REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL într-un centru de înfrumuseţare din Constanţa: o clientă susţine că a fost PĂRUITĂ!

SCANDAL într-un centru de înfrumuseţare din Constanţa: o clientă susţine că a fost PĂRUITĂ!

Replica API 7 august 2015 | 00:00 134

Aşa ceva…

Aşa ceva…

Scandal de proporţii într-un centru de înfrumuseţare din Constanţa, din pricina unei programări. În cele din urmă, una dintre femei, care susţine că a fost agresată într-un mod cumplit, a sunat la 112, la faţa locului ajungând Poliţia. A fost întocmit proces verbal, urmând ca victima să depună şi plângere.

Totul a izbucnit în ziua de 1 august, când o tânără de 28 de ani a ajuns la coaforul Contour Center de pe strada Bogdan Vodă din municipiul Constanţa, ştiind că avea programare în acea după amiază. Numai că, ajunsă la faţa locului, surpriză! în locul ei deja intrase o femeie mai în vârstă. A încercat să afle despre ce este vorba şi de aici a izbucnit totul. „Aveam pe 1 august o programare la salon pentru păr, spălat/aranjat. Am fost sunată că se va întârzia puţin, motiv pentru care am ales să ajung mai târziu. Însă, odată ce am intrat în coafor, fusese luată o altă doamnă înaintea mea. Am întrebat cât durează, am vorbit civilizat, după care am ieşit pentru a vorbi la telefon, să treacă timpul. Atunci, doamna care intrase deja, crezând că am plecat, a început să vorbească urât la adresa mea. M-am întors şi i-am spus că nu este în regulă să-mi adreseze asemenea apelative, mai ales că nu i-am dat nici un motiv. Şi asta a fost tot”, a declarat, pentru „Replica”, tânăra care susţine că a fost agresată. În continuare, lucrurile au decurs într-un mod cât se poate de normal, ne-a mai relatat femeia, până la un moment dat. „A terminat cu ea, am intrat eu, am fost spălată pe cap. Atunci şi-a făcut apariţia fiica doamnei. A intrat în salon şi a început să-mi vorbească urât, după care s-a înfipt în părul meu. Aveam nişte cleşti prinşi şi, efectiv, mi-a smuls părul. Speriată, am sunat la 112”, ne-am mai spus femeia agresată. Potrivit acesteia, agresoarea, în vârstă de 19 ani, se numeşte Iustina F. şi va depune plângere penală pe numele ei. Revenind la conflict, oamenii legii au ajuns prompt la faţa locului şi au calmat spiritele. Au întocmit un proces verbal, însă reclamanta şi-a rezervat dreptul de a depune plângere, ea având la dispoziţie 90 de zile pentru a face acest lucru. Chiar şi aşa, oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejuările în care s-a desfăşurat evenimentul. „Am fost astăzi (joi, 6 august – n.r.) şi la Medicina Legală şi aştept rezultatele, apoi am mers şi la Poliţie. Voi lupta să se facă dreptate. Nu este posibil să fii agresat în asemenea mod, din senin. Nu ştiu ce avea respectiva fată, dar nu a putut-o potoli nici coafeza. Vă spun că am goluri, mi-a smuls efectiv părul”, a mai spus clienta agresată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614