REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Scandal între Florin Salam și Roxana Dobre. Cântărețul a comis-o

Scandal între Florin Salam și Roxana Dobre. Cântărețul a comis-o

Replica API 12 noiembrie 2016 | 01:39 726

Scandal între Florin Salam și Roxana Dobre, după ce cântărețul a petrecut mai mult timp în compania noii lui dansatoare. Cei doi au avut de susținut mai multe concerte în străinătate, lucru care ar fi stârnit gelozia iubitei lui, aflată în ultimul trimestru de sarcină.

Se pare că Florin Salam are o nouă dansatoare favorită şi a mers alături de ea si la concertele din străinătate. Mai mult, manelistul se înţelege extrem de bine cu dansatoarea lui pe nume Narcisa, iar scandalul între el şi Roxana Dobre a izbucnit. Bruneta i-a cerut acestuia să renunțe la dansatoarea lui, lucru care s-a și întâmplat.

Florin Salam, în stare gravă după moartea tatălui. Puiu Gheorghiu, prieten bun cu interpretul a făcut dezvăluiri incredibile despre situația în care a fost pus manelistul în ultima perioadă. „În ultima perioadă, Florin Salam a cântat pentru alții. Banii pe care îi lua pe dedicaţii trebuia să-i dea înapoi că dacă nu, era amenințat; îmi spui că mă tai, că nu ştiu ce. (…) Nu e vorba de acei interlopi, pe care-i numeri pe degetele de la o mână, pentru că nu fac mârlănii de genul acesta! (…) A fost o fază, pe data de 20 septembrie, Florin a trebuit să cânte undeva, dar nu a putut pentru că i-a fost rău. Efectiv a avut o cădere, obosit. Imaginează-ţi că a cântat în cinci locuri diferite câte două ore. Îmi pare rău că Roxana trebuie să afle de la televizor, ea nu ştia nimic de asta. Atenţie, el voia să meargă, dar nu l-am lăsat. Am chemat salvarea pentru a-l salva pe Salam. (…) S-a dus să ducă 4.000 de euro, pentru că nu putea să cânte. Şi cineva a zis că 10.000 trebuia să dea. Apoi a venit cu ameninţări, că-l tăiem, că nu ştiu ce. Nu înţeleg de ce chestia asta! Eu am să pornesc şi am să fac reclamaţii peste tot. Inclusiv eu am primit primit ameninţări pe telefon. (…) Eu sunt prietenul lui. Nu sunt nici impresarul, nici managerul, sunt prietenul lui Florin Stoian. Va cânta numai afară, unde are deja cântări. (…) Florin Salam a cântat pentru alţii. (…) Florin Salam este afectat în urma scandalului”, a mărturisit Puiu Gheorghiu la Antena Stars, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218