REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scandal între Gigi Becali și Nuredin Beinur

Scandal între Gigi Becali și Nuredin Beinur

Virgil STOIAN 25 ianuarie 2023 | 15:19 22147

Gigi Becali a fost pus la punct de  Beinur Nuredin. Acesta i-a transmis un mesaj patronului de la FCSB fără să stea pe gânduri.

Scandal intre Gigi Becali si Nuredin Beinur

Becali a transmis că renunță la proiectul demarat la Unirea Constanţa, grupare de care s-a ocupat nepotul său preferat, Vasile Geambazi, înainte ca această să fie preluată de  Beinur Nuredin şi condusă de unul dintre nepoţii acestuia, Altay Nuredin.

Ulterior, Gigi Becali a fost pus la punct de Beinur Nuredin. Aflată pe ultimul loc în Liga 2, cu 12 puncte în 16 etape, Unirea Constanța a preluat în 2021 locul de la Farul Constanţa, care a fuzionat cu Viitorul.

Echipa a fost preluată de Beinur Nuredin și de nepotul acestuia, Altay Nuredin, care au ținut-o într-un parteneriat cu Academia FCSB prin Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali.

„L-am pus pe MM și i-am spus: vezi care au valoare și care nu. Am luat cinci dintre ei, i-am dat pe la nu știu ce echipe și aia va fi desființată.
M-a costat vreo 4-500 de mii. Am cumpărat creanțele. Le dau drumul celorlalți jucători. Acum o să ia cineva echipa și cel care o ia, o ia cu tot cu jucători. Îmi dă mie 125.000, cuiva 75.000, 200.000 în total. Eu pierd 375.000 de euro. E cineva care aduce jucători din străinătate, vrea să intre în Liga 1 și să-i vândă mai departe. Am zis că pe mine nu mă mai interesează, nu vreau să mai cheltui bani”, a spus Gigi Becali.

 Persoana care va încasa 75.000 de euro din tranzacție e Beinur Nuredin, nume pe care Gigi Becali a evitat să-l rostească.

Ce declară Beinur

Beinur Nuredin nu a stat pe gânduri și a dat imediat replica. „Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Până de curând îmi zicea Beni, acum mă numește „cuiva”, de parcă îi e rușine să-și asocieze numele cu mine. Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu patru ani? De-acum, și eu îl voi numi doar „acel cineva”. A uitat cât l-am ajutat în diferite momente”, a declarat Beinur Nuredin pentru PlaySport.

Acesta nu s-a oprit aici și a mai făcut o serie de declarații. „Nu știu cât stă „acel cineva” în banii de la Unirea, care au însemnat, de fapt, contractele achitate propriilor jucători, împrumutați. E ca și cum plătești salariul unei vânzătoare la un magazin și-apoi îi ceri sumele înapoi că n-a vândut câte tricouri voiai tu. Mă întreb dacă apuca să cedeze în străinătate pe un milion de euro vreunul dintre fotbaliștii de la Unirea, avea moralitatea să direcționeze o parte din bani și către clubul unde au crescut în ultimii doi ani? Am mari dubii! Să fim serioși!”, a mai spus Beinur Nuredin potrivit stirilekanald.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dc nu va scrieti numele adevarat astia care comentati.?.care aberati mai degraba..sunteti niste frustrati care nu l cunoasteti bine pe beinur..oricum el nu va baga in seama
0
3
BEYNUR XHIAR LA AJUTAT PE BECALI IN NENUMARATE PROBLEME....NU ÎȘI AU ROST COMENTARIILE RAUTACIOASE...MAI ALES ACEL GOGU.UN NIMENI.
0
6
dna, diicot?!
7
0
Beinure cum sa fie 75000 pentru artificii ? Ai uitat ce datorii mai ai cum fug toti de tine ca nu platesti ? Se stie ca ai ariciul in buzunar nu te mai da smechernoroc ca l ai vandut pe Alibec si ai luat tu mai mult ca el cu Giovani. De fapt pe spinarea lui Giovani. Becali are dreptate.
14
0
Câți bani donează Gigi într-un an, tu n-ai avut și nu vei avea în toată viața ta împreună cu toate neamurile toate.
28
2
si sa va mai zic ceva saracu asta venea atarnache la loft era frica sa mearga si la baie la scos unu de la militie afara se cacase pe el ....la constanta e neica nimeni mai are el unu smcher pe la boema beldis care se umfla si cand iau zis 2-3 copi ca il sparg fugit ...
24
3
Asta trăiește de ani buni numai din amintiri, e in lumea lui de mafiot inchipuit
43
3
Bani de artificii?? Pai saracule ,tu știi valoarea banilor sa faci asemenea afirmații.. când tu ești lipit sărac vai mama ta de temut interlop...ce noroc ca ai scăpat din gloanțele lui francezu,ca numai pomenea nimeni de tine astăzi.. zdrentoiule Vb tu de parcă ai sta pe milioane de euro,dar tu ești rupt în groază,saracule.
40
5
75 de mii nu-s bani, el care a ramas in pana prostului in mamaia.
41
1
spaima p w l i i, i-a rup p w l a lu Becali.
47
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108