rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 26 februarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

15 ani de închisoare

Scandal într-un club din Constanța. Agresorul și-a lăsat victima să moară într-o baltă de sânge

O noapte într-un club s-a transformat tragic pentru un bărbat, tatăl unui copil minor, și soția acestuia. Femeia a asistat la scena morții, îndurerată, fără să poată face nimic. Soțul ei s-a luat la harță cu mai mulți indivizi în clubul Riviera din Cobadin din cauza lăutarilor. Scandalul a degenerat, iar unul dintre scandalagii l-a înjunghiat pe Marian Diblă, de 31 de ani, de 19 ori. Iar că unul dintre agresori și-a aflat pedeapsa, iar altul încă este cercetat.

Cazul oribilei crime din localitatea Cobadin, de la sfârșitul anului 2017, revine în atenția opiniei publice cu noi aspecte. Vorbim despre speța lui Marian Diblă, bărbatul de 31 de ani, tatăl unui copil minor, înjunghiat mortal cu 19 lovituri de cuțit, în încinta localului Riviera din centrul localității Cobadin, în ultima zi a anului 2017, într-un conflict spontan. Agresorul a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, însă soția defunctului a formulat recurs. Nici inculpatul, respectiv Memet Bader, de 25 de ani la dat producerii faptelor, nu este mulțumit de pedeapsă. Agresorul a fost trimis în judecată pe 25 aprilie 2018, în stare de arest, pentru omor. Varianta oficială a anchetatorilor, cu privire la acest incident tragic, este că Memet Bader și Marian Diblă, victima, s-au luat la harță pe fondul unor nemulțumiri cu rădăcini mai vechi, întrucât cei doi ar mai fi avut unele conflicte în trecut. Cei doi consumaseră și băuturi alcoolice. Din raportul de expertiză medico legală întocmită în cauză a rezultat că moartea victimei a fost violentă și s-a produs din cauza asfixiei mecanice prin aspirat de sânge în căile respiratorii superioare.

Marian şi Andreea Lavinia Dibla

Cum a început totul!

”Ei au ajuns în discotecă, iar totul a durat maxim jumătate de oră. Au fost lăutarii care au cântat la masa lor (a lui Memet Bader și a lui Erduvan Ibram, n.r.), apoi Marian, soțul meu, i-a chemat să cânte și la masa lui. De aici a pornit totul, întrucât ei (Memet Bader și Erduvan Ibram, n.r.) s-au ridicat și au venit la Marian, care era destul de pasiv, se poate vedea și în filmări. Au încercat să stea întâi de vorbă, iar proprietarul localului a încercat să aplaneze conflictul. Cel care a început totul a fost chiar Erduvan Ibram, care l-a împins pe Marian, care a căzut în mijloc, iar atunci au început să-l lovească cu cuțitele. Au fost două cuțite în seara aceea, le-am văzut personal. Unul la Memet Bader și unul la Erduvan Ibram. Când Marian s-a ridicat, Erduvan a venit să-l bată, Marian iar a căzut, s-a ridicat din nou, iar atunci a venit și Bader cu cuțitul”, explica, la câteva lunid e la incident, soția defunctului.

Marian Dibla

Toate aceste aspecte au fost explicate și anchetatorilor, care au concluzionat, inițial, că doar Memet Bader l-ar fi agresat pe Marian Diblă, în ciuda a ceea ce se vede în filmări. Ulterior, în urma extinderii anchetei, și Erduvan a primit calitatea de inculpat, fiind deschis dosar pe numele său pentru omor.

Revenind la Memet Bader, în cursul urmăririi penale a fost audiat, ocazie cu care a declarat că, în dimineața zilei de 31 decembrie 2017, se afla în clubul-bar „Riviera” din Costinești, moment în care a izbucnit un conflict între el și victimă din cauza lăutarilor din bar, care au venit la masa inculpatului să cânte. Memet Bader a declarat că partea vătămată a venit la masa la care se afla împreună cu prietenii săi și s-a luat la bătaie atât cu el cât și cu alte persoane aflate în anturajul inculpatului. Inculpatul a recunoscute faptul că asupra sa avea un briceag, cu care venise la discotecă și pe care îl ținea în buzunarul de la hanorac. A declarat că, în timp ce se bătea cu victima, aceasta din urmă l-a tăiat la piciorul drept cu un cuțit și din cauza acestui fapt s-a panicat, a luat briceagul în mână, pentru a se apăra și l-a înjunghiat în diverse zone ale corpului, respectiv în partea din spate, la mâna stângă, și nu știe sigur dacă si în zona abdomenului. După ce l-a lovit, bărbatul a căzut, moment în care inculpatul a plecat din bar, uitându-se încă o dată la victima sa, care încerca să se ridice, fără însă să își amintească dacă a văzut urme de sânge pe corpul acesteia.

15 ani de închisoare și daune de zeci de mii de lei!

Atitudinea indiferentă a inculpatului față de supraviețuirea victimei, spun magistrații, denotă că a preferat să accepte eventualitatea morții victimei agresate, decât să o aducă pe aceasta în spital și să riște să fie deconspirat, cu consecința firească a tragerii la răspundere penală. Fapt pentru care l-au condamnat la 15 ani de închisoare. Pe latură civilă, soția victimei, și fiica minoră s-au constituit părți civile cu suma de 200.000 euro echivalent în lei la data plății cu titlu de daune morale, respectiv câte 100.000 euro echivalent în lei la data plății pentru fiecare și suma de 30.000 lei daune materiale, reprezentând cheltuielile de înmormântare și pomenile datorate aceluiași eveniment. Magistrații însă au dispus plata daunelor în suma de 30.000 lei daune materiale către soție, 250.000 lei reprezentând prejudiciul moral cauzat prin infracțiune către soție și fiică, sumă apreciată ca fiind cuvenită pentru trauma și suferința cauzată în mod direct de moartea victimei, consecințele și urmările survenite în viața și situația socio-familială a acestora, ca urmare a uciderii victimei, fapt ce a marcat în mod negativ întregul parcurs al existenței persoanelor.

M.P.

miercuri, 12 februarie 20208780
Comentarii

00Replica(19 feb 08:36)
Astia de la Replica, nu prea le aveti nici cu limba romana nici cu gramatica.
00cica laca chichicean(19 feb 07:02)
asda asda hgrhwgt asda y4y24t q a sfaf asfa asf
00Constantean(18 feb 16:53)
Unde se petrece la club Riviera Cobadin sau Costinesti.Stimate jurnalist hotareste-te odata.
01constantean(14 feb 20:20)
cum plm sa zici CLUB IB CONSTANTA cand este vorba de o bodega de la Cobadin? sau de la costinesti , ca nu prea inteleg !
15nea vasile(13 feb 16:13)
eh, tiganii din cobadin, ce sa le faci...
07Marin(13 feb 12:35)
Pentru omor se dau pedepse infima.Asta arata ca de fapt in Romania se protejeaza infractorii si justitie inseamna ca romanii sa se fereasca si de interlopii deja lideri in stat ,si de oamenii legii,proteguitori ai raufacatorilor. Tara e periculoasa pentru oamenii cinstiti.
211gicu valerica porcosu(12 feb 17:42)
daca exista indivizi care injunghie de 19 ori... politia la ce mai poarta insigne si magistratii robe???eu asta vreau sa stiu
143Sedan(12 feb 13:52)
Se dadea smardoi ghertosu, daca n-ai coae nu te baga, aviz amatorilor, va facem Bebino maceta. Uita-te cum fuge pe youtube.
59Mokanel manelist(12 feb 13:44)
Manelele e veata mia. Va n gura de neam de zdrente si koorve
212Tzigani boratzi(12 feb 13:27)
Viatza luata cu viatza se plateste!
57pol(12 feb 11:21)
raport: din cercetari a reiesit ca victima era un cetatean cu un comportament exemplar , dupa cum se poate vedea si din fotografii ca are o fatza de inocent...
416BALUBA(12 feb 10:24)
Sa ma pish pe tine de ziarist prima data clubul cu pricina era -n Costinesti ca pe urma sa scrii ca este-n Cobatin .SIKTIR !!!
026buni jurnalisti(12 feb 09:43)
poate va treziti pana cand iese ala din puscarie si aflati unde s a petrecut in costinesti sau in cobadin.astae e daca jurnalistu verifica din 2 surse.una a spus cobadin una costinesti si omu ce sa faca?a scris
232Manele, manele ...(12 feb 09:20)
Iata de ce manelele ar trebui interzise. Nu e vorba de "coloana sonora" sau de "artisti" ... cat e vorba de modul si stilul de viata pe care il promoveaza. Toti sunt interlopi, toti sunt "fratziori", toti au cate un tradator care i-a mancat de bani ... samd.
1016Dada(12 feb 09:01)
Dar de ce nu se spune si ca victima era cunoscuta ca om violent, doar ce se eliberase din penitenciar? De ce nu se spune ca intrase in casa peste agresor in urma cu cativa ani, tot cu cutit? Se face tam-tam pentru ca vaduva mai vrea niste banuti si nu mai are sponsori, ca de...e costisitor sa suferi in cluburi si baruri zilnic.
420grig(12 feb 05:11)
roman tiganizat vs tigani neaosi. nicio paguba.
135tigani nenorociti(12 feb 01:26)
ei fac ce vor si vezi doamne sunt discriminati. ar trebui trimisi in punjab de unde au venit triburile lor, nu au ce cauta in Europa si America de nord- e plin de tigani si pe acolo
mai mult...Anchete
25 feb 00:09AncheteFăgădău are POPRIRE pe conturi pentru NEEXECUTAREA unei hotărâri judecătorești

Primarul Constanței, Decebal Făgădău a fost obligat, în urmă cu doi ani, să plătească unui investitor din...3001

25 feb 00:09AncheteUn consilier local PMP ACUZĂ Camera Deputaților că i-a FALSIFICAT SEMNĂTURA!1892
23 feb 00:05AncheteBOMBA TOXICĂ TICĂIE la Constanța! URMĂRILE pot fi DEZASTRUOASE!3859
22 feb 00:13AncheteINTERLOPUL PISTOLAR din Crazy, PROXENET din GAȘCA lui Nițoi! Video

Pistolarul din clubul Crazy, care apoi a amenințat martorii într-un live pe rețelele de socializare, a scăpat de...20784

20 feb 00:06AncheteALERTĂ NAȚIONALĂ! BOMBĂ TOXICĂ cu DEDICAȚIE pentru ROMÂNIA, în Portul Constanța!6174
20 feb 00:07AncheteGruparea VAMEȘILOR revine în forță! Contract de 2 milioane de euro de la Primăria Constanța, în asociere cu Mobitom!4700
18 feb 00:10Anchete„ISTORIA PENALĂ“ a unui CONSTĂNȚEAN în ANGLIA: JAF, AGRESIUNE SEXUALĂ și PIETON MORT!

De dată recentă, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat 2 bărbați de 20, respectiv...1653

18 feb 00:11AncheteCEA MAI GREA IARNĂ înregistrată la Constanța: coduri roșii de vreme rea!50874
15 feb 00:13AncheteANCHETĂ de AMPLOARE la MANGALIA! Contrabandistul Iaia, CLIENTUL fidel al MASCAȚILOR!6580
12 feb 00:20AncheteBOSS și FIȚE pe Facebook, un PROXENET din Constanța era CONDAMNAT la 7 ani: Nu știam..

Un bărbat din Constanța, care se prezenta a fi "boss" pe Facebook și care punea la vânzare un Audi A8 long bussines,...8388

12 feb 00:20AncheteFILMĂRI și ANCHETĂ DNA Constanța! ȘPĂGI de MII de EURO învârtite în portul Midia: Martori AMENINȚAȚI!5069
21 ian 23:53AncheteDetalii ȘOCANTE în cazul fetiței împărțită între rude, după ce tatăl s-a SPÂNZURAT! Mama a plecat cu.. NAŞUL?!5698
Vremea
9° - 12.1° joi, 27 februarie 2020
ConstanțaUmiditate: 68%
Vânt: 8.3 m/s
Presiune: 1000 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
26 feb 00:00SportNapoli - Barcelona 1-1. Mertens a devenit cel mai bun marcator din istoria italienilor

La primul meci din carieră în Champions League, Quique Setien, antrenorul Barcelonei, a avut parte de o partidă...407

26 feb 00:00SportChelsea - Bayern 0-3. Gnabry, în istorie cu recorduri fantastice, Lewandowski a strălucit şi el

Bayern Munchen i-a predat o adevărată lecţie de fotbal lui Chelsea, pe care a învins-o chiar pe Stamford Bridge,...413

26 feb 23:50SportProgramul sferturilor de finală din Cupa României a fost stabilit

Cupa României revine la începutul lunii martie, cu duelurile din sferturile de finală. Partidele se dispută într-o...518

26 feb 00:00SportItalianul Fabio Fognini, cap de serie nr. 4, eliminat la Dubai (ATP)

Jucătorul italian de tenis Fabio Fognini, locul 11 mondial şi favorit nr. 4, a fost eliminat marţi în primul tur al...327

Local
25 feb 00:07LocalUn șofer CERTAT cu LEGEA și-a DAT foc la MAȘINĂ în fața Poliției Rutiere din Constanța!

Polițiștii din cadrul Secției 4, marți, în jurul orei 13.15, au fost sesizați cu privire la faptul că pe...4219

26 feb 00:00LocalCerșetorii din Constanța, în atenția polițiștilor locali

Polițiștii locali acționează în mod constant atât în sensul prevenirii acesteia, cât şi în sensul diminuării...500

26 feb 00:00LocalInvestiții de peste 1 milion de euro la Școala Gimnazială nr.38!

Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare...1837

26 feb 00:00LocalAutocar sosit din Turcia, verificat la intrare în Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit zeci de perechi de...567

26 feb 00:00LocalMuzeul de Artă Populară Constanța devine destinația iubitorilor de handmade

Joi se dă startul Târgului de Mărțișoare, care se va desfășura pe platoul din fața instituției, în perioada 27...359

26 feb 00:00LocalPavilionul comandamentului I.J.J. Constanța, MODERNIZAT cu fonduri europene

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, locotenent colonel Ferencz Daniel Mihai, marți,...416

26 feb 00:00LocalMARFĂ CONTRAFĂCUTĂ din CHINA, în portul Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...518

26 feb 11:07LocalMai multe zone din Constanța, în plin proces de modernizare

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe...463

26 feb 00:00LocalPrimăria Hârșova face angajări. Se caută mediator sanitar

Au cunoștințe în domenii medicale? Primăria Hârșova organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual...382

25 feb 00:00LocalExpiră termenul pentru depunerea dosarelor pentru locuințele ANL, la Cernavodă

Primăria orașului Cernavoda a anunțat, încă de luna trecută, că, în perioada perioada 28 ianuarie -28 februarie...534

Politică
26 feb 00:00PoliticăKlaus Iohannis a anunțat programul consultărilor pentru un nou premier

În temeiul prevederilor art. 85 alin. (1) şi ale art. 103 alin. (1) din Constituția României, Klaus Iohannis a...299

26 feb 00:00PoliticăBarna: Propunerea Alianţei USR PLUS pentru funcţia de premier este Dacian Cioloş

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, a precizat că reprezentanţii Uniunii vor participa miercuri...262

26 feb 00:00PoliticăTurcan, despre formarea unei majorităţi parlamentare: Nu vom negocia nimic cu PSD

Vicepremierul interimar Raluca Turcan afirmă că PNL nu va negocia nimic cu PSD în privinţa formării unei...317

26 feb 00:00PoliticăPonta: Pro România va vota un premier care nu aparţine niciunui partid

Pro România va vota un premier care nu aparţine niciunui partid, a anunţat, marţi, liderul formaţiunii, Victor...286

26 feb 00:00PoliticăTomac, despre consultările cu Iohannis: Vom merge cu un mandat clar, de a crea o majoritate cât mai rapid

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat marţi că va merge la consultările de la Cotroceni cu un mandat clar, acela...278

26 feb 00:00PoliticăIohannis: Am convocat consultări cu partidele parlamentare pentru miercuri

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, partidele şi formaţiunile parlamentare la consultări după ce a...255

26 feb 00:00PoliticăALDE: Protocol de colaborare cu Partidul Neoliberal; finalizarea procedurilor va consta într-o fuziune prin absorbţie

ALDE a agreat, marţi, un protocol de colaborare cu Partidul Neoliberal, condus de Cătălin Beciu, ce are ca scop...286

26 feb 00:00PoliticăIohannis: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat; am acceptat

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Ludovic Orban şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat şi că...313

26 feb 00:00PoliticăDircă (USR) cere ANPC să combată practicile abuzive în comercializarea măştilor sanitare

Senatorul USR George Dircă îi cere preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Eduardt...259

26 feb 00:00PoliticăIon Ştefan: Unii parlamentarii PSD se opun anticipatelor pentru că nu o să mai beneficieze de pensii speciale

Ministrul interimar al Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a susţinut, marţi, la Alba...267

Monden
26 feb 00:00MondenAndreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii

Problemele grave din cuplul Andreea Bălan - George Burcea au ieșit la iveală și par să confirme iminentul divorț....778

26 feb 00:00MondenIrina Loghin, sărbătorită ca o regină, la Constanța. Surprizele de pe scenă au copleșit-o!

O petrecere demnă de o regină, așa cum este supranumită binecunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin!...626

26 feb 20:46MondenSoțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Testat de polițiști, George Burcea a ieșit pozitiv la cocaină

Andreea Bălan (35 de ani) trece prin momente cumplite. Asta după ce soțul ei, George Burcea (32 de ani), s-a ales...493

26 feb 00:00MondenAnamaria Prodan, sexy, pe tocuri de 15 cm. Cum a reacționat când fanii au rugat-o să stea la poze

Anamaria Prodan are, la 47 de ani, o siluetă de invidiat, păstrată cu sport şi dietă. Gazda reality-show-ului...616

26 feb 00:00MondenPlacido Domingo şi-a recunoscut faptele de hărţuire sexuală. Le-a cerut scuze celor 27 de femei agresate

Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit vinovat de hărţuire sexuală în urma unei investigaţii...342

26 feb 00:00MondenHarvey Weinstein, transportat la un spital newyorkez din cauza unor palpitaţii cardiace

Producătorul de film Harvey Weinstein, găsit vinovat luni în instanţă pentru comiterea a două infracţiuni...269

26 feb 00:00MondenFilmările la următorul lungmetraj din seria 'Mission: Impossible', întrerupte din cauza coronavirusului din Italia

Producţia următorului film din saga "Mission: Impossible", cu actorul american Tom Cruise în rolul principal, a fost...248

26 feb 00:00MondenActriţa Elisabeth Moss a impresionat pe covorul roşu la premiera noului său film, 'The Invisible Man'

Actriţa Elisabeth Moss, protagonista filmului "The Invisible Man", nu a trecut neobservată, contrar personajului...311

26 feb 00:00MondenŞase fotografii din circa 74.000, în finala competiţiei World Press Photo of the Year

Protestele de stradă, războiul şi drama refugiaţilor se numără printre subiectele abordate de nominalizaţii la...301

25 feb 00:00MondenCizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, senzație la Milano în ținută de 13.000 de euro

Adelina Pestrițu continuă parcursul ascendent ca influencer și reușește să bifeze contracte dintre cele mai...1019

Mapamond
26 feb 00:00MapamondMichel Barnier: UE nu va încheia „cu orice preţ“ un acord post-Brexit cu Londra

Negociatorul şef al UE Michel Barnier a avertizat marţi că Uniunea nu va încheia ''cu orice preţ'' un acord...272

26 feb 00:00MapamondConducerea creştin-democraţilor germani vrea ca Angela Merkel să rămână cancelar până la sfârşitul mandatului

Conducerea Uniunii Creştin-Democrate din Germania vrea ca Angela Merkel să rămână în funcţia de cancelar până...257

26 feb 00:00MapamondA murit fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak, la 91 de ani

Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a decedat, la vârsta de 91 de ani, la câteva săptămâni după ce fusese...333

26 feb 00:00MapamondCoronavirus - Numărul cazurilor de contaminare în Italia a crescut la 322; 10 persoane au murit

Numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus depistate în Italia a crescut la 322, iar dintre acestea...287

26 feb 00:00MapamondUngaria suspendă compensaţiile pentru deţinuţii din penitenciarele supraaglomerate

Printr-o lege adoptată marţi de Parlament, Ungaria a suspendat procesele intentate statului de deţinuţii care...267

26 feb 00:00MapamondPoliticieni britanici au închis ochii la abuzuri sexuale comise asupra unor minori de colegi ai lor

Politicieni britanici au închis ochii la abuzuri sexuale comise asupra unor minori de colegi de-ai lor şi au...275

26 feb 00:00MapamondGermania: 52 de răniţi, printre care 18 copii, după ce o maşină a intrat luni în mulţime la o paradă de carnaval

Numărul persoanelor rănite după ce o maşină a intrat în mulţime luni la o paradă de carnaval în oraşul german...264

26 feb 00:00MapamondConfruntări în insulele greceşti Lesbos şi Chios pe fondul controversei asupra noilor tabere pentru migranţi

Confruntări au avut loc marţi între sute de locuitori din insulele Lesbos şi Chios şi forţele anti-revoltă din...270

26 feb 00:00MapamondItalia a declanşat o investigaţie asupra preţurilor astronomice ale măştilor medicale după izbucnirea epidemiei

Autorităţile italiene au declanşat o investigaţie asupra preţurilor pentru măşti medicale şi geluri...255

26 feb 00:00MapamondCoronavirus: Elveţia confirmă primul caz, iar Spania raportează o nouă îmbolnăvire

Elveţia a confirmat primul caz de coronavirus (Covid-19) pe teritoriul său, a anunţat marţi Biroul Federal pentru...313

Sănătate
26 feb 07:34SănătateGuvernul a aprobat constituirea la nivelul DSU a unui grup de comunicare integrat pe tema coronavirusului

Guvernul a aprobat constituirea un grup de comunicare integrată la nivelul Departamentului pentru Situaţii de...360

26 feb 00:00SănătateRaed Arafat face anunțul mult așteptat de români: Când am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Anul viitor este posibil să existe un vaccin pentru coronavirus, iar atunci efectul acestuia va începe să scadă, a...396

26 feb 00:00SănătateADRFR: Farmaciile dispun de un stoc minimal pentru cererile curente de măşti de protecţie, fără posibilitatea de a suplimenta

Asociaţia Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR) susţine că, în momentul de faţă,...256

26 feb 00:00SănătateCancer360 – platforma online de suport pentru pacienții cu cancer

Să afli un diagnostic de cancer poate fi o veste tulburătoare. Cu toții avem un prieten, un coleg sau o rudă care a...290

26 feb 00:00SănătateÎn plină epidemie de coronavirus, Consiliul Concurenței anchetează scumpirea măștilor medicale

Consiliul Concurenţei investighează comportamentul companiilor care comercializează produse şi echipamente de...247

26 feb 17:01SănătateLipsa de OMENIE nu are LIMITE la români: măștile medicinale se vând, pe internet, la prețuri exorbitante/ In Italia, procurorii fac ANCHETĂ

Când vine vorba de greutățile semenilor lor, românii nu au nicio jenă să profite fără milă. Pe modelul...417

26 feb 17:01SănătateCoronavirusul s-a extins în sudul Italiei: A fost raportat primul caz la Palermo, în Sicilia

Autorităţile italiene au informat marţi despre primul caz de coronavirus înregistrat în sudul ţării, la o femeie...451

26 feb 17:01SănătateAdrian Streinu-Cercel: Copiii sunt mai puţin expuşi la coronavirus; atacă în special persoanele în vârstă

Managerul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, luni seară, că...587

26 feb 17:01SănătatePlan de măsuri pentru prevenirea răspândirii infecției cu Coronavirus, la Tulcea

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea au aprobat în data de 24 februarie a.c., “Planul...602

26 feb 17:02SănătateCare sunt cele 10 sfaturi ale Ministerului Sănătății, pentru a ne feri de coronavirus

Ministerul Sănătății a publicat, pe site-ul instituției, o listă cu 10 sfaturi principale care trebuie urmate de...562