din 1990 non-stop , au lipsit doar cand au fost afara , la reciclare . Ei nu sunt agresivi , dar probabil clientul nu a platit sau a agresat fata . Vrei o muie ieftina , mergi acolo unde stie tot orasul , daca vrei confort , mergi la salon !!!!!
2
0
Puneti camere video pe strazi sa vedem si noi cum isi iau spaga de la proxeneti sau cum se servesc cu ..... . Asta e de fapt motivul pt care cta nu are camere, coruptie aproape generalizata !?!?
9
0
Sa dus si el la o muie si a patito
7
2
chiar asa este , va trebui sa ne aparam singuri
7
1
Chiar esti chior ? Nu vezi curvele care sunt in pizda goala pe sosea ?!?
9
0
Traiasca RROMania patria tiganilor
5
2
De ce ocoliti sa spuneti ca Aurel Vlaicu seara dupa ora 21 este plina de prostituate si proxeneti . Prostituate care intretin relatii sexuale intre blocuri lasand in urma prezervative aruncate pe la scara blocurilor . Daca te duci sa le zici ceva vin imediat proxenetii si te trezesti cu geamurile sparte sau mai nou poate cu vreun cutit dupa cu se vede din articol . Daca suni la Sectia 2 iti spun ca nu au ce sa le faca ei fiind mana in mana cu proxenerii nu de multe ori am observat cu masina de politie opreste vb cu ei si pleaca mai departe . Asa ca de ce ne miram ca se intampla asa ceva .
18
3
Decand a dat drumu la puscariasi se intmpla ce se intmpla pe strazi
13
2
de ciori borate! Mars inapoi in India voastra! Sclavi ai otomanilor adusi pe pamantul nostru!
14
0
Traficantii de persoane,proxenetii,considera ca altii in afara lor sunt marfuri. Nu au pentru ce sa fie lasati liberi in societate. Societatea nu are deloc nevoie de asa ceva,prin urmare sa fie naibii bagati la bulau pe viata,in locuri unde prin munca sa-si asigura traiul dupa gratii. Cine nu munceste,nu e problema daca moare.Si da,autoapararea sa fie naibii bine definita,in avantajul exclusiv al celor atacati,iar daca atacatorii mor,cei atacati sa fie recompensati pentru fapta buna de a fi inlaturat din societate o buba purulenta periculoasa.Ne-am saturat de protectia infractorilor.
14
0
Cei eliberati recent sa fie tatuati pe frunte cu logo-ul " eliberat recent "
19
2
Eu nu inteleg de ce la o drama de genul asta vin 3,4,5, 6 masini de politie ?cind e de lucru peste tot in oras pentru preventie ???
11
3
Multumim din inima partidului ! Multumim Daddy draga !
14
3
Ati invins.Le-ati dat liber la criminali.Bestii rosii !
22
3
Multumim Nea Tudorel pentru lege si ciumei rosii dar nu in ultimul rand lu nenea Tudose. Doamne ajuta !
26
6
Nu ar fi surprinzator sa fie vorba de un gratiat. Populatia trebuie sa poarte in numar cat mai mare dispozitive de autoaparare sau pistoale neletale. Daca guvernul ne vrea chinuiti, trebuie sa ne aparam singuri?
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218