REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal însângerat în miez de noapte: tentativă de omor la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă!

Scandal însângerat în miez de noapte: tentativă de omor la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă!

Replica API 20 iulie 2014 | 00:00 196

Scandal însângerat la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă! Localul s-a transformat preţ de câteva minute într-un adevărat camp de luptă. Zece persoane din Constanţa şi Lumina ar fi asistat la scenele desprinse parcă din filmele de groază. În urma scandalagiilor au rămas sticle şi pahare sparte, dar şi mai multe pete de sânge. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen. Mai multe pete de sânge au fost găsite de criminalişti lângă o masă din incinta localului, dar şi pe o bordură din faţa Casei Dobrogene. Victima a fost transportată în miez de noapte la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiind internată în Secţia de Terapie Intensivă.

Tot la Spitalul Judeţean au mai ajuns alţi doi bărbaţi, pentru îngrijiri medicale, însă nu au rămas internaţi. Poliţiştii au fost sesizaţi prin "112" cu privire la o altercaţie urmată de înjunghierea unei persoane. Au declanşat o anchetă în acest caz şi au ridicat probe pentru a-l prinde pe cel care l-a înjunghiat pe bărbat. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Conform anchetatorilor, scandalul ar fi pornit din cauza prietenei bărbatului înjunghiat. Agresorul s-ar fi uitat insistent la ea, iar victima fiind geloasă ar fi ripostat. Discuţia a degenerat, iar cel care îi făcea ochi dulci femeii l-a înjunghiat cu un cuţit pe cel care o scosese la restaurant. După tentativa de omor, agresorul s-a făcut nevăzut. Cei implicaţi în scandalul însegerat nu se cunoşteau şi nu făceau parte din lumea interlopă, au ţinut să ne precizeze oamenii legii. Cercetările sunt în plină desfăşurare, fiind îngreunate de cei care s-au făcut nevăzuţi. Aşa încât poliţiştii nu au prea avut pe cine audia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614