REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL! Individul care a intrat cu Hummerul în farmacie: "Am făcut foarte bine" - VIDEO "CRIMINAL"!

SCANDAL! Individul care a intrat cu Hummerul în farmacie: "Am făcut foarte bine" - VIDEO "CRIMINAL"!

Replica API 12 mai 2017 | 20:58 620

sursa foto: Kanal D

Spirite încinse la Spitalul Județean de Urgență Constanța, acolo unde Nicolae Constantinescu, șoferul care a intrat cu mașina într-o farmacie din zona Far, fiind beat criță, a fost dus pentru recoltarea probelor biologice. Acolo a fost acuzat de către tatăl unei alte șoferițe, victimă și ea a nefericitului eveniment, că este un criminal. În acel moment, Constantinescu a început să-i facă pe cei prezenți țigani, cu completarea: "Am făcut foarte bine ce am făcut". De precizat este că omul era clar sub influența băuturilor alcoolice, acest aspect putând fi sesizat pe imagini. Replicile de genul: "Știți unde este mașina dumneavoastră?", "Unde?", "În farmacie", "Și ce-i cu asta?" l-au adus pe individ la stadiul de a concura cu un alt prieten al lui Bachus, care s-a răstunat cu mașina pe bulevardul 1 Mai și care se întreba: Ce caut eu aici? Accident? Ce accident?"

Seara de joi a fost "încununată" cu "fiţele" unui individ care a condus beat, a lovit o maşină marca Peugeot, condusă de o tânără şi apoi s-a "proptit" în vitrina unei farmacii. Şi spunem fiţe pentru că tot el era cu gura mare, deranjat chiar şi de prezenţa oamenilor legii. A refuzat în primă fază să sufle în etilotest, ţipând că el este cineva şi că va da pe toată lumea în judecată. Ulterior a revenit la sentimente ma bune. A fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, acolo unde s-a iscat ditamai scandalul. Întrebat de reporteri ce a băut, el a răspuns: "Mie dacă-mi pare rău? Nimic nu am consumat. Nimic. Mă simt așa și așa pentru că legile din România sunt... ". În acel moment a intervenit tatăl șoferiței din Peugeot:"Băi, criminalule, mi-ai omorât copilul... Băi, nesimțitule... Ce, nu ai vrut să fugi de la accident? Cum nu. Nu te-au oprit oamenii de acolo??", Constantinescu răspunzând: "Băi țiganilor". "Bă rasistule!" – a fost replica celor de la fața locului. Apoi s-a enervat din nou și a răspuns că nu știe despre ce accident e vorba. Aflând că a intrat cu mașina în farmacie, el a spus: "Așa, și ce-i cu asta? Foarte bine am făcut". Amintim că la data de 11.05.2017, ora 21.00, Nicolae Constantinescu, în vârstă de 67 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Caraiman din Constanța, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu catre bulevardul 1 Mai, iar la intersecția cu șoseaua Mangaliei a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Cumpăna - județul Constanța. În urma coliziunii, primul autoturism a pătruns pe trotuar și a lovit vitrina unei farmacii. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că șoferul primului autoturism era sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool în aerul pur expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cu garzile de corp din masina de insotire ce faci prostovane? Am inteles, esti Batman bati tot al dreak saracie!
0
0
Articolul parca e scris de un copil de clasa a 6a. De cand se folosesc locutiuni si expresii populare in articole de stiri, texte non literare? Autorul nu are nici macar tupeul sa.si scrie numele complet, stie si el ca e prost.
1
0
CE LAKE E REPORTERUL
0
1
Care e ma hotelul lu asta sa ii dam foc, il prind in trafic ii rup capul la babalac
1
1
Intr-o privinta are si el dreptate, sunt prea multe boraturi de tigani indieni si turcesti in orasul asta!
8
0
Stire de 2 bani...bvo ti.ai castigat painea!!!cu oameni non valori!
2
2
Ba sunt patriot am confundat cu cartierul Henry Coanda dar nu-i bai data aviatoare incerc cu tancul Abrahams pe Stefanita-Voda!
8
0
Finalul integistrarii este apoteotic. In curtea spitalului pornesti sirena masinii de politie la plecare de pe loc. Hello. Claxonatul interzis. Dar militianu tot militian. Era in misiune. Sa fie detasat la spital sa vada ca ambulantele cand intra in curtea spitalului opresc sirenele. Hai. Spor la pv contraventie
6
5
Trebuia aerisita farmacia si uite ca s-a gasit un om de bine
5
1
acum vreo 3 saptamani dobitocul asta cu nr de america HAGI1 a parcat cascarabeta chiar in poarta de intrare in parcarea autocarelor de la gara ca el are treaba in gara .cel de l-a poarta l-a rugat frumos sa-si mute hirbul pt ca blocheaza intrarea , retardatul asta a inceput sa tipe si sa faca gesturi spre om si sa-l ameninte ca are el grija de el .sincer acum ma bucur ca il revad cu masina facuta praf si incadrat de politisti.un jeg ,un lache care se da mare un jegos imputit
19
0
si tupeist,cum sunt berbecii minoritari proveniti din Albania.Amenda maxima pentru bosorogul tupeist si suspendarea permisului pentru 1 an cel putin OBLIGATORIU.
11
1
asta cu intrebarile nesimtite mare gaozar,daca l-a luat politia trebuia sa-i acorde protectie impotriva acestei muste de balegar,pur si simplu incita omul sa-si faca placere,sa vada lumea cat de prost este
8
3
la cati borati blocheaza urgenta permanent, normal sa ti se para ca toti din jurul tau sunt tigani
14
0
Latrau batran si prost
12
2
In alta tara, il calcau pe cap pe jegul asta! Il bateau cu batele, pana ii zdrobeau capul ala de cretin. In alta ordine de idei: intersectia este criminala. S-au facut multe sesizari. De ce nu se iau masuri? Se astepata sa fie victime?
18
3
bai diego ... daca ala era beat crezi ca respecta semaforul sau ti-ai baut si tu ultimul neuron ?! ri tard ...
13
4
probabil trebuie sa moara in p.l.m. cineva in intersectia aia ca sa se puna un semafor care sa functioneze permanent sau un sens giratoriu.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367